[quote=Kennym;175225]en bahtsız ayuyu da saydınmı bu 3 shorta :D .lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
Kennym dostum,
[B]Şöyle diyoruz; ayuyuz, longuz 76500 bekliyoru *q....lelele.lelele.lelele[/B]
[B]VERENİNDE...,VERMEYENİNDE......dng[/B]
Printable View
[quote=Kennym;175225]en bahtsız ayuyu da saydınmı bu 3 shorta :D .lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
Kennym dostum,
[B]Şöyle diyoruz; ayuyuz, longuz 76500 bekliyoru *q....lelele.lelele.lelele[/B]
[B]VERENİNDE...,VERMEYENİNDE......dng[/B]
[quote=ERGEN;175227]Kennym dostum,
[B]Şöyle diyoruz; ayuyuz, longuz 76500 bekliyoru *q....lelele.lelele.lelele[/B][/quote]
Piyasa 64000'deyken 76000 hayali kuran ayı ilk kez görüyorum.. :))) Bari boğa olsaydın da kimlik bunalımı olmasaydı patron... :..:
[quote=Strategist;175228]Piyasa 64000'deyken 76000 hayali kuran ayı ilk kez görüyorum.. :))) Bari boğa olsaydın da kimlik bunalımı olmasaydı patron... :..:[/quote]
Dur,seninle dialoga girince moku çıkyor, karıştırma..
Ondan sonra mesajları sildirmek durumunda kalıyoruz..:::
[QUOTE=enorton;175163][url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=175160&postcount=312[/url]
Buraya yükledim ama benim soruma cevap veren olmadı hala :([/QUOTE]
ben bu lınktekı seylerı neden ındıremıyorum her seferınden benden premıum user ıle ındırebılecegımı soyluyo .. delı oluyorum bu rapıdsharea .. free userı secıyorum buna ragmen uyelık gerekıyor dıye uyarı verıyor.. piffff
[quote=ERGEN;175229]Dur,seninle dialoga girince moku çıkyor, karıştırma..
Ondan sonra mesajları sildirmek durumunda kalıyoruz..:::[/quote]
Haklısın abi... Hiç riske girmeyelim akşam akşam... :..:
moralim bozuk..şort devaam..getti klimalar..üüww..
[quote=QUEEN;175232]moralim bozuk..şort devaam..getti klimalar..üüww..[/quote]
Ağlama yaww,benide ağlatacaksın,hatta pelayıda,dur demürgrasilerde çareler tükenmez,belkim acır pela 76500 yerine 72000 yapar....lelele
[QUOTE=QUEEN;175232]moralim bozuk..şort devaam..getti klimalar..üüww..[/QUOTE]
apla bozma moralini .. ben longum ama .. düşsün senin için .. ehuehuuhe :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;175234]apla bozma moralini .. ben longum ama .. düşsün senin için .. ehuehuuhe :D:D:D[/QUOTE]
düşmeyecek patron..çekileceğim biraz..okadar bozuldum..hee:(
[quote=QUEEN;175236]düşmeyecek patron..çekileceğim biraz..okadar bozuldum..hee:([/quote]
Zifiri karanlıkmı dediniz...:)
50 kaldıraçlı eurusd şortların yarısı 33 pips kara kapatılır..ehhuuuuheee
[QUOTE=QUEEN;175236]düşmeyecek patron..çekileceğim biraz..okadar bozuldum..hee:([/QUOTE]
dinlen abla bir süre canın sıkıldıysa ... bence sağlam tradersın .... her zaman kazanırsın moralini bozma ... ara ver biraz ...brv.brv