[QUOTE=catedral;77205]Yahu dow u %1 yukarda görünce tüm yeni yetme ayular çil yavrusu gibin dağılmış sağa sola..
En cengaver senle ben varmışız sevgili QUEEN..[/QUOTE]
kati apla astatini gordum sahilde :D
Printable View
[QUOTE=catedral;77205]Yahu dow u %1 yukarda görünce tüm yeni yetme ayular çil yavrusu gibin dağılmış sağa sola..
En cengaver senle ben varmışız sevgili QUEEN..[/QUOTE]
kati apla astatini gordum sahilde :D
[quote=teo;77200]Yahu Seren Baba, hepimiz ayrı bir topikte konsumasyona başlarsak, konsamatrisler dağılır, gel hep beraber vob topiğinde olalım.Bu nedir böyle ,değişik yerlere ne gerek var....
Hexende buraya gelmiş, iyi bende kendi topiğime gideyim.
Topiğide alakasız bir alanda açmışsınız, Borsada ne işi var, vobun ara ara canım çıktı...
Ayrım yapmayalım, vobda buluşalım...[/quote]
evladım teo ben senin dedenim..yok büyük büyük babanım..yapma yaw ben genç yakışıklı bir olgun erkeğim. borsada nice delikanlıyı cebimden çıkarırım...hexen baba ve ben dinozor oluyoruz...siz genç delikanlılar ne oluyorsunuz...istersen bir akşam kadehleri dizelim.....sen ben hexen baba....sabahı kim görecek..kim seansa girecek..görelim.......dng
şimdi geldim ..arkadaşlarla birkaç kadeh yuvarladık.....kulis yaptık....araştırmacı gazeteci olarak haftalık istihbarat gerek...
kısa gırdım bu akşam ama pışman oldummm
son yarım saatten
yarın sabah futureden korkmaya başladım
yarın yuklu ceza odemek ıstemıyorum
uzuncular şanslı
nerden çıkardın demeyın
bekleyın
bugunkı yazılanlardan buyuk keyıf aldım
ıyı bır gun oldu
son hamle dışında((((
Altına olan hücumdan sonra faize de hücum başladı 10 yıllıkalrda bir çökertme oynandı bu akşam. Güvenli limanlara çekiliyor millet.
[QUOTE=SEREN I;77211]şimdi geldim ..arkadaşlarla birkaç kadeh yuvarladık.....kulis yaptık....araştırmacı gazeteci olarak haftalık istihbarat gerek...[/QUOTE]
Var mı önemli bir şey?
10 yıllık TNX çöktü desek yalan olmaz.
ulen kır artık 8200 yoksa ben kırıcam kafasını yeter:)
Aboo, sn. vobıx, ne olur bu faizin sonu sizce? 10 yıllıklarda bir günde -%5 e yakın düşüş, piyasalarda sağ gösterip sol vuruyolar, görüntü budur bence, saygılar.
brehhhh..siteye uzunca bir süredir giriş yapılamıyordu...Hey Hell, şu işi oturtsanız artık diyorum
[QUOTE=Astatin;77232]brehhhh..siteye uzunca bir süredir giriş yapılamıyordu...Hey Hell, şu işi oturtsanız artık diyorum[/QUOTE]
Seni karantinaya aldık ondan sen giremiyordun :p Bir sorun yok bende.
[QUOTE=Astatin;77232]brehhhh..siteye uzunca bir süredir giriş yapılamıyordu...Hey Hell, şu işi oturtsanız artık diyorum[/QUOTE]
Bir sorun yoktu sn astatin.
Sorun şu sebeple olabilir ; T.Telekom yeni VDSL sebebiyle hatlarda bir çalışma yapıyormuş VoBorsa Hollanda üzerinden yayın yapıyor ara sıra yurtdışı çıkışlarında sorun olabilir ama dediginiz gibi bir sorun yoktu sizden kaynaklanıyor olabilir.
[quote=mersiyk;77209]kati apla astatini gordum sahilde :D[/quote]
Vayyyyyyy..sendin dimi o...tahmin etmiştim beyaz montlu..vaaaayyy canına.. o zaman foruma, avatarda görünen vatandaştan biile hoş biri olduğunu söylemmiimmm :) :)
aydidıntdüit...yok beeahhh.. beni görmüş olamazsın.. seni kandırmışlar beyaz atlı prens astatin hayalinle oynamışlar :):..::..: ben feci hastayım bugün hiç dışarı çıkmadım..ama yarın bakarız:..::..: madem senin böyle his ve duyarlıklıklarınla benim adımı kullanarak oynayacaklar mani olayım da misyonumu yerine getireyim beyaz atlı adam olaraktan
Ortada kapattı namızsız dow gap olmayınca cenk edemiyorum py ile bakalım sabaha ne olcak
yahoo kotu bir bilanco acikladi.
vergi tam nezaman kalkıyordu bilen varmı birde kesilen vergileri nasıl geri iade alıcaz ?
S&P bugun de 850 denemesinde basarisiz olmustur.
Dün önemli direnç olduğu belirtilen 13250 üzerine kısa bir iki tacizden sonra gerilemeye başladı.. Grafikde görüntü net..1.3050 hedef olarak görünmekte..
bu gece içimden piyasa konuşmak gelmiyor..belki flat oldığumdan..belki kızgın..belki de yeter artık...demek istiyorum..yazıları beynim değil ..yüreğim yazıyor....
[QUOTE=nunu;77255]yahoo kotu bir bilanco acikladi.[/QUOTE]
Futurelar artıda.
Yahoo nasıl zarar açıklar yawf ben yahoo mail kullanıyorum o kadar.
dow kapandıktan sonra futures hızla artıyor nedenini bilen varmıdır ? busefer ne olursa olsun aç gözlülük yok 35400de long defterini kapatırım :)
[quote=SEREN I;77252]..sermaye piyasasında tam 21 yıl doldurdum..bir çok aracı kurumda gn.md. dahil üst düzey yöneticilik yaptım...200 kişilik kurumlar yönettim...asena kadar gurur ve kibirlenmedim....[/quote]
keskin sirke küpüne zarar, kendini deşifre etme..
Koyasın kimse o arkadaş, dert ettiğin şeye bak...
Sevgiler....
Paritelerde de bir hareketlilik var iyi bir bilanço geldi galiba...
[QUOTE=clark;77276]Paritelerde de bir hareketlilik var iyi bir bilanço geldi galiba...[/QUOTE]
[url]http://biz.yahoo.com/ap/090127/earns_yahoo.html[/url]
yahoo nun bilanco daha kötü beklenirken okadar kötü gelmemiş bu etkiledi heralde
bilgi,yorum,analiz üstüne birde seans anları eklenmiş deli süper olmuş.....
sn SEREN I paylaşımlar için teşekkürler.....bol bol yazmanız dileğiyle......
Sn seren kendi topiğinizde devam ediniz lüten.............
Biz sizi izlemek için burdayız ayrıca sn catedralde var
.... diğer tarafta seans için de ya çekemeyen biri veya bindirilmiş kıtalardan
biri gelipsataşıyor hem moral hem de konsantrasyon kaybı oluyor
Burası da BİR TOPİK izlemek takip etmek isteyen varsa gelsin
nitekim bu gün geldiler
ve huzurluydu
çokta güzel oldu
anlattığınız konular doğrudur bir kısmına vakıfım
ama .........moral bozmak yok.....
biz ve topik dostluğu var....
sevgi ve saygıyla.................
[quote=VOBiX;77273]Futurelar artıda.
Yahoo nasıl zarar açıklar yawf ben yahoo mail kullanıyorum o kadar.[/quote]
[B]Yahoo suffers 4Q loss, but tops analyst views[/B]
[B]Yahoo swings to fourth-quarter loss, but results still better than analysts feared [/B]
[LIST][*]Michael Liedtke, AP Technology Writer[/LIST]
zarar acikladi ama cok korkutucu degilmis.:..:
Seren ve Hexen, değerli paylaşımlarınız için teşekkürler, sevgiler
Merhabalar sn [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=895"]SEREN I[/URL]...
Anatrend ve kuzu açıklamanız için tşk olayı çift taraflı analiz edince daha net sonuçlamalara varabiliyor insan..
Bu arada yeni mekan hayırlı olsun...
Saygılar sevgiler...
dow için en son düşüş ihtimallleri neredeyse imkansız hale gelmiş ve no trade bölge 8100 den 8025 e çekilmişti. 8225 üzerinde ilk hedef 8600 dür. falcılıkla öngörülen üçgen oluşmuştur. ne tarafa kırılacağı yine falcılıktır. mr. joe malı tutmaktadır.
sevgiler.
sp 850 iki gün denendi, piyasa iyice sabır yokladı artık bugün kıracaktır, tabiiki hedef bu kadar kısa bir nokta değildir, önceden belirtildiği gibi 4 şubata kadar olumluluk devam edecektir. Mr. Joe nun ilk kar alış noktası 91x olacaktır, sonrasına bakacağız. dow için 89xx e takabül eder.
sevgiler.
önümüzdeki ralli sürecinde yine trend değişimlerinden bahsedilecek 9600 üstü aylık kapanış olmadan joe buna inanamayacaktır.
9034 üstü ve transportlarda 6 ocak üstü teyidli kapanışlar dow teoryde al sinyali verecek olup bir olasılıktır. bu olasılık şimdilik gündemdedir, çöpe atılana kadar.
beklenti oluşacak olan hareketin 3 farklı yapı ihtimali yüzünden 9500-10500 arasında geniş bir bantta sona ermesidir. bu noktaların çok altlarındaki veya altlarında oluşacak güdük dönüşler ayı piyasasının minumum 27 ay maksimum 6 yıllık sürecini maksimum yönünde bir noktaya arttıracaktır.
yakınlaştıkça fikir verir ve ortaya çıkar.
unutulmamalı dow teory al sinyali verebilecek olsa bile yine ardından C düşüş gelecektir ama önce B yükseliş bitmelidir.
sevgiler.
himmmm, kocaman bir obo olusmus. tam sevgili catedral'lik.:..:
zaten s&p de birazdan dusmeye baslar.:rolleyes:
Sn. SEREN ve Sn. hexen,
günün yoğunluğu içinde zaman ayırıp bilgi ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
[QUOTE=nunu;77329]himmmm, kocaman bir obo olusmus. tam sevgili catedral'lik.:..:
zaten s&p de birazdan dusmeye baslar.:rolleyes:[/QUOTE]
Hiiihiii:) Dur daha tam tekniğine bakamadım..
Ama benim indikatörler der ki....Bir kaç saat dayanamam.. Süratin felaket getireceğini bilmeme rağmen bu hatayı yaptım.. [B]İlerleyen saatlerde ÇAKILACAM:)[/B]
FDOW 17:15 kapanışı 8.055
FDOW şu anda 8.215
hmmm +160 puanlık bir fark var.bu da +400 puan falan GAP demek.
Boşuna uçtum kaçtım numarası yapmasın...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=oypq2kij4f7i13mj3m3j.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/oypq2kij4f7i13mj3m3j.png[/IMG][/URL]
Hişşşttt nereye :..: :..: :..:
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=xwus6n6dl89eqp2pdbvo.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/xwus6n6dl89eqp2pdbvo.png[/IMG][/URL]
Günaydım millet....
[B]Tüm kısacılara bol şans ve BOL KAZANÇ[/B]
bugün nefis trade günü olur. dikkat.