birazdan gelecek abd datası içinde en önemlisi inşaat kısmıdır....
dikkatinizi çekerim..diğer datalar talidir.....
Printable View
birazdan gelecek abd datası içinde en önemlisi inşaat kısmıdır....
dikkatinizi çekerim..diğer datalar talidir.....
[quote=ordi;175055]Sn. jani ve boz ayı hala shortlarını korumakta mıdır?[/quote]
şort pozisyon devam......veri öncesi dizler titriyor....:..:
ne olur yıkılsın artık.com
Milleti kısalatıp verı sonra deli gibi alıma gecicek sanırım bunlar cok cakal hareketler var... siz ne diyorsunuz bu işe arkdaslar ?
[quote=boz ayı;175059]şort pozisyon devam......veri öncesi dizler titriyor....:..:[/quote]
sabrınız ve direnciniz bol olsun
hem MTX hem MS kullanan birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi MS te barları sıkıştırmak ve geriye doğru gitmek istersek sağ altta bir buton var basıyoruz graf sıkışıyor ve daha çok BAR görüyoruz.ama MTX te ben bunu bulamadım.grafı sıkıştırmak için N bar diye bar sayısı girmek gerekiyor.
başka yolu yok mu?graf sıkıştırmanın.çünkü bu pek kullanışlı değil.ben nerden bileyim çizgiyi çekeceğim bir önceki dip-tepenin kaç bar geride kaldığını.
var mı bunun bir kolayı?
teşekkürler,
[quote=boz ayı;175059]şort pozisyon devam......veri öncesi dizler titriyor....:..:[/quote]
boz ayı m korkma...
en fazla dağa yollarım seni..
kışın yatıp ..keyfine bakarsın....lelele
[quote=BOSNALI;175062]Milleti kısalatıp verı sonra deli gibi alıma gecicek sanırım bunlar cok cakal hareketler var... siz ne diyorsunuz bu işe arkdaslar ?[/quote]
ne yöne gideceğini bilseydim o yöne mala yatardım bekle gör deyim arkadaşım.heyk
sistem satta hala. toplantıya giriyorum..hakkın rahmetine kavuşanlardan olabilirm..üwww
[QUOTE=Strategist;175020]Son aylarda sadece bir trend çizgisi çekerek VOB'da ne kadar kazanılırdı sorusunu şu grafikte cevaplamaya çalıştım... Sistem geliştireceğim diye bir ömür harcamaya alternatif olarak sunulur...[/QUOTE]
vallah geçmişe trend çizmek kolay aktif grafiğe trend çizmek daha zor
Bu hafta 62000 i görmeden biyere gidemeyiz:)
yarında 64000 altı üstü yapacaklar:)
62500 altı short 64500 üstü short devam anasını satayım....saygılar...
[quote=SEYYAH;175063]hem MTX hem MS kullanan birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi MS te barları sıkıştırmak ve geriye doğru gitmek istersek sağ altta bir buton var basıyoruz graf sıkışıyor ve daha çok BAR görüyoruz.ama MTX te ben bunu bulamadım.grafı sıkıştırmak için N bar diye bar sayısı girmek gerekiyor.
başka yolu yok mu?graf sıkıştırmanın.çünkü bu pek kullanışlı değil.ben nerden bileyim çizgiyi çekeceğim bir önceki dip-tepenin kaç bar geride kaldığını.
var mı bunun bir kolayı?
teşekkürler,[/quote]
ewet war abi....delete tuşu.lelele