-
[QUOTE=QUEEN;174718]niye olamazmı..sadece senaryo[/QUOTE]
Kimler yazmış bu senaryoyu? Sadece fantazi olur bence, gerçekleşme imkanı olmayan her senaryo gibi çöp kutusuna gider...
Tek kişilik oyunsa bilemem tabi... Yoksa oyuncu lazım bu senaryonun film haline gelmesi için... Ama başroldeki Türk halkı bu rolü oynamaz...
-
[QUOTE=enorton;174719]Kimler yazmış bu senaryoyu? Sadece fantazi olur bence, gerçekleşme imkanı olmayan her senaryo gibi çöp kutusuna gider...
Tek kişilik oyunsa bilemem tabi... Yoksa oyuncu lazım bu senaryonun film haline gelmesi için... Ama başroldeki Türk halkı bu rolü oynamaz...[/QUOTE]
gizli çoook güçlü oyuncular varsa..
-
[QUOTE=QUEEN;174720]gizli çoook güçlü oyuncular varsa..[/QUOTE]
Onlar her zaman vardı ve var olmaya devam edecekler...
-
[QUOTE=Astatin;174712]bunu AB komiseri de demişti..Ah şu Türkiye'yi değil de İstanbul'u ve marmara yı sadece alasak AB'ye, 2 haftada alırız vallaha....demişti[/QUOTE]
Ohaa aAKradenize pontus egeye hellenizmi mi getireecekelrmiş.
-
Alıntı:
[B]security[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=174691#post174691"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Teşekkür katılımının az gelmesi nedeniyle, bundan sonra foruma, yorumlarımı bir yana bırakıp güne günaydın, akşama iyi akşamlar, cumaya iyi hafta sonları yönünde katılım yapıp etliye sütlüye karışmayacam, kaç gündür beyinde glikoz kalmadı valla,..........uyk[/I]
[quote=Strategist;174715]Patron sevmez bizim forum öyle makroekonomik analiz, teknik analiz, grafik mrafik. Ufak bir sistem muhabbeti aç, iki hareketli ortalama kesiştir, yanına ADX, DIS, CCI falan at bak nasıl teşekkürler tufan olmuş yağıyo... :..: .dng[/quote]
ben kendi adıma ikinizi de ayrı ayrı önemle takip ediyorum tam tersi anlamsız geyikleri es geçiyorum teşekkür olayına takmayın bence benden size canı gönülden TEŞEKKÜRLER
-
[quote=VOBiX;174722]Ohaa aAKradenize pontus egeye hellenizmi mi getireecekelrmiş.[/quote]
hellenizmi getirecek adamın bi yerini helleriz :..:
iyice yumuşatırız! .dng
-
Bence iki tane oyuncu var.
Biri Pala. Pala'nın karargahı ''ikiz kuleler''di.
Diğer oyuncu ''ikiz kuleleri yıkanlar'' dır. Bunları da Pala gibi tarif edebiliriz fakat uzun
sürer. İsteyen olursa bildiklerimi hafta sonunda yazabilirim.
Bu iki taraf arasındaki mücadele en az 2000 senedir sürmektedir.
Milletimiz 500 sene önce başrolde oynamıştı. Fakat şuanda Türkler ve Kürtler sadece
verilen rolleri oynarlar.
Aşağıdaki deyime uygun şekilde roller paylaştırılmıştır.
''Şanssız deveyi çölde kutup ayısı ............ .''
Olaylara tarafsız bakan biri olarak bence Kürt kardeşlerimize ''şanssız deve'' rolü
verilmiştir.
-
[quote=VOBiX;174722]Ohaa aAKradenize pontus egeye hellenizmi mi getireecekelrmiş.[/quote]
Ehli keyfe,keyif verir kahvenin kaynaması..
Eşeği baştan çıkarır [B]sıpanın oynaması[/B]...
-
Yaww arada deve jonesden haberler geçin..
Oyy oyyy ooooooyyyyyyyy diyelim.....lelele.lelele.lelele
-
[quote=von mises;174725]Bence iki tane oyuncu var.
Diğer oyuncu ''ikiz kuleleri yıkanlar'' dır. Bunları da Pala gibi tarif edebiliriz fakat uzun
Milletimiz 500 sene önce başrolde oynamıştı. Fakat şuanda Türkler ve Kürtler sadece
[B]Olaylara tarafsız bakan biri olarak[/B] bence Kürt kardeşlerimize ''şanssız deve'' rolü
verilmiştir.[/quote]
[B]Afedersiniz anlayamadım...[/B]
-
[QUOTE=von mises;174725]Bence iki tane oyuncu var.
[B]Milletimiz 500 sene önce başrolde oynamıştı. Fakat şuanda Türkler ve Kürtler sadece
[/B]
Olaylara tarafsız bakan biri olarak bence Kürt kardeşlerimize ''şanssız deve'' rolü
verilmiştir.[/QUOTE]
Komplo teorilerine meraklı birisi olarak ben isterim şahsen... Yeni bir topic açarak paylaabilirsiniz... Ben de bize rol verildiğini düşünüorum ama bu millet bu rolü oynamaz... İnşallah yanılmam... Zaten yanılırsam da bir anlamı kalmaz hiçbir şeyin...
-
[quote]Ben de bize rol verildiğini düşünüorum ama bu millet bu rolü oynamaz... [/quote]
İki tane rol var. Biri şanssız deve diğeri kutup ayısı, verilen kutup ayısı rolünü oynayacağız, çünkü başka çaresi yok...
[QUOTE]Afedersiniz anlayamadım...[/QUOTE]
Mevzuyu anlayabilmek için objektif olmak lazım...