aga saglam yakıt topladı allah gostermesın parayı bassa burdan 75000 ı bıle gosterır herhalde.. bu kadar adamı kesmekten..
Printable View
aga saglam yakıt topladı allah gostermesın parayı bassa burdan 75000 ı bıle gosterır herhalde.. bu kadar adamı kesmekten..
Yukarısımı güzel aşağısımı güzel ?
Bu da uyumsuzluğun son hali, yalınız fiyatın 650 üstünde kalması şart, gerisini siz düşünün gari,....
gol olur bence
[quote=selçuklu;174568]gol olur bence[/quote]
may be, olabiler, :rolleyes:
ahanda kesme işlemi başladı... poz kapatanlar bunu 65000 e kadar goturur aganın da gazıyla.. 4500 poz acıldı kolaymı :))
dön baba dönelime devam...ne aşağı bırakıyor,ne yukarı alıyor...
GARAN da 5.90 destegınden tepki alımları geliyor bunun altında kapanıs olmadan dusus olmaz..!
xauusd iyi kapanmışım a* tepmeye başladı .. long olsak olurmuş .. vay *^^^^*
Birileri sabahtan longluyordu sürekli, şimdi short kaldı, fena dayak yedi, marbaş ı ve iş i kutluyorum, sanırım ben flat kalınca 64000 in üzerinde show yaparlar:) yani sanıyorum sadece...saygılar...
abavv biri feci depti aganın kucagına 800 lotu :) benım bıdlıgım aga cok sınırlenır bu olaya hem spotu hem vobu ucurur.. izzeti nefis meselesi yaptılar
sarıldım kısalara sıkı sıkı...ama sabır ilen inat arasında ufacık küçücük bi çizgi var...hadi bakalım...