[quote=bull market;174999]Yani sözün özü vobda euro shortlanır .lelele
FX piyasasındada euro/ dolar short .lelele[/quote]
kaldıracı ne kullandınız bilmiyorum ama yerinizde olsam dikkatli olurdum...:)
Printable View
[quote=bull market;174999]Yani sözün özü vobda euro shortlanır .lelele
FX piyasasındada euro/ dolar short .lelele[/quote]
kaldıracı ne kullandınız bilmiyorum ama yerinizde olsam dikkatli olurdum...:)
[QUOTE=ERGEN;175001]Yaww arhadaşlar,
Bendeki fdw 1050x lerde bide 1045x lerde var benimki eski vademidir..
Yeni vade başladımı..
Biraz saçma bir soru olmuş,kaç vade birden açık zatende:))) eski vade kapandımı diyecektim..ahan oda saçma o halde niye işlem görsün..:D
Doğrusunu siz yazın..:::[/QUOTE]
bendeki fdow 10495 te şuan ..
yyld zild hiç işlem yapma havamda değilim .. stop yazılı altta ... gol olur bence ..
[quote=Astatin;175007]sistem geçici sat firir...14:30 da gel[/quote]
Asti söyle ona lütfen fikrini değiştirmesin,geçici işini daimi yapsın rica ediyoruz..:D
Ortalık karışacak gibi, fdji satış yedikçe basıyor dxy ye, ama o bizde ki dolare çivi gibi duruyor,.....izleyip görelim,
kayboldu **
[quote=unlimitted;175008]kaldıracı ne kullandınız bilmiyorum ama yerinizde olsam dikkatli olurdum...:)[/quote]
ben yerinde olmasam da dikkatli olurdum:))):))):)))
[QUOTE=VOBiX;174960][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/4006/1989y.jpg[/IMG]
MAvi çamaşır iplerine dikkat. Üst ipte (64,600) oynuyoır cambazlar arada bir düşer gibi oluyorlar.[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;174993]646xx üstesi olmasa short tutacam 300 pıvan minimum kar hedefim gayri .....
646xx üstünde kismeler bana short tuttramaz
[IMG]http://i47.tinypic.com/5ahrt3.png[/IMG][/QUOTE]
fxçi bu grafı saymayız yenisini isteriz. Çünkü o grafı ben vermiştim... .dng
son 10 dk lık muma dikkat, yukarıda sap bırakarak aşağı dalarsa, 63875 de alırız soluğu, bu değer güçlü sayılır
[quote=VOBiX;175015]fxçi bu grafı saymayız yenisini [COLOR=red]siterzi.[/COLOR] Çünkü o grafı ben vermiştim... .dng[/quote]
sen sil bende sileyim:D:D
[QUOTE=VOBiX;175015]fxçi bu grafı saymayız yenisini siterzi. Çünkü o grafı ben vermiştim... .dng[/QUOTE]
::: xibov bourbonun etkisindenmi çift görüyom aceba ::: ayılamadımmı ben halen yaw
multipass sat firmiştir...son sinyaldende 550 points kazanmıştır...ben değil o