-
[quote=SEYYAH;174869]evet şu an IMF ye ihtiyaç yok şekilnde konuşanlar yarın çıkar pişkin pişkin bu anlaşma ülkemiz için şarttır olmazsa olmazdır der.hiç kimseninde sesi soluğu çıkmaz...
herşey para babalarının hizmetinde...onlar ne derse uşaklar onu yapar...[/quote]
dayıcım bu imf işi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işine döndü imf ye hazinenin 8 milyar dolar daha borcu kalmış şimdi alırsalar aha imf ye ülkeyi muhtaç ettiniz diyecekler almasalarda bi daha kriz olsa ülke zor durumda kalsa imf ye artistlik yaptınız ülkeyi zora soktunuz diyecekler. ne zaman alıp almayacaklarını bilirler onlar. bak sabah biri yazmıştı. abudabi citi den 33 dolara hisse almış hisseler 4 dolar acaba araplarımı kıskaca alıyolar şimdi de bunlar çok paraları var diye. hem düşünüyom da bunların stoploss fiyatı yokmuydu yawww büyük zarar etmiş adamlar.
-
[quote=Astatin;174865]pardon yaww..dün yataya nikolastulp demiştik ama sevmedin ondan vazgeçtim...tokobar yükseliş olsun olmasına da, tokoba kısadayken piyasa yükselirse hoş olmaz..ismim yükseliyo ben batıyorum hesabı:D[/quote]
Ya işin ilginci ben foruma yeni başladığımda, muhabbetten yola çıkarak, ulam didim, bunlar yükselişe tokobar diyo, didim bide yorm yapmıştım, tokobar olacak diye, üstatlarca kale alnmadığımız içün güzelim ''tokobar'' kaynadı gitti, o ysdendeyyon astiti kumandan, mareşale,
-
Bir gıpraşma var ancak, satları mesala şinci, 350 ise, gidip 425 yazın 75 yazın, çünküm sinyal henüz kesinleşmedi,
-
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;174851]fıxcı hocam nerdesin lo tatil harbiden yaramadı sana halen içiyonmu yoksa uyan artık lo:)[/QUOTE]
Meclise "FXciye haftasonu ahricinde tatil verilmesin" diye kanun teklifinde bulunacağım
-
vadeli 60 dk.
burası böyle 5 dalga İTKİ sayılıyorda neyin nesidir bir üst derecede çözemedim.şu an son tepeden başlayan hareket ilk aşağı dalış a olabilir şu an b yapılıyordur aşağı bir c iner...zart zurt envai çeşit şekilde sayılabiliyor son 65.500 den sonrası...çıkamadım içinden...
[IMG]http://ultraxs.com/image-831A_4B28A479.jpg[/IMG]
-
[quote=VOBiX;174878]Meclise "FXciye haftasonu ahricinde tatil verilmesin" diye kanun teklifinde bulunacağım[/quote]
evet bencede hocam açık oylama geçelim .lelele
-
[QUOTE=Astatin;174865]pardon yaww..dün yataya nikolastulp demiştik ama sevmedin ondan vazgeçtim...tokobar yükseliş olsun olmasına da, tokoba kısadayken piyasa yükselirse hoş olmaz..ismim yükseliyo ben batıyorum hesabı:D[/QUOTE]
Şu sebepsiz ve mansız ralliden (47000 VOB civarı) sonra iyice sistemlerin akışına bıraktım kendimi...
Şu an fiyat ahreketlerine dayalı bir sistem müzerinde çalışıyorum. O iflas bardan bir şeyler çıakcak ama bir kaç kondisyon daha istiyor yanına.
[QUOTE=VOBiX;174664][COLOR="Blue"][B]Bendeki sistemlerin alayı uzunda[/B][/COLOR] olduğu için o iş yaş biraz. Daha yatay bandı bitiremedi. Sistemler ne yönde ise ertesi gün gapi onun tersine oluyor bu aralar. .dng[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;174822]kuzu bir ses ver bu sistemcielr ne zaman ihya olacak?
[COLOR="Blue"][B]Ağa uzun yakaladı bizi..[/B][/COLOR].[/QUOTE]
-
[quote=Kennym;174866]burası türkiye :( toplum hafızası 3 gun (max) kimileri bunu 1 güne kadar düşürmüştür. (bknz : dün dündür bugun bugündür) bunu tr de siyaset yapan herkes bildiği için çok sorun olmayacaktır..[/quote]
Boşver yorma kafanı öyle şeylere ...
Ben Faik beyle Safiye hanımın ilişkilerini merak ediyorum...:::
-
[url]http://haber.gazetevatan.com/Haydarpasada_gergin_gece_/276515/1/Manset[/url]
Şimdi tezata bakın... Ülkeye daha fazla demokrasi getiriyoruz diyenler, demokratik hakkını kullanıp iş brakan işçileri görevden alıyor !!!
-
[QUOTE=SEYYAH;174869]evet şu an IMF ye ihtiyaç yok şekilnde konuşanlar yarın çıkar pişkin pişkin bu anlaşma ülkemiz için şarttır olmazsa olmazdır der.hiç kimseninde sesi soluğu çıkmaz...
herşey para babalarının hizmetinde...onlar ne derse uşaklar onu yapar...[/QUOTE]
Onun bahanesi de hazır. İç borçlanmadan daha uzudu idyecekelr bir de üstüne onalrın şartlarını değil kendi şartlarımızı kabul ettirdik diyecekelr. Yersek...
-
kolay gelsin arkadaşlar,iyi seanslar !
-
[QUOTE=juliano;174875]dayıcım bu imf işi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işine döndü imf ye hazinenin 8 milyar dolar daha borcu kalmış şimdi alırsalar aha imf ye ülkeyi muhtaç ettiniz diyecekler almasalarda bi daha kriz olsa ülke zor durumda kalsa imf ye artistlik yaptınız ülkeyi zora soktunuz diyecekler. ne zaman alıp almayacaklarını bilirler onlar. bak sabah biri yazmıştı. abudabi citi den 33 dolara hisse almış hisseler 4 dolar acaba araplarımı kıskaca alıyolar şimdi de bunlar çok paraları var diye. hem düşünüyom da bunların stoploss fiyatı yokmuydu yawww büyük zarar etmiş adamlar.[/QUOTE]
Ortaklığın stoplossu olmaz...