arkaya yaslanmaya devam..kanımca 5-7 gün yukarı olacak..
Printable View
arkaya yaslanmaya devam..kanımca 5-7 gün yukarı olacak..
33675 flat 34300 yeresinde terkar short icun bekleyen traders var ...
system gore harket eden traders dun kapanıs long yattı
5dakk system long
15dakk system long
gun system long
dow future 8222 üstesine cıkar eyer 8500 yeresine potans kapı acar
bu 34300 yeresinde short icun bekleyen traders fikir degistirir..
kısa donları g-string yaptılar.güzel açılış oldu...
geçen günde dedim ya bizim PY kıro nun önde gideni.alırkende satarkende ayarı yok :p
1000 puan yukarıdan açılacak bir mevzumu vardı benim kaçırdığım
günaydınlar bu arada
sn.hexen ..sevgili dostlar diğer topiği böldük galiba..hadi hep beraber gidelim..yakışanı yapalım...burda makro yazmak istiyorum..zamanım kıstlı ama size katımaktan gurur duyucam.....
günaydın...biz geldik...forumda bölünme olsun istemiyoruz.....bir kenara sığınırız..izninizle....bugün çok aktif olamıcam..ama beraber olmak güç verir..
günaydn seren 1 hoşgeldiniz..elbette birlikte olmak kuvvet verir.unutmyalım ki biz birbirmizin rakibi değiliz..rakibimiz piyasa..
[QUOTE=SEREN I;77349]günaydın...biz geldik...forumda bölünme olsun istemiyoruz.....bir kenara sığınırız..izninizle....bugün çok aktif olamıcam..ama beraber olmak güç verir..[/QUOTE]
O ne demek biz kenara sığınır, sizi izleriz şerefle.
dolar/yen zorlanıyo yine..aşağı yönlü.
usd/trl 1.6182
[quote=SEREN I;77349]günaydın...biz geldik...forumda bölünme olsun istemiyoruz.....bir kenara sığınırız..izninizle....bugün çok aktif olamıcam..ama beraber olmak güç verir..[/quote]
şu an açılış güzel olmadı çok sınırda, ama her an bir süpriz bekliyorum, verecek gibi duruyorlar,spot açılsın durum anlaşılır...
gnd ağalar don gömlek şort kaldık aldılar anahtarımızı :) 675 den cover oldum açılışda. pis trade edecem bugün
Vob için 33775 altına dusmedıkce long.
Usd ıcın 1.6375 ustu long
30 dak bar kapanısı ıtıbarı ıle...
S&P 839.75 altı short gerektırır..
bu kademeleri şişirme taktigi de yeniden moda oldu..he riki yöne de panik yaptrmak için son günlerde bunu kullanıolar.bazen sapıtan biri 1500 2000 kontara kadar şişiriyo kademeyi.sonra düşeni topluyo aşağıdan o da 1 2 kademe..satışını da silince yukarısı kalkıo ve o da aldıgını teslim ediyo..tabi bu vob un doğası..gerçek alıcı ve satıcılar zaten yok..
bu arad usd/trl 1.6163 usd/yen 89.08
günlükler çok güzel longçular için..takozdan çıkş..tobo....35.800 tehditi var.....
yok 35650 ve daha aşagıdan dönerse obo oluşur....marjlar çok yüksek......
kısa vadeliler ise çok daha karışık.....bu bize sert ve dalgalı günü işaret eder....
spotu görelim..hele...
[quote=marakes;77357]bu kademeleri şişirme taktigi de yeniden moda oldu..he riki yöne de panik yaptrmak için son günlerde bunu kullanıolar.bazen sapıtan biri 1500 2000 kontara kadar şişiriyo kademeyi.sonra düşeni topluyo aşağıdan o da 1 2 kademe..satışını da silince yukarısı kalkıo ve o da aldıgını teslim ediyo..tabi bu vob un doğası..gerçek alıcı ve satıcılar zaten yok..
bu arad usd/trl 1.6163 usd/yen 89.08[/quote]
Kaşar hissecilerin numarası, onlarda gelmiş demekki voba...
[quote=teo;77359]Kaşar hissecilerin numarası, onlarda gelmiş demekki voba...[/quote]
dogrudur.ama avantajları şu ki yazdıklarını istedikleri an silebiliyolar..hisse de 1 lot emir girseniz bu ihtimal ortadan kalkıo..
Evet spot geldı, yenıden guncelleyeyım durumu.Spot veya vob bu rakamların altına geldıgı taktırde gobekten short.Vob cogu zaman yanıltıcı,spot guven verır her zaman..
Vob için 33775 altı short
Spot 33717.55 altı short
Usd ıcın 1.6375 ustu long
30 dak bar kapanısı ıtıbarı ıle...
S&P 839.75 altı short gerektırır..
35400e full short giriyorum ve cıkıyorum arkadaslar herkese bol kazacnlar dilerim
Herkese selam, nihayet yazabildim :)
garan da 2.27 seviyesinin geçilip geçilmeyecegi endekslerin de tavrını belli edecek bence
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=6882bjfcdyn466ue4xle.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/6882bjfcdyn466ue4xle.gif[/IMG][/URL]
Tatlı Cadı, son durumlar nedir?
SerenI sanada bol selam özlemişim sizleri.
[QUOTE=clark;76730]Kapanışta 34400 den uzunları sistem dışı kısaya çevirdim benden başka kısa giren yok herhalde[/QUOTE]
[QUOTE=clark;76733]34400 bana göre önemli bir direnç noktasıydı şahsen bugun oranın yanından bile gececegimizi düşünmüyodum,panik alımlarla vob spot varkı %4 oranında degişim gösterdi dow un bugun kapanış itabiriyle piyasları ters köşe yapıp tekrar 8050 nin biraz üzerinde kapatmasını bekliyorum[/QUOTE]
[QUOTE=clark;77067]32700 den bende kısaları kapattım 32450 aşagısı stop yapılarak uzun denenebilir[/QUOTE]
[QUOTE=clark;77076]şu ana kadar 34400 32500 düşüşündeki teknik görüntü yükselişin düzeltmesi , yeni bir yükseliş dalgasıyla 34400 ler geçlip 35500 e yol alabiliriz spotta 25500 ün aşagı kırılmayp destek bulması dow un 8050 ye deyip tekrar kısa vadeli bir yükseliş trendine girecegi varsayımımda bu teoriyi destekler nitelikte[/QUOTE]
yorumsuz...
makas yine sıfırlandı..
[QUOTE=Orkun;77366]Tatlı Cadı, son durumlar nedir?
SerenI sanada bol selam özlemişim sizleri.[/QUOTE]
Hoşgeldin Orkun:)
Tenhada kıstırdılar... Full artı fulledim bende kısaları.. Fdow birazdan can çekişmeye başlar bana göre..
Dolar-Ytl için sisteminiz al mı sat mı arkadaşlar? Bugün en fazla kaça düşer? Eur-Usd 1.325 i kırdı ve yükseliyor geçici bir yükseliş mi acaba?
spot güçlü..py ortaya çıkmadı..ancak kısa vadede teknikler şişiyor..düzeltme gerek...
bugun gozumuzle gordugumuz 33600 altinda 24 adet(gercek acilis 33.400) kontrat oldugu halde matrikste 33600 open price olarak gozukmekte. sizce NEDEN? her gun hemen hemen bu sekilde olmaktadir.
[QUOTE=SEREN I;77371]spot güçlü..py ortaya çıkmadı..ancak kısa vadede teknikler şişiyor..düzeltme gerek...[/QUOTE]
düzeltmeye ne engel eder ?
34425 üstesi oldumu düzeltme istekten cok yeni potans 35400 yeresine harket icun traders harket eder.
Jelibon altın yazılarını bekliyoruz, yahu bu altın 892 e geliyor sonra tekrar yükseliyor kıramadı satışa devam mı? :) Bugün önemli veri yok galiba: USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (23 Oca) 14:00 USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 21:15
bugünkü soru şu..vob 33600.ün üstünde kalabilecekmi.....düzeltme yapmadan giderse nereye giderse gitsin buraya döner......ama bu gün ama ...sonra...acele etmezsek önümüzde çok ciddi fırsat verecek piyasa....sabır....
[quote=Dantes;77372]bugun gozumuzle gordugumuz 33600 altinda 24 adet(gercek acilis 33.400) kontrat oldugu halde matrikste 33600 open price olarak gozukmekte. sizce NEDEN? her gun hemen hemen bu sekilde olmaktadir.[/quote]
matriks bu konuda hata yapıyor, ama gunluk grafıkler dogru gosterıyor.
Cok garıp bır durum, bunu daha oncede yazmıstım matrıkse ama cozum getıremedıler kendı mantıklarına gore o kademeler gercek degılmıs, gercek degılse gunlukte nıye gosterıyorsun dıye sormazlarmı...
bugün ciddi ralli olur :) gömlekçisi çömlekçisi traderi foncusu herkes garanda kademe boşaldıkca altını dolduruyor
AMEXIN SKORU.....
>
> Dün WALL STREET yine gergin açti : bir yandan DUPONT kötü rakamlar, öte
> yandan AMERICAN EXPRESS, iyi bilanço su ..... Fakat AMEX in rakamlari
> beklenen kadar kötü gelmedigi için , piyasanin hosuna gitti ve AMEX +10%
> yükselerek DOW u en olumlu etkileyen isim oldu......(unutmiyalimki AMEX 30
> dolardan 15 dolara geriledi)....
>
> Yani dün DOW yine yoyo yaparak 8100-8200 bant içinde hareket etti .......
> 5 inci kere 8200 geliyor ve oradan dönüyor.....Devami cok büyük merak ile
> bekleniyor....
>
> Bu yüzden dün DOW yine yesil kapatamaya basarmasi , ALTIN i geriye götürdü
> (simdilik...)...
>
>
> Bugün brokerlerin en büyük soru isaret ise , sifir faiz den sonra FED için
> hayat var mi acaba ?
> Artik faiz indirim muhabetti bittigi için, Mr BEN , büyük iktimal, tahvil
> alacagim demesi çok münkün gözüküyor....Yani Ben amcamiz amaci bütün
> parayi bono piyasasina çekmek... Fakat ABD de tahvil piyasasi o kadar
> sisti ki (yani düsük seviyede) Mr Ben bu "tavhil piyasasinda olan balloon
> u" daha da sisirecek BAYBARS SEZEN
[QUOTE=Dantes;77372]bugun gozumuzle gordugumuz 33600 altinda 24 adet(gercek acilis 33.400) kontrat oldugu halde matrikste 33600 open price olarak gozukmekte. sizce NEDEN? her gun hemen hemen bu sekilde olmaktadir.[/QUOTE]
hem alış hem satış olunca çziyorlar grafiği sadece alış ya da sadece satış olan grafiği çizmiyorlar. Alış yoksa satış nasıl olmuyor demyin. Aktif olarak satılmalı aktif oalrak satılmalı şeklinde bir şey. Duran malın alınması ya da satılması grafiği etkilemiyormuş.
Aslında spotun yukarı yapmasına anlam veremedim, hadi vob neyseki çatlak traderlar sayesinde açılışlar dengesiz olabiliyor, bu anlamda spotun 34500 ve yukarısını görmesini beklemiyordum ve hala beklemiyorum, saygılar.
[quote=hexen;77373]düzeltmeye ne engel eder ?
34425 üstesi oldumu düzeltme istekten cok yeni potans 35400 yeresine harket icun traders harket eder.[/quote]
çok doğru..35400..35800..hedef olur...35650ve öncesi dönerse kısacılara baklava börek ziyafeti olur.....
34425...bir önceki zirve geçilirmi...geçilirse bu plan..ikili tepe ihtimali yine var..bu durumda 33500 potans olur..ama gerçek potans 32800..dür...
Hep bu teknıkcılerın formasyon merakından olan seyler bunlar, Aman cıft tepe satalım,
Aman cıft dıp alalım, Takoz var dıkkat, Obo,Mobo,Tobo,W formasyon Sımetrık Ucgen cart curt...
Gecınız efendım gecınız...
Bir assagi salinma durumunda 20 dakikaliklarda TOBO olusacak ..