-
[quote=juliano;174900]valla abi bi bacağı 9. ayda atmışlar ötekini de şimdi atmaya çalışıyolar. ama ortada ki muhakkak kafa o sabit canımmm:::
bu almanlar çok sabırlı:::
hani psikolojide karışık bi şekil gösterirler ya ne görüyosun anlat derler benim ki de o şekil işte.kom[/quote]
Ortadaki ne çıkarsa KISMET artık....:::
-
-
Bu da 10 da son durum, 60 lık analize geçece
-
[quote=ERGEN;174902]Ortadaki ne çıkarsa KISMET artık....:::[/quote]
abi ama ters bob yerine ikiz kule ler de olabilir bu formasyondan sonra tahminim kralın dönüşü formasyonu nu uygularlar.:mad:
-
60lıkta al henüz devam ediyor, fekat yorulma var, 300 - 500 puvan arasında, dalgalanma normal, 10 dk bunu zaten gösteriyor, takip ednler için,.....
-
aha bu sefer sistemi çarpacaklar gibi...
-
Asti sistem ne diyor paylaşırmısın .heyk
-
Analizime burada ara veriyorum, çünkü parayı kaçırıyorum,
-
nasılsınız...TÜRKİYENİN YETİM EVLATLARI....KARA BAHTLI SHORTCU USAGLAR.....
beni soracak olursanız....eyiyim....ebemin örekesini elime verdi....örekeye bakıyorum...hergün sokaklarda akan kana bakıyorum....işten atılmış gıvraşan vetan tawrularına bakıyorum....
yükselen borsamıza bakıyorum....hicap duyuyorum....iki ayrı ülke var gibi....
deccal gelsede kurtulsak....yurdumun yetim evlatları....
-
[quote=jani;174913]nasılsınız...TÜRKİYENİN YETİM EVLATLARI....KARA BAHTLI SHORTCU USAGLAR.....
beni soracak olursanız....eyiyim....ebemin örekesini elime verdi....örekeye bakıyorum...hergün sokaklarda akan kana bakıyorum....işten atılmış gıvraşan vetan tawrularına bakıyorum....
deccal gelsede kurtulsak....yurdumun yetim evlatları....[/quote]
jani senin hoca ne diyor bu durumlar için:::
-
-
[quote=jani;174913]nasılsınız...TÜRKİYENİN YETİM EVLATLARI....KARA BAHTLI SHORTCU USAGLAR.....
beni soracak olursanız....eyiyim....ebemin örekesini elime verdi....örekeye bakıyorum...hergün [B]sokaklarda akan kana bakıyorum[/B]....işten atılmış gıvraşan vetan tawrularına bakıyorum....
deccal gelsede kurtulsak....yurdumun yetim evlatları....[/quote]
Malesef vahşi kapitalizmin yöntemi böyle...üüü