-
[QUOTE=security;174691]Teşekkür katılımının az gelmesi nedeniyle, bundan sonra foruma, yorumlarımı bir yana bırakıp güne günaydın, akşama iyi akşamlar, cumaya iyi hafta sonları yönünde katılım yapıp etliye sütlüye karışmayacam, kaç gündür beyinde glikoz kalmadı valla,..........uyk[/QUOTE]
ama olomadı bu..üüüüüüüüü
sen devat et analizlere, biz senin beynine glikoz takviyesi yaparız sevgili indiregandi..:..:
-
Şindi ben trafiğe çıkıyorum İstanbul avrupa yeresinden anadolu yeresine doğu..eve gidene kadar pariteyi 1.448o istiyorum..malın yarıısnı oraya T/P yazdım...1.4540 ada treyiling stop çektim....maliyet 1.4638...
nedense içimde yakında KUIN de FX alemlerine akacak gibi bir his var..valla öyle içime doğdu...
dj ide eve varan akadar %0.6 civarı eksi istiyorum..aksi bir gelişmede yakarım burayı...
KUIN, TOKOBA..sizden bilirim ona göre....
-
[quote=QUEEN;174697]asti..bu seni parçalar...çok vahşi..:::[/quote]
vahşi mahşi...ayrıca bir o kadar yahşi
-
şöyle bir senayo var..bu açılımla..ülke bölünürse seneye..çok kan akar..iç savaş çıkar..türkler ab ye girer..bizim borsa türk borsası..uçar tabi..kürtlerede ayrı borsa açılacak.. hazırlığı var..
-
[QUOTE=jani;174688]bak şimdi dow....düşmem ben diyor ya...inanma gı....
guzunun sesi kesildimi....anlaki dow yüzde 20 düşüşüne baslıyacak demektir....
bugün bizde bu alenen belliydi...önce fake asagılarla...ard arda iki....ardından korkunc yukarı ile....[COLOR="Red"]SHORTCU FİLAN KALMADI GI.[/COLOR]....
Bİ SEN VARSIN BİDE BEN....
DÜŞÜŞ BU GECE BASLIYACAK...ve ocak sonuna kadar sürecek....
ben butün tırları revize ettirdim....hepsi ford gı....
arka teker camurluklarına ne yazdırdım biliyon nu....
HASTAYIM FORDUN ARAGAZINA....MEFTUNUM AGAMIN PARAGAZINA...[/QUOTE]
he valla bende boğa oldum guzum.. akşama kadar long peşinde koşmaktan iflahımı kestiler, stop manyağı yaptılar beni..:..: sonra vicdana geldi ağam, senin long aşkın esaslıymış hakettin moneyleri dedi savolsun..
-
merhaba iyi akşamlar
kuzum merhaba terse gelmeyiz dı mı
düşecek derken biz düşmeyelim de sonra ayağa kalkmaya halimiz kalmayabilir mi
-
[quote=security;174691]Teşekkür katılımının az gelmesi nedeniyle, bundan sonra foruma, yorumlarımı bir yana bırakıp güne günaydın, akşama iyi akşamlar, cumaya iyi hafta sonları yönünde katılım yapıp etliye sütlüye karışmayacam, kaç gündür beyinde glikoz kalmadı valla,..........uyk[/quote]
ya senin nikin itici abi...güvenlik bana çok uzak bir olay...baktım mesela çok az teşekkür etmişim bende sana..değiştir şu nicki yaaa...yada enteresan bir avatar koy.. ne bilim işte......ya aslında Hellim den rica etsek de "teşekkür transferi" ne izin veren bir sistem olsa..mesela benim teşekkürlerimden 150 adet security ye (bak valla nickini yazarken bile içim daralıyo ha..bi seninki bi de strategist nicki) havale edebileyim:..:
-
[quote=QUEEN;174708]şöyle bir senayo var..bu açılımla..ülke bölünürse seneye..çok kan akar..iç savaş çıkar..türkler ab ye girer..bizim borsa türk borsası..uçar tabi..kürtlerede ayrı borsa açılacak.. hazırlığı var..[/quote]
bunu AB komiseri de demişti..Ah şu Türkiye'yi değil de İstanbul'u ve marmara yı sadece alasak AB'ye, 2 haftada alırız vallaha....demişti
-
[quote=security;174691]Teşekkür katılımının az gelmesi nedeniyle, bundan sonra foruma, yorumlarımı bir yana bırakıp güne günaydın, akşama iyi akşamlar, cumaya iyi hafta sonları yönünde katılım yapıp etliye sütlüye karışmayacam, kaç gündür beyinde glikoz kalmadı valla,..........uyk[/quote]
Patron sevmez bizim forum öyle makroekonomik analiz, teknik analiz, grafik mrafik. Ufak bir sistem muhabbeti aç, iki hareketli ortalama kesiştir, yanına ADX, DIS, CCI falan at bak nasıl teşekkürler tufan olmuş yağıyo... :..: .dng
-
[QUOTE=QUEEN;174708]şöyle bir senayo var..bu açılımla..ülke bölünürse seneye..çok kan akar..iç savaş çıkar..türkler ab ye girer..bizim borsa türk borsası..uçar tabi..kürtlerede ayrı borsa açılacak.. hazırlığı var..[/QUOTE]
Şaka mı bu :::
-
[QUOTE=Strategist;174715]Patron sevmez bizim forum öyle makroekonomik analiz, teknik analiz, grafik mrafik. Ufak bir sistem muhabbeti aç, iki hareketli ortalama kesiştir, yanına ADX, DIS, CCI falan at bak nasıl teşekkürler tufan olmuş yağıyo... :..: .dng[/QUOTE]
Evet bak hemen bu mesaja teşekkür ediyorum :::
-
[QUOTE=enorton;174716]Şaka mı bu :::[/QUOTE]
niye olamazmı..sadece senaryo