[QUOTE=Kennym;174833]---bim'de eski sevgiliyle karşılaşmak---
ekşi sözlükten alıntıdır peder zicklere tşkler.. biraz gülün istedim..[/QUOTE]
Süpermiş kennym teşekkürler...
Printable View
[QUOTE=Kennym;174833]---bim'de eski sevgiliyle karşılaşmak---
Süpermiş kennym teşekkürler...
[quote=Kennym;174839]flatim hocam , aldıgım tek pozisyon short oldugu ıcın bugun yukselıs beklıyorum halıyle poz almadım :) uheuhueh yeter carpılmaktan nevrim döndü.. hedefim son not yukseltmesi yada buna benzer bi asparagas söylenti ilebirlikte spotun fırlaması akabinde short girmek.. zaten 65 k üsütünü gecerse gidebildigi yere kadar gidecektir beklemeyi öğreneyim bi süre..[/quote]
hocam haberi neyim geçte kaça kadar giderse şort giyersin...ben 65 düşünüyom .uyk
Arkadaşlar gönderdiğim gıraflar çok usta işi değildir ona göre dikkate alınız. Eleştirilere açığım.Amacım birazcık fikir versin diye yolluyorum.
[QUOTE=Kennym;174833]
eve giderken serkan geldi yavaşça yanıma. tek dostum, yoldaşım, üzgün olduğumu anlayabilen tek insan.
"abi bir şey diycem. pijamanın kıçında delik var, kıçın gözüküyor, baya bir büyük"
o günden beri evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum.
(peder zickler, 29.05.2006 12:12 ~ 07.07.2006 22:56)
Bu adamın romanı da böyleye iş yapar. Bn roman yazmaya kalksam en fazla 5 sayfada anlatırım olayı. süsleyip dolandırmama lafı bu kadar. Ya kitabın ger kalan sayfalarını boş bırakmam gerekir ya da bazı uyanıklar gibi büyük punto kullanmam.
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;174842]hocam haberi neyim geçte kaça kadar giderse şort giyersin...ben 65 düşünüyom .uyk[/QUOTE]
hocam bana 65 in üstü gibi geliyor neden diye soracak olursan aga cok short topladı.. ezber bozacak.. elinde kozu da var daha atmadıgı ıkı kursunu var bırde yedekte beklettıgı ımf söylentisi.. 65 sınırına gelindiginde bu kursunlardan bırını kullanıp sınırları kırması gerekıyor eger yönü yukarı yapmak ıstıyosa yada bıraz zuladan para cıkarıp spotu yukarı basmalı.. eger yukarı kırarsa shorta yatmıs cogunluk poz kapamaya zorlanacaktır. bu az buz bı yukselıs olmayacak eger sürüyü yukarı gıttıgıne zorla ıkna edebilirse.. 65 te bir kez daha denenebilir short ama bana 68 yada 70 li bir rakam gösterecek gibi geliyor.. bu kadar shorttan saglam capital çekilir bu seviyelere kadar...
[QUOTE=Astatin;174838]Tokobaşkan ayıbediyon ha..dikkatimi çekti sen benim mesajların yarısına teşekkür etmiyosun:D:D:D
bak ne diycem, büyük düşüşlerin olduğu barlara küskübar dedik...yatay ye yükseliş ise açıkta kaldı..yataya TOKOBAR diyelimmi:D[/QUOTE]
O ne yawf çikolata markası ÇOKOBAR der gibi.
Yüksleiş sonrası oluşan ve kendinden önceki yeşil baları yutan kırmızı bar oalrak tanımaldım ben kendisini. Adı iflas bar olsun.
Kennym sen BİM hadisesini yazdın BiM hissedarları gülmekten yerlere yattı hisse -%3,5 atıyor...
[quote=Astatin;174838]Tokobaşkan ayıbediyon ha..dikkatimi çekti sen benim mesajların yarısına teşekkür etmiyosun:D:D:D
bak ne diycem, büyük düşüşlerin olduğu barlara küskübar dedik...yatay ye yükseliş ise açıkta kaldı..yataya TOKOBAR diyelimmi:D[/quote]
Tokobar çıkış olsun asticim, düşüş küskü bar, yatayada ağabarı de yada bir mok demeyelim bebce,:D
fıxcı hocam nerdesin lo tatil harbiden yaramadı sana halen içiyonmu yoksa uyan artık lo:)
Ula ağa günlükte, macd yerinden oynatamıyor, ya daha [COLOR=red]güçlü[/COLOR] alması lazım, yada buraları böle bir süreliğine,
günaydın.. spot güçlü, long devam...
cuma günü garanti ye 32 milyon TL para girişi olmuştu 5 kurum bazında 5.5 milyon lot artı kapattı..
bugün takaslarına bakıyorum alan satanlara virmanlamış bir sürü virman sonucunda
garantinin yabancı takasında 2.5 milyon lot luk bir eksilme meydana gelmiş...
adamlar iyi mal satmış bu operasyonda
10 dak.lıkta Şimdilik alış devam ediyor,