way anasını be...1.51 lerden ilk şortosları açarken verecektik tüm parayla küsküyü. EURUSD de..100 kaldıraçla...para 6 katına çıkmıştı **..deki 50 kaldıraç ve 3...vob un **
Printable View
way anasını be...1.51 lerden ilk şortosları açarken verecektik tüm parayla küsküyü. EURUSD de..100 kaldıraçla...para 6 katına çıkmıştı **..deki 50 kaldıraç ve 3...vob un **
[QUOTE=enorton;174516]Elektrik geldi :D yarım saat önce cevap verdim bak, medeniyetin gözünü seveyim... Yok o çakmaz bu işlerden, sadece kazanırsam seviyor kaybedersem üzülüyor :)
YYSD...[/QUOTE]
Sen üzlüyorsun diye üzülüyordur...
%5 düşer bence ..
[quote=enorton;174516]Elektrik geldi :D yarım saat önce cevap verdim bak, medeniyetin gözünü seveyim... Yok o çakmaz bu işlerden, sadece [COLOR=red]kazanırsam seviyor kaybedersem üzülüyor[/COLOR] :)
YYSD...[/quote]
kaybersen, sevmeye devam ediyorsa sorun yok::::::::::::
[QUOTE=VOBiX;174523]Sen üzlüyorsun diye üzülüyordur...[/QUOTE]
Evet olabilir... Ama ben kazandım mı sevinirim de kaybettim mi pek üzülmem... Eskiden baya üzülürdüm ama şimdi alıştım :)
[QUOTE=VOBiX;174517]500 puan alıyorsun 5 kontartla ise 2500 puan 7 kontartla 3500 puan. Geçen sormuştum ben de.[/QUOTE]
sadece 1 kontrata 2500 puan sanmıştım..çünkü bakıyom,tüm uçları degerlendirsen bile anca ediyor..
[quote=VOBiX;174517]500 puan alıyorsun 5 kontartla ise 2500 puan 7 kontartla 3500 puan. Geçen sormuştum ben de.[/quote]
şimdi oldu işte..
Piyasa çok güçlü... FDOW çöküm çöküm çökse de bizimki ufak sıyrıklarla atlatıyor... Sıkı direniyor... Yurtdışı toparladığında 70.000'i görebileceğimize inanmaya başladım yavaş yavaş...
uzun da uzun derim baska birsey demem.lelele
[QUOTE=nunu;174531]uzun da uzun derim baska birsey demem.lelele[/QUOTE]
ayıp oluyo apla valla .. hiç yakıştıramadım .. .:D:D:D
[QUOTE=Astatin;174525]kaybersen, sevmeye devam ediyorsa sorun yok::::::::::::[/QUOTE]
Teprik ederim patron güzel yaklaşım...O konuda şüphem yok zaten...
[quote=selçuklu;174532]ayıp oluyo apla valla .. hiç yakıştıramadım .. .:D:D:D[/quote]
:o:o:o