-
[quote=mavi;175257]Sayın Astatin,
Euro / Usd de Cuma mesai sonrası trenden indim ve aşağıdaki linkteki paylaşımımda da belirttiğim üzere 1 sonrası 2 için bekliyorum. Dönse idi 5 lik yapım (1) tamamdı. Fakat 1.14550 yi kırdı ve henüz yeni bir 5 lik sayımı tamamlayamadım. Daha önemlisi 2 tepkisi için trene binmeyeceğimi o yazımda belirtmemişim. Gördüğüm kadarı ile siz trenden 1.4530 ile daha sonra inmişsiniz. 1.44 - 1.4450 arası ilk geliş ile kırılamayacak bir destek gibi.
Yazdığınız yazıyı yeni görebildim. 2 çıkışı sonrası gelecek 3 te tekrar trene binebilmek ümidi ile...
Bol şanslar hepimize...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=173629[/URL][/quote]
Greatfull BBoss,
Zahmet olmazsa birde USDCAD incelemesi alsak...net kuşlarından sıtrong signıl geldide :)...
-
[quote=okansak;175277]altın şaşırttı gerı gelmedı bankaların altın alımı habe.brvrı etkılı oldu sanıırm
fx olmasa:)))+.[/quote]
yerim goldu moldu..sanırsam 1.47xx lerde 1.45 e kadar haşırtos diye bir telgrafım olmuştu sana... mudanya mütarekesi 2 yi yazdım deftere..amma blue boss da gelecek..onada sen ısmarlayacaksın:..::..:
-
Kraliçeye takdim edilmiştir, 60 lık geberik dov analizi,......10356 kırılmalıdır, altında kapatılmalıdır, bu dovu fazla önemseme, futursuzlar daha önemli, dov dan sonra alış yapıyorlar bunlar, dünyayı bırakmıyorlar, nöbetçi borsa bunlar, coni adına, dov içeride hesaplaşıyor, futursular dışarıyı idare ediyorlar, şimdilik sürdürebildikleri kadar böyle, uzuna 5 yapıyorsan pozu, kısaya 3 yap, nedeni bir düşüşe 20000 puvan marj var, bir yerden başlarsın, ama taşeron haber gelirse can yakar bu şerrefsizler, herifler hala talan peşinde çünkü, ülke barut olmuş kibrit çakanı bekliyor, admlar talan peşinde, Türkiye yağmanın böylesine ve bu kadar uzun sürelisine daha önce hiç tanık olmadı, nkiti unutmayın, klimayı da taksitle alın, dolarede çok mantıklı ve hale ucuz bana göre,....
-
1.4507 eurusd lonnkkk..sadece 5 kaldıraç..şansımızı zorlamayalım
-
-%5 in -%0,13 ü tamam +%33 da bunun ustunde vardı... oooh yolun yarısı tamamlanmıs hacı :D .dng.dng.dng.dng
yarın ıcın %-5 de bizde düşüş isterum... -3000 gap filan işimi görür...
-
1.4512 den eursud longlara takviye..20 kaldıraç oldu..pis tepecek..benim emektar indik eyle diyor :))
-
parıtede yılbaşı pozısyon kapatmaları nedenıyle pek oyucu kalmadı
1hafta çok sert hareket gorebılırız her ıkı yondede
-
ahada kıs atrader için emektar eurusd indikim 500 ün üstünde NU sat, 0 ın altında PU al :)
[IMG]http://i47.tinypic.com/2i8xhch.jpg[/IMG]
-
Bu gün uzun dolareler nedeniyle totali kar fazla yapamadım, dün gece analizinde indikleri nedeniyle dinleneceğini belirtmiştim,totali 600 puvanla kapadık bu günü bu nedenle, ancak dün gece analizlerimde haftalık dxy indiklerine dikkatinizi çekmiştim, şu anada tekrar diriliyor, sabaha kadar dayanabilirse, long dolarelerim ve kısa 30 larım iyi iş yapar yarın,
-
1.4527 long cover....ballı turnam bizim eve gelende :)
-
59 bin longlar duruyo hala
-
[url]http://www.bobiler.org/monte.asp?m=153196[/url]