-
[quote=hexen;77141]33350 üstesi olur eyer ben stop olcayım yoksa yukarya yeni potansa girceyiz. ozaman short kalma cok bela acar portfoy icun.
systems
5 dakk long
15dakk long
gun curuk long[/quote]
haklısın...5 dk.lık.
10dk.lık tobo
30 dk.lık obo
ortalık mayınlı ...sisteme uymak gerek....
yüreğim aşağı diyor...ama...
-
sayın bikmisbroker sisteminiz ne der?
-
[quote=TIFIL;77142]17 deki veri etkisi nasıl olur?[/quote]
fed imalat endeksi - 49 bekleniyor..revize edilmiş hali bu...önceki 53....
beklenti çok düşük tutulmuş..yinede iyi beklemem....
tüketici güvenide aynı....diğeri önemli..
-
-
veriler kötü...ve beklenti dahilinde.........
-
döviz yükseliyor...faiz 15,27.......kötü......
-
33200..altı yine long cover...
diikkat lastik patlamak üzere.............
-
sn teo POC ve VA bugun yukarida idi tam ters yonde yer degistirdiler. boyle birseyi ilk kez gordum.sanki guney kutbu kuzey kutbu gibi yer degistirdiler.
-
-
Bana öyle geliyorki dün yapılan yukarı hareket tamamen marj yaratma amaçlıydı, bu sebepten, long sinyallerini esgeçiyorum:) yukarı gidersede dahada shortlarım olur biter:), akşama kısa..
-
ve lastik patladı...şöför atladı.........
-
Spot 25500 altında iki bar kapanış yaparsak yarın "arkana bakmadan kaç" "neyin varsa sat" "nerden satarsan sat" formasyonları oluşacak benim sistemde. Geceye flat.
-
Kapanış tahmini alalım.. 33175
-
arkaya yaslan hexen..........
-
[QUOTE=SEREN I;77157]arkaya yaslan hexen..........[/QUOTE]
+. evet
seren
systems
5 dakk halen long 15 dakk halen long sinyal
33000 asayası gerek bunlar short icun
dof future 8050 asayasına geldimi 7979 yeresine potans yapcak amma asayasına gelmese yarın icun bizi yukarda karsılama potans var..
bizde dusme davm icun 32600 asayası gerek 31100 yeresıne potans acar
shorts tutyorum
-
32950 şortlar kapandı.......flat........yarın ola hayrola......
-
iyi akşamlar...gece görüşmek üzere....hexen seninle çalışmak çok zevkli.....
-
tanıstım sevindim seren guzel gun yaptık .heyk
-
Makas bir günlük aranın ardından yine eksiye geçti.
-
-
bütün forum kısa girdiysek eyvah eyvah:))
-
sn serenle hexen süper bir gun gecirttiler bugun gormeyenlere tavsiye ederim
[url]http://www.voborsa.com/forum/uc-kaat-ekonomisi-t5190p8.html[/url]
-
[QUOTE=mmommo;77145]sayın bikmisbroker sisteminiz ne der?[/QUOTE]
Sistemim 32.800 altinda shorta devam, 33500 un ustunde LONG diyor.
-
DJİ uzun vade...
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/2900/djiuzunvadedn8.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sevgili Dostlar,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Prechter’in sayımından olasılıklara devam edelim.Aşağıdaki grafikte 2 olasılıktan 1’e inecek seviyelere haftalar kaldı gibi.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]1.cisi Hızlı Yassı : Prechter’in A dediği 7.416 kırılmazsa gerçekleşecek ve Tepki…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]2.cisi Genişleyen Yassı : Rehber ilke diyor ki; B ‘nin sonladığı yer A ‘nın başladığı yerden ne kadar sapmışsa, C için bitiş genellikle A ‘nın başladığı yerden o kadar sapmayla biter.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Prechter’in A dediği 7.416 kırılırsa hareketin muhtemel bitiş rakamı [B]4.968[/B].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Yok ben çok temkinliyim diyen ise Fibonacci ‘ye göre C=A*1.618 rakamına denk gelen Prechter’e göre 7.185 olan (bendeniz edepsize göre 6.831) rakamına yaklaşılması halinde bu bölgede trade etmeyi bırakıp seyir keyfi yaşamalıdır.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ey falcı zaman zaman ne zaman?...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]15-06-2009 tarihi muhtemel boğa piyasasına geçiş tarihi olarak görünmekte.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]12-03-2012 tarihine kadar sert iniş ve çıkışların yaşandığı fakat boğa hakimiyetinin olduğu bir süreç.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sonrası mı?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Maya takviminde vurgulanan çağ değişimi mi?, Marduk’un Dünya’ya çarpışı mı?, Yoksa Savaşlar mı?, Doğa felaketleri mi?, Bilinmez fakat; hepsindeki ortak nokta olan her alanda Çöküş… ve çok uzun yıllar sürebilecek dip oluşumu (Borsalar kalmayacağı için bu dip oluşumunu medeniyet için düşünmeli)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sözün özü bu sayım doğru ise ki Sayın Prechter haklı gibi duruyor.Dji ‘ te 5.000 görülene kadar ayı kardeşliğine devam etmekte fayda var gibi.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Not:Bu projeksiyon Sayın Prechter’e ait olmayıp, acemi bir gözün bakışından ibaret olan bir olasılıktır.[/FONT][/COLOR]
-
5 dak. tabiki sat da..ama sistem al (15 dak)olunca uzun girdim...kanımca 8.000 üzerinde stabile olan dow a iştahlı alımlar gelecektir.öyleki 8.000 güveni oluşacak ve yükseliş hızlanabilir..eger 8.000 aşşağı kırılırsa düşüş agresifleşir..ve 6.000 de kendini bulur..buda büyük buhran olur...kanımca şubat ortası başlayacak çöküş için önceden bir ralli olmalıdır..taki düşüşe marj oluşsun..üstelik dünkü ev verisi gayet iyi geldi..emlak kökenli kriz için bu gayet iyidir..
-
[QUOTE=jerfin;77164]bütün forum kısa girdiysek eyvah eyvah:))[/QUOTE]
Dün 3000 üzeri kar vardı 700 bugün yedik kısa girdim son dakika
-
işten çıkarma yoğunluğu var dün basmak için sıkı yukarı yaptılar bence
-
spot sistem çok saglam al da...yerim dow u...%4 ralli beklerim.lelele:)
-
-
34400 civarlarına bir hareket daha olacağını tahmin ediyorum ama geceye flat girdim...
-
SAZAN the wolf master? Sizi hiç bu kadar şefkatsiz görmemiştim foruma karşı
-
[QUOTE=Astatin;77189]SAZAN the wolf master? Sizi hiç bu kadar şefkatsiz görmemiştim foruma karşı[/QUOTE]
Aynen katılıyorumm... En azından sabahları uğrardı...:confused:
-
[QUOTE=Vob Trader;77152]geceye dona kdr kısa[/QUOTE]
Hayırdır yawf senin ne işin var Metris Cezaevinde?
-
Son 1 saat dısarıdaydım ,bakamadım, benim sistem geceye long girmiş,her zamanki gibi şartlı emir yazılı, ama neticede spot ve vob long gözüküyor bende ,yarın sabah açılışına kadar...
-
Yahu Seren Baba, hepimiz ayrı bir topikte konsumasyona başlarsak, konsamatrisler dağılır, gel hep beraber vob topiğinde olalım.Bu nedir böyle ,değişik yerlere ne gerek var....
Hexende buraya gelmiş, iyi bende kendi topiğime gideyim.
Topiğide alakasız bir alanda açmışsınız, Borsada ne işi var, vobun ara ara canım çıktı...
Ayrım yapmayalım, vobda buluşalım...
-
tık tıkkkkkk tıkkkkk kimse yok muuu?
-
Ayular çıktı meydane hepsü birbirinden şahanee
-
[QUOTE=QUEEN;77204]Ayular çıktı meydane hepsü birbirinden şahanee[/QUOTE]
Yahu dow u %1 yukarda görünce tüm yeni yetme ayular çil yavrusu gibin dağılmış sağa sola..
En cengaver senle ben varmışız sevgili QUEEN..
-
[QUOTE=catedral;77205]Yahu dow u %1 yukarda görünce tüm yeni yetme ayular çil yavrusu gibin dağılmış sağa sola..
En cengaver senle ben varmışız sevgili QUEEN..[/QUOTE]
Bizi yanlız görüp kıstırmasınlar .dng
-
evet bencede vob topigine en uygun yer sn seren ve hexen lütfen :)