-
tezgah teagah tezgah..dün b,r rapor okudum...nasdaq, sp, dj de, F/K oranları 450 ye çıkan bir sürü şirket varmış...yani hissete verdiğiniz parayı, mevcut karlılık performansı ile temttü oalrak ancak 450 yılda alacaksınız...haaa işler topalrar ilerde iyi olur karlılık artar v.b. diyenler için, adam birde simülasyon yapmış..her yıl %3 büyüme gösterse bile bu süre 70 yıla düşüyormuş...buyur burdan yak..çekinme çekinme burdan yak...
B
-
get sponsored.......
[LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]15 Aralık 2009 Türbülansa Devam : [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]13 Aralık tarihli analizde belirtildiği üzere piyasa bilinen risklerin fiyatlamasını son ana brakmaz ve riskler realize olunca da çoğunluğun beklediğinin aksi yönde hareket eder. Nitekim 14 Aralıkta piyasa DTP davası sonucunu umursamadı ve banka hisselerindeki olumlu görüntü kendini gösterdi, piyasa yükselişle kapadı ve yükseliş bugünde devam etti. Aşağıda XU30 grafiğine bakıldığında, mavi çubukla işaretli geçmişteki ilk üç yükseliş bölgesinde Vol-MFI-Fiyat birlikte yükselmiş.Dördüncü seferde MFI aşırı alım bölgesine girememiş (65200 zirvesi) VOL ve MFI artışındaki ivme öncekilere nazaran zayıf kalmıştır. Beşinci işaretli bölgede fiyatlar aşağı ve yatay eğimliyken MFI artmış VOL düşmüştür. İşaretli son bölgede ise fiyatlar artarken hacim düşmüş MFI ise zirveye ulaşmıştır. 64300 ve 64800 seviyeleri dirençlerdir. Aşağıda 62600 çokca savunulmuş bir destek olarak durmaktadır. Bizim değerlendirmemize göre popüler deyimiyle son yükseliş barı biraz "çakma" durmaktadır. Makro tarafa bakıldığınd aise haftalardır dikkat çektiğimiz DIBS faizlerindeki yükseliş, USD'de kıpırdanış görünmekte, Avrupa ve ABD borsalarını, artık bol para politikası ile hormonlu bir şekilde iyi gelen verileirn heyecanlandırmadığını görmekteyiz.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/gunebak_15ara_xu30gun.png[/IMG]
[url]www.vobmatris.com[/url][/LEFT]
-
valla bu dax bob formasyonunu tamamlayıp git gellere başlarsa pala bi arkadaşıyla birlikte burdaki bütün şortçuları çifter çifter kaşarlı tost yapaar.
-
10 dk da, 425 e ve kırılırsa 175 e dikkat, trader longçular,.....
-
[quote=juliano;174941]valla bu dax bob formasyonunu tamamlayıp git gellere başlarsa pala bi arkadaşıyla birlikte burdaki bütün şortçuları çifter çifter kaşarlı tost yapaar.[/quote]
Kaşarlı tosttan bıktık,başka çeşidi yokmu..üüü
fdw 10500 üstünde işini güzel yapıyor yuvarlak çöte,düzeltiyorum global çete...dng
-
asti saaa PM attım lem...hamili kart yakinimdir ilgilen lüffen! :::
sen kötü bir adamsın...geyik asti!
-
[quote=ERGEN;174943]Kaşarlı tosttan bıktık,başka çeşidi yokmu..üüü[/quote]
abi bu vob tan kültür filmleri izlemeye vaktim pek olmuyo bu aralar başka bilmiyom ben bi o kalmış aklımda:D
-
-
cübbeli hocam deccal gelecek diyor....
dogru söylüyor....çünki elleri her durumda ceplerimizde....
şöyleki....
bu borsaları kafalarına göre çıkarıp indirenleri...2007 de kucagımıza oturttuk....tam cima halindeyken...devletler yetişti...
TEK İŞLERİ VARDI DEVLETLERİN....BU FAHİŞELERİ KURTARMAK....
bizim vergileri bunnara yamadılar...şimdi yeniden geldiler...gene kudurdular....
şimdi bunnarı gene kucaklasak biri gelip elimizden alacak....
karışmasalar....bunnar bu şımarıklıgı yapamaz....
adil bi dövüş degil bu....
-
[quote=Astatin;174940]get sponsored.......
[LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]15 Aralık 2009 Türbülansa Devam : [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000].... [B]VOL düşmüştür[/B]....son yükseliş barı biraz "çakma" durmaktadır. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL="http://www.vobmatris.com"]www.vobmatris.com[/URL][/LEFT]
[/quote]
asti VOL olayına ben böön barnak bastım arhadaşım.sen başka şeyler bul.benden alıp kendi sitende millete giydirme.ayrıca orası pambığın sitesi diyede aradan yırtmaya çalışma.bu site sana ait kimi yiyon lem sen :D
çakma konusunda hem fikir gibiyiz ama çok emin deelim asti...caart çizerlerse çakmayı gösterirler valla saaada baaada...:D
-
tek sorun 65xxxlerde mal kısalayacak olanların malını çizebilecek durumu var mı...
şayet varsa oralarda durmaz,duramaz,...ha bu bana yeter derse buralarda oyalayıp vermesi icap eder...
gelirse, 63.300 pivottur...
-
fxci patron nerde ya .. vay anasını .. amma tatil yaptı ..:o