-
[quote=Kennym;175131]var oyle sistemlerim aksam graflarını yükleyimde gör tersten 500000 puan zarar yazdırmıstır herhalde :) ama oyle boyle degil bi gorsen.. hatta bı kacını sadece al sat sınyal yerlerını degıstırdım ortaya guzel sıstemler cıkıyodu :) ama ne derece dogru al kosulunu sata sat kosulunu ala orasını bılemem :D[/quote]
Yaw sen beğenmiyorsan bana ver... Herkes kazanan sistem bulmaya çalışıyor... Çok yanlış.... Ayda ortalama -5.000 puan zarar yazan sistem bulsan konu kapanmıştır... Sinyalleri ters çevir yeter... :..:
-
ula iyiki elimiz attık gene voba :) neyse ikinci kursunu 65000 de atarız baktık gidişi gidiş değil gene stoplarız sonra düşer piyasa :)
-
64175 stop olmak üzere long kalmaya devam..
short seviyem 63800 e yükseldi..
65150 üstünde yeni bir yüksek denersek long lar palazlanır..
-
pramitli satışa giriyorum, 67 den ilk şhortumu açtım, diğerleri 825 ve 65075, aşağıya düşerse yakaladığım fiyattan verecem odunu,60 lık momu beğenmedim çünkü, korkuyo bu ağa, bir taraftan ağzının suyu akıyo, bir taraftan içi dinamiklerden tırsıyo, dün yazdık bu konuları gece yarısı, dov la çaktırmıyım vaziyeti diyor, ortaya çıkmamak için, len coninin eyaletleri değil burası karışık, tek yumuşak karın taşeron tehlikesi, sanırım ağzının suyu bundan deyyusun,
-
Edward veri veren oldu mu işini hallettin mi?
-
alım satım penceresini kapattım .. zero işlem long devam .. stop yazılı ..
-
hulem toplantı bitti geldim....sistem 625 barında al vermiş..son sinyalde sisteme 275 daktılar...üwwww..
-
[quote=abka;175130]asti sistemin son durumu nasıl..[/quote]
275 puan haşırdattılar son sinyalde..625 den lönnke geçti..ben hala şort...
-
[quote=VOBiX;175137]Edward [B]veri veren[/B] oldu mu işini hallettin mi?[/quote]
sen bi [B]veri ver[/B] adama sende varsa :..:
bende varda [B]09.02.2005[/B] ten bu yana 60 dk. datası ama nasıl vereceğimi bilmiyorum.bunu zip mip yapmak gerekiyor sanırım.bilmiyom nasıl yapıldığını.
-
[QUOTE=SEYYAH;175141]sen bi [B]veri ver[/B] adama sende varsa :..:
bende varda [B]09.02.2005[/B] ten bu yana 60 dk. datası ama nasıl vereceğimi bilmiyorum.bunu zip mip yapmak gerekiyor sanırım.bilmiyom nasıl yapıldığını.[/QUOTE]
Şimdi ortamı geri verme. .dng Ben buldum ona göre merge edip zipleyip upload edeceğim ama cevap veren yok. Buldu da sistem testlerine gömüldü herhalde.
-
securityinin hesabına göre zarar -14.000 puan..sadece bugün..ama hala sat da:mad::(
-
[quote=Kennym;175128]dayanamayıp 650 den short actım garanti yukselır demedı demeyın :) ters indikator poz actı :Dueheuheueh[/quote]
Kennym patronaj bu defa erken inme eşşehten, patronaj,.....euheheuhehheh:D