[QUOTE=Astatin;174619]önce sen söyle:D[/QUOTE]
::::::::::::
Printable View
[QUOTE=Astatin;174619]önce sen söyle:D[/QUOTE]
::::::::::::
Bu gidişle yarın sabaha 65000 üzeride açılabilüü...63000 dede soluğu alabilüüüüü
Flat kalmaktan kim zarar etmiş:..::..::..:
Ahanda indiğin son durumu, öncekilerideizleyerek sırayla gelelim lütfen, güzel bi tablo olacak, şekillenecek durum,
astatin patronaj xauusd long fırsatını kaçırdım a* .. i am sorry so sorry .. üüüüüüüüğüğüüüüüüüğ ü
Sanki yarın gap ta var, ama hızlı geri gelir, eğer gap olursa, çünküm cortları yakalamış gibi ağa, eğer öyle ise can yakar, bu ağa iş bu deyyusun, hibino bu,......
[quote=selçuklu;174623]astatin patronaj xauusd long fırsatını kaçırdım a* .. i am sorry so sorry .. üüüüüüüüğüğüüüüüüüğ ü[/quote]
ben de eurusd de filt fırsatını... :) 1.4638 maliyetli şortlar..1.4590 da treyiling stopum var... T/P 1.2020 ehuhueheueu:D:D:D vob da filatım **
Anlasıldıki ARALIK vade bitmeden asagı dusmek yok.. oyuzden Aralık vade kapanana kadar LONG abi, subat vade de zirvelereden ufak ufak SHORT toplanır taktik bu olacak bnm...
nuni apla nerdesin teprik ederim .. uzunda uzun derim dedin tam olmasada gol oldu ..:D:D:D
apsd 67xx..yine şortcu öpecek bunlar yarın
Kennym patronaj da zamanlama sorunu var, haket, kendide diyo tam bir terso indik, 20 dakikayla sıfır olur düzelir, modifiye olur, bi de iş yapısı bunu engelliyor sanırım, bizim kadar başıında deel olayın,
eeeh yeter be bu ne boyle oynamıyorum kapattım kısaları bu ne cenabetlık be euheueheuh
bırazdan duser pıyasa uahuahuah
[quote=bull market;174621]Bu gidişle yarın sabaha 65000 üzeride açılabilüü...63000 dede soluğu alabilüüüüü
Flat kalmaktan kim zarar etmiş:..::..::..:[/quote]
bay bull...flat misin geceye yani şimdi..