[quote=nunu;175101]biri spot digeri vadeli zirvesi mi? oyleyse her ikisi de..lelele.[/quote]
zirve yapacaksak 65675 bu günün,
Printable View
[quote=nunu;175101]biri spot digeri vadeli zirvesi mi? oyleyse her ikisi de..lelele.[/quote]
zirve yapacaksak 65675 bu günün,
şimdi inanç kırma zamanı , bunu burda bırakmazlar diye düşünüyorum bugun bi zirve gelmeli ve yakın zaman içinde taşeron açıklamaları ile bu desteklenmeli.. ben ağa olsam hareket tarzım bu olurdu ..
[CENTER][B][COLOR="Green"][SIZE="7"][b]z i l d [/b][/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR="DarkSlateBlue"][B][SIZE="5"]Z E R O İ Ş L E M L O N G D E V A M[/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER]
zirve yapmayacağız.....bu tamamen şort-squeze.....
yapsak bile üstünde kalmayacağız.....
kayıtlara geçelim.....
Böyle ürkek ürkek çıkması garibime gitti biraz... Pala böyle yapmazdı genelde... Bizde ralliler göz açıp kapayıncaya kadar 2.000 puan teper normalde... Fake olabilir dikkat...
[QUOTE=VOBiX;175067]vallah geçmişe trend çizmek kolay aktif grafiğe trend çizmek daha zor[/QUOTE]
[IMG]http://i47.tinypic.com/15czlvk.png[/IMG]
Ne demk istediğim bu grafikte görülüyor. Hangi trendi dikakte alacağız?
[quote=security;175106]zirve yapacaksak 65675 bu günün,[/quote]
Problem 60 lıkta mom sağlıyamıyor ağa, bunun için aynı bar üzerinden geri geliş ve toparlama yapması yeterli, korkanlar dökülebilir, shortlar tam nefes almışken baskın yiyebilir, bu hafta boğanın son haftası olabilir ve önümüzdeki hafta ilk günlerine kadar sarkabilir, APS 219000 220 geçilmesi [COLOR=red]buffalo sürüsü[/COLOR] demektir,......
düşecek bu deyyus....ibrahimede dedim düşer bu dedim...
ihtiyar ve tecrübeli ayı ile genç ve heyecanlı ayı fikir ayrılığına düştü....
karar sayın seyircilerin........
[QUOTE=nunu;175105]bu senenin zirvesi. yukari, daha yukari:::[/QUOTE]
hayırdır boncuk mu bulduk? .kom
[quote=VOBiX;175112][IMG]http://i47.tinypic.com/15czlvk.png[/IMG]
Ne demk istediğim bu grafikte görülüyor. Hangi trendi dikakte alacağız?[/quote]
Tom DeMark'ın "The New Science of Technical Analysis" kitabını tavsiye ederim...
[QUOTE=nunu;175101]biri spot digeri vadeli zirvesi mi? oyleyse her ikisi de..lelele.[/QUOTE]
Eyvaaaah, küresel ısınma buzulları eritip kutup ayılarını kaybediyoruz derken nunu yuda kaybetmişiz haberimiz olmamış:..::..: