[quote=yellowtable;269955]merhaba çok uzun zamandır sizleri okuyorum yazmak bugüne kısmetmiş[/quote]
hoşgeldiniz yellowtable,:)))
Printable View
[quote=yellowtable;269955]merhaba çok uzun zamandır sizleri okuyorum yazmak bugüne kısmetmiş[/quote]
hoşgeldiniz yellowtable,:)))
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 80.000[/B]
[B]3.Direnç : 78.600[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 77.200[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 76.375[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]Pivot : 75.800[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.975[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.400[/B][/COLOR]
[B]3.Destek : 73.000[/B]
[B]4.Destek : 71.600[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.375[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 76.725[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.300[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 76.000[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 75.100[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.800[/B][/COLOR]
[B]3.Destek : 74.375[/B]
[B]4.Destek : 73.725[/B]
eğer buradan yukarı döndüysek tabloda bugün görülen en düşük olan 74.975 ilk destek idi...yoksa aşağıda 74.400 var...
dirençler ise 75.800-76.375-77.200
yaşım 20.
ayda ortalama 3000 puan getirisi olan bir sistem gelişirdim uzun zamandırda sistemi uyguluyorum. bu işin 1000/3000 lirayla olmuyacağını anladım , baştan yüksek kaldıraçla başlanıyor. kaldıraç yüksek olduğundan 1 senedir olduğum yerde saydım durdum. şöyle 10000 liram olsa enfazla 3 kaldıraçla istikrarlı büyüyebiliceğimi kavradım. 10000 lira kredi çekmeyi düşünüyorum. tavsiyeleriniz varmı?
[quote=yellowtable;269963]yaşım 20.
ayda ortalama 3000 puan getirisi olan bir sistem gelişirdim uzun zamandırda sistemi uyguluyorum. bu işin 1000/3000 lirayla olmuyacağını anladım , baştan yüksek kaldıraçla başlanıyor. kaldıraç yüksek olduğundan 1 senedir olduğum yerde saydım durdum. şöyle 10000 liram olsa enfazla 3 kaldıraçla istikrarlı büyüyebiliceğimi kavradım. 10000 lira kredi çekmeyi düşünüyorum. tavsiyeleriniz varmı?[/quote]
sakın kredi çekip voba koymayın,sonu hüsran oluyo,:mad::mad:
ben geçmişte denedim,çünkü ilave stres devreye giriyo,bu iş zaten stresli genç arkadaşım,:cool::::
aman beni dinle....::::::::::::::::::::::::::::::
az parayla en iyisi daytrade dir,formüller topiğini oku,
yüksek kaldıraçla da daytrade yapabilirsin....
bu topiği de okumaya çalış...:)
[quote=yellowtable;269963]yaşım 20.
ayda ortalama 3000 puan getirisi olan bir sistem gelişirdim uzun zamandırda sistemi uyguluyorum. bu işin 1000/3000 lirayla olmuyacağını anladım , baştan yüksek kaldıraçla başlanıyor. kaldıraç yüksek olduğundan 1 senedir olduğum yerde saydım durdum. şöyle 10000 liram olsa enfazla 3 kaldıraçla istikrarlı büyüyebiliceğimi kavradım. 10000 lira kredi çekmeyi düşünüyorum. tavsiyeleriniz varmı?[/quote]
Kessssinlikle yapma... Sakın yapma... Asla yapmaaaa....
Sakın borç parayla borsada oynama. Hiçbir sistemin gelecekte kazandıracağının garantisi olmaz.
En rahatı ihtiyacın olmayan parayla ve düşük kaldıraçla oynamaktır. 2 kaldıraçla bile ortalama bir sistem 2-3 yılda ciddi paralar kazandırır. Gecelere pozisyonla giren biri zaten asla 2 kaldıracı geçmemeli.
[QUOTE=saraylı;269966]sakın kredi çekip voba koymayın,sonu hüsran oluyo,:mad::mad:
ben geçmişte denedim,çünkü ilave stres devreye giriyo,bu iş zaten stresli genç arkadaşım,:cool::::
bu topiği de okumaya çalış...:)[/QUOTE]
saraylı usta bu senın kedının res mı mı ? ne tatlı bısey bu ya :)
üvvv .. geldim istop çalışmış .. 175 longladım sailfish alda .. gördüğüm kadarıyla default strde alda ..
[quote=Kennym;269970]saraylı usta bu senın kedının res mı mı ? ne tatlı bısey bu ya :)[/quote]
yok kennym ,
bu benim kedi diğil,
rica ettim kendisine resmini ver avatar yapcam diye,:D
istemedi,:..:
prensipleri var nete resmini koymak istemiyo...:..:
avatarım nete düşmüş bi kedinin resmi,:p
benim Miço onun haline üzülüyo...:..:
ema55...............75.212
[quote=saraylı;269966]sakın kredi çekip voba koymayın,sonu hüsran oluyo,:mad::mad:
bu topiği de okumaya çalış...:)[/quote]
[quote=Strategist;269967]Kessssinlikle yapma... Sakın yapma... Asla yapmaaaa....
Sakın borç parayla borsada oynama. Hiçbir sistemin gelecekte kazandıracağının garantisi olmaz.
En rahatı ihtiyacın olmayan parayla ve düşük kaldıraçla oynamaktır. 2 kaldıraçla bile ortalama bir sistem 2-3 yılda ciddi paralar kazandırır. Gecelere pozisyonla giren biri zaten asla 2 kaldıracı geçmemeli.[/quote]
biryerde çalışmıyorum zaten kredi çekmem zor biryolunubulup çekmelimiyim diye sordum sadece.sanki çeksem herşey çok güzel olur gibi geliyo
saraylı abi str sistemini metastockta yapmayı denedim yapamadım :(
[quote=yellowtable;269977]biryerde çalışmıyorum zaten kredi çekmem zor biryolunubulup çekmelimiyim diye sordum sadece.
saraylı abi str sistemini metastockta yapmayı denedim yapamadım :([/quote]
formüller topiğine gir orda asti kardeşim yapmış MS formülünü,ama o da bi kısmı ,tamamını formüle edemezsin...
sistem öyle...:)
saraylı abey 80 olacağuk daha :D üwwwww 27 ağustos tarihi ortalarda geziniyor üwwwww üwww yatamıyorum üwww