Şaka maka her gün anketlerde long short hemen hemen eşit çıkıyor. Her sabah yarımız çarpılarak başlıyoruz güne. Bir çaresini bulamadık şu belanın...
Printable View
Şaka maka her gün anketlerde long short hemen hemen eşit çıkıyor. Her sabah yarımız çarpılarak başlıyoruz güne. Bir çaresini bulamadık şu belanın...
yaw arkadaşlar bişey soracağım PC konusunda.
şimdi notebook için işlemcide intel core duo 2.2 ghz ile 2.53 ghz arasında ne fark var?
çok mu farklı demek bu? la bakarsan sadece 0,3 lük bi fark var be.anlamıyorum gerçi...benimkisi bakkal hesabı :::
[quote=SEYYAH;175241]yaw arkadaşlar bişey soracağım PC konusunda.
şimdi notebook için işlemcide intel core duo 2.2 ghz ile 2.53 ghz arasında ne fark var?
çok mu farklı demek bu? la bakarsan sadece 0,3 lük bi fark var be.anlamıyorum gerçi...benimkisi bakkal hesabı :::[/quote]
Hız farkı var hocam :D
core duo ile core 2 duo arasında çok daha fazla hız ve para farkı var :::
[QUOTE=SEYYAH;175241]yaw arkadaşlar bişey soracağım PC konusunda.
çok mu farklı demek bu? la bakarsan sadece 0,3 lük bi fark var be.anlamıyorum gerçi...benimkisi bakkal hesabı :::[/QUOTE]
cok tabı fark yok hocam bıreysel kullanıcılar ıcın .. eger 3 D program yada ıslemcını zorlayacak derecede bı engıne fılan calıstıracaksan onemlı tabıkı.. bunun dısında senın hıssedebılecegın bı hız farkı olmaz..
tabı bu soyledıgım fıyat farkı gozetılerek soylenmıstır aynı fıyatta tabıkı 2,53 ghz tercıh edılmelıdır..
[QUOTE=Kennym;175230]ben bu lınktekı seylerı neden ındıremıyorum her seferınden benden premıum user ıle ındırebılecegımı soyluyo .. delı oluyorum bu rapıdsharea .. free userı secıyorum buna ragmen uyelık gerekıyor dıye uyarı verıyor.. piffff[/QUOTE]
Tolganın yüklediğini indir abi, o şubat 2005 ten başlıyor
Eleman Palanın KY ile oynadığı gibi oynuyor bebekle :::
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1306400699406[/url]
[QUOTE=Strategist;175240]Şaka maka her gün anketlerde long short hemen hemen eşit çıkıyor. Her sabah yarımız çarpılarak başlıyoruz güne. Bir çaresini bulamadık şu belanın...[/QUOTE]
paralar yabancıya gitmiyor işte, birbirimize transfer ediyoruz daa..:::
yüklü transfer ücreti verdiler, ayuların safındayım bu gece..
[b]-ıran`ın uzun menzıllı fuze denemesı[/b]
-abd: Bu denemeler, ıran`ın barıs ıddıalarını curutuyor
washıngton (a.a) - 16.12.2009 - abd, ıran`ın bugun yaptıgı uzun menzıllı
yenı sıccıl-2 fuze denemesının, tahran`ın barıscı amacları oldugu ıddıalarını
curuttugunu bıldırdı.
[b]dısıslerı bakanlıgı[/b] tarafından yapılan acıklamada, bu tur denemelerın
genelde [b]ıran`ın barıscı nıyetlerı oldugu ıddıalarını curuttugu ve tahran`ın
nukleer emellerının onune gecme konusundakı [color=red]uluslararası kararlılıgı artıracagı
[/color][/b] [b]ıfade edıldı[/b].
ıran devlet televızyonu, katı yakıtla calısan karadan karaya uzun
menzıllı sıccıl-2 fuzesının yenı versıyonunun basarıyla denendıgını
duyurmustu.
(reu-zer-moc)
20:44 16/12/09
--aa--|
7410 kanki nerdesin.. kesin hala longsundur sen...dng
short için yine 59.000 mi kollayacan..:::.kom
[QUOTE=enorton;175244]Tolganın yüklediğini indir abi, o şubat 2005 ten başlıyor[/QUOTE]
hocam onu bulamadım lınkı varmı acaba sende ?
[quote=Astatin;175238]50 kaldıraçlı eurusd şortların yarısı 33 pips kara kapatılır..ehhuuuuheee[/quote]
kalanlar da 42 pips kara flat....ohbeee..vob un **...