[QUOTE=Astatin;174507]gidişat o yönde patronaj[/QUOTE]
olsun patronaj sıkıldım ... *^..^*
Printable View
[QUOTE=Astatin;174507]gidişat o yönde patronaj[/QUOTE]
olsun patronaj sıkıldım ... *^..^*
[QUOTE=security;174504]Ve flat hoşuma gitmedi, dolare long devam, veri öncesi beklentimi yapmalıydı, yukarı gelirse tekrar cortlayacam, aşağıdan longlayacam, geçen haftaki stratejime devam, garantili yerelere oynayıp, portakal satacam, şu anda totali +2200 puvanım cebimde, + 3900 dü ama bu gfc generalesi yokmu,...[/QUOTE]
hesap ekstresi görebilirmiyiz(gercekleşen işlemler)..[B]hergün[/B] 2500-3500 puan nasıl oluyor,incelemek babından
[quote=enorton;174503]Saat 15 te yine AL yok... 16 da görüşürüz... :) Şarjı 7 saat giden netbook aldık, sağolsun eşim içinde 1 saatlik şarj bırakmış düngece :([/quote]
yengeyide FX cimi yaptın emortım:..::..: makina gece fx de gündüz vob da..neyse anca 16:00 da yanıt verirsin er erken sne bu mesaja
patronaj bende sıkıldım yaww..nedir bu **...yurodalar altın ne güzel öyke haşırt huşurt..vob şıp şıp
[quote=abka;174509]hesap ekstresi görebilirmiyiz..[B]hergün[/B] 2500-3500 puan nasıl oluyor,incelemek babından[/quote]
Abkem, dün -2600 puvandı, pas geçmeyelim lütfen, ayrıca totli bu, kontratos deyil, ama totl motal eyi puavan bana göre, önemli olan korumak, bunu....:rolleyes:
hımmm.bendemi nick değiştirsem acaba.....kimydaki periyodik cetvelde bir sürü alternatif var ama mantaliteyi değiiştirmek lazım...element ismi istemiyorum artık....hımmmm
YYSD......emortım yok, yerine ben yazayım dedim
[QUOTE=Astatin;174510]yengeyide FX cimi yaptın emortım:..::..: makina gece fx de gündüz vob da..neyse anca 16:00 da yanıt verirsin er erken sne bu mesaja[/QUOTE]
Elektrik geldi :D yarım saat önce cevap verdim bak, medeniyetin gözünü seveyim... Yok o çakmaz bu işlerden, sadece kazanırsam seviniyor kaybedersem üzülüyor :)
YYSD...
[QUOTE=abka;174509]hesap ekstresi görebilirmiyiz(gercekleşen işlemler)..[B]hergün[/B] 2500-3500 puan nasıl oluyor,incelemek babından[/QUOTE]
500 puan alıyorsun 5 kontartla ise 2500 puan 7 kontartla 3500 puan. Geçen sormuştum ben de.
full short
ilk seans 10 m para gırısı gorunuyo ula + larda cosmaı gerekırken düşüyo..
kalabalık bırbırını ezmeye basladı.. hayırdır verı kotu mu geldı..
:mad: 63875 den 64300 e kadar shrt dizildim, aşağıda long yere koymadım daha, tahmini 627xx -625xx yereleri olur, her gün py var, öyleyse her gün para var, modundayım, ula trende niyetimiz var olmuyor, blançocu cocuklar izin vermiyor, bi de daşeron korkusu var, daşeron en 1000 puvan koyuyor bunu pitch den biliyoruz,.......