64175 üstünde,yeni yüksek yaparak,max kapanış yapması lazım şu hareketlerden sonra..
pala çok teknik bugün..
Printable View
64175 üstünde,yeni yüksek yaparak,max kapanış yapması lazım şu hareketlerden sonra..
pala çok teknik bugün..
[QUOTE=YAVUZHAN;174579]64175 üstünde,yeni yüksek yaparak,max kapanış yapması lazım şu hareketlerden sonra..
pala çok teknik bugün..[/QUOTE]
Öyle bişey yaparsa uzunmu kalıcaz geceye kısamı? yoksa shortları kapayıp flatmı? buyur burdan yak olacak galiba:) saygılar.
775 den tekrar short oldum tobe düşmezbu endex uzgunum kısacılar sızın saflara katıldım muhtemelen 64 ustu kapar :(
günlük boll muhteşem .. yyld .. gol olur bence ..
:cool: Ve bu bölümden puvanlarımı aldım, totali 800 puvan şimdi işin biraz short kısmına bakacam, 64275, 375 bölgelerinden kovalıyacam, bakalım,
975 kapandı... ulan benı beklıyo bu sarapsız aga :) el attıgım an fırlatıyo bı tarafa.. tum gun 2 hamle var 64100 shortları kapadım çöktü 775 short actım fırladı.. nerden girsem yamultuyo benı :))
[quote=security;174584]:cool: Ve bu bölümden puvanlarımı aldım, totali 800 puvan şimdi işin biraz short kısmına bakacam, 64275, 375 bölgelerinden kovalıyacam, bakalım,[/quote]
İLK temas 275 yeresinden oldu, biraz da dolare depomu dolduruyim, çünküm 1.53xxx yerelerin bekleyorem, :rolleyes:
[quote=bull market;174580]Öyle bişey yaparsa uzunmu kalıcaz geceye kısamı? yoksa shortları kapayıp flatmı? buyur burdan yak olacak galiba:) saygılar.[/quote]
long kalmak gerekir herhalde ?
kısayım...dün itibariyle değişen bişii yok şimdiye kadar...son çırpınışları gibi duruyor...hala yatay...orta vade grafiklerimde...garan 4500 dene mal çıktı ...bakalım noolcek...
Bu da sis ve indiklerin son durumu, biraz daha yön yukarı, çılgınlık olurmu, olabiler, may be olabiler,
sistem 63800 al..ama ben filat..sistem son sinyalinden 25 puan kar etti..:p:p.ama 500 küsüre kadar çıkmıştı ehuheuehue
tırmalıyo resmen sımdı.. benım bıldıgım aga bu sevıyede ne varsa bosaltır sonra assa bastıkca basar :)