[QUOTE=VOBiX;174748]SPK da ilgileniyor böyle sürekli ve anlık poz yazan sitelerle
Ne demek istediğini tam anlayamadım.Yanlış olan bir şey mi var?
Printable View
[QUOTE=VOBiX;174748]SPK da ilgileniyor böyle sürekli ve anlık poz yazan sitelerle
Ne demek istediğini tam anlayamadım.Yanlış olan bir şey mi var?
İşte ben diyorumki, dov 2010 u dinlenerek geçiricek, kendisi yediklerini hazmederken, gelişmekte olanlarda, borçlanarak, finans açıklarını kapatmaya çalışacaklar, bunun için de dolar pahalı alınmak zorunda 3. dünya tarafından ki dengelerini koruyabilsinler, bizde o yüzden bu kura IMF olmaz, yoksa evde her odaya bir lap top alırız, bir tanede arabaya koyarız, çanta falan kullanmayız, odanınkiler odada, arabanınki arabada,...borçla deyilmi adı ertelenen talep hani geçmişte,.....,.......altını tepeden biraz salmaları yeterli, 3. dünya için,....
[quote=ERGEN;174745]Gerisini sen bilirsin...[/quote]
Ben bir fikriniz varsa yazarsınız derken sizin kendi fikrinizi sormuştum.
Yukarıda yazdıklarınız devletin resmi ideolojisi, aslında benim yazdıklarımı doğrular,yukarıda yazdıklarınız.
Bugün Türkiye'nin hemen hemen bütün şehirlerinde terör estirenler, biz Türk değiliz, biz Kürtüz, anadilde eğitim istiyoruz diyerek, arabaları yakıp, içinde yolcu olan otobüslere molotof atıp, gepegenç insanları diri diri yakıyorlar.
Sizce bu insanların karşısına çıkıp siz Kürt değilsiniz, Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağıyla bağlı olduğunuz için Türksünüz desek, sorunu çözebilirmiyiz.
Aslına bakarsanız neye karşı çıktığınızı hiç anlamadım?
Aynı şekilde düşünüyoruz gibime geliyor. Ayrıca ben size hiç senli benli hitap etmediğim halde yukarıdaki yazıda bana niçin senli benli hitap ettiğinizi de anlamadım.
Sizin bu konuda bir çözün öneriniz varsa lütfen yazın, gerçekten merak ediyorum.
Saygılar...
[quote=VOBiX;174699]
[IMG]http://i45.tinypic.com/wwg420.png[/IMG]
Kısacıalrın alayı zararda hatta azılı öküz EFG bile zararda. Tabi şimdilik .dng[/quote]
Vobix usta net tarihin kaç ben bunu 16.10 dan itibaren takip edbiliyorum, senin tarihin kaç, eğer dediğin gibi ise bunu total olarak gün başı yayınlarsak faydası olur, durur köşede,
[QUOTE=security;174756]Vobix usta net tarihin kaç ben bunu 16.10 dan itibaren takip edbiliyorum, senin tarihin kaç, eğer dediğin gibi ise bunu total olarak gün başı yayınlarsak faydası olur, durur köşede,[/QUOTE]
Temmuz başından beri olan bu aracı kurumalrın birinin sitesinde yayınalnıyor sanırım.
[QUOTE=yesilova;174752]Ne demek istediğini tam anlayamadım.Yanlış olan bir şey mi var?[/QUOTE]
Bence yok hatta desteklenmeli ama sırf benim istememle olmuyor.
Arkadaşlar yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum, suskunluğum "sözü üstadına bırkma" düsturundandır.. teşekkür ederim..
[QUOTE=SEYYAH;174749][B]engin sözmen[/B] diye bir arkadaş vardı ne yaptı acaba o yaw? hiç sesi soluğu çıkmaz oldu.[/QUOTE]
sistemi ile parayı vurdu heralde :) O yüzden gelmiyor olabilir...
[quote=enorton;174761]sistemi ile parayı vurdu heralde :D[/quote]
güzeldi bu :::
engin baba BEBEK'te tripleks almış.boğaza nazır.çatı katını ofise çevirmiş bi yandan martılar, bi yandan vapurlar,dalga sesleri arasında sistemlen paranın gözüne vuruyormuş diye az evvel CNBCE de alt yazı geçti :..:
hayali bile güzel deel mi?
önce hayal etcen sonra gerçeğe dönüştürmek için çabalayacaksın!
sen naapıyon peki enorton? senin pascal ha bire elini şortun içine atıyor.başka bildiği yok :::
vay canına..herkes ciddi ciddi muhabbetler yazmış..ya birisi geyik bir şeyler yazsada teşekkür etsek:..::..::..:
[QUOTE=VOBiX;174759]Bence yok hatta desteklenmeli ama sırf benim istememle olmuyor.[/QUOTE]
Doğru söylüyorsun ,bence de desteklenmeli ki emek verip bilgilerini paylaşanlar devem etsinler...
[quote=Astatin;174763]vay canına..herkes ciddi ciddi muhabbetler yazmış..ya birisi [B]geyik bir şeyler[/B] yazsada teşekkür etsek:..::..::..:[/quote]
geyik bir şeyler :..::..::..:
et la teşekürünü.etmezsen geyik sensin :..: