Bu ne yaw? Veriden sonra herşey aklıma gelirdi de yatay devam edeceği aklıma gelmezdi.. Boş heyecan yapmışız... Pala bizimle dalga geçmede yepyeni teknikler geliştiriyor.... :..:
Printable View
Bu ne yaw? Veriden sonra herşey aklıma gelirdi de yatay devam edeceği aklıma gelmezdi.. Boş heyecan yapmışız... Pala bizimle dalga geçmede yepyeni teknikler geliştiriyor.... :..:
flatım sabah form analizi nedeniyle bir tur boş geçtim, totali 300 puvandayım, ordinolarım yukarıda ve aşağıda, ara bölge pas,
BEKLENEN ETKİ OLMADI YOKSA SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAK MI İSTEMİYOR insaflı aga
veri iyidir......ehvendir.....bakalım iyi veri ne yapar....
iyi veri ile çıkmazsa .....bir daha düşünsünler..........
[quote=bosnalı;175062]milleti kısalatıp verı sonra deli gibi alıma gecicek sanırım bunlar cok cakal hareketler var... Siz ne diyorsunuz bu işe arkdaslar ?[/quote]
allaaaaaahhhh diyoruz...
[quote=emir;175069]ewet war abi....delete tuşu.lelele[/quote]
hay ALLAH senden razı olsun emir kardeşim.pifff bunuda hallettik.
[B]delete[/B] ve [B]insert[/B] tuşları sağolsun :..:
tenk yu!
hay pela SEN ÖLME E Mİ?
Arkadaşlar matrikste saatlik sistemler 26.05.2006 dan önceye gitmiyor bende... Daha önceki veriler MS formatında elinde olan var mı acaba??
beklentiden 1k iyi geldi lol ki ne lol adamlar toparlanmış sanki :)
[quote=Astatin;175066]sistem satta hala. toplantıya giriyorum..hakkın rahmetine kavuşanlardan olabilirm..üwww[/quote]
Allah uzun ve sağlıklı ömür versin..:)))
[quote=BEDESTENLİ;175064]boz ayı m korkma...
en fazla dağa yollarım seni..
kışın yatıp ..keyfine bakarsın....lelele[/quote]
[I]eyvallah...boz ayının kış uykusuna yatmasına az kaldı....ocak ayında uykuya yatacak şortlarla....o zamana kadar şortlar artabilir ..fiat artarsa.[/I]
[QUOTE=Strategist;175033]Ben de bi projeksiyon yaptım ama içime sinmedi.. Bi gariplik var bu grafiğimde ama nedir bulamıyorum.... :..:[/QUOTE]
[IMG]http://i48.tinypic.com/309ttkz.jpg[/IMG]
Çok basit yawf mavilerdeki gibi hareket etmesi lazım .dng