graşamadan graştıramdım ben bu vob u zühtü
ah sana yandım zühtü...
bende -2000 gap bekliyorum memü..üww.nasılsa bedava beklemek
Printable View
graşamadan graştıramdım ben bu vob u zühtü
ah sana yandım zühtü...
bende -2000 gap bekliyorum memü..üww.nasılsa bedava beklemek
ben beklemiyorum. ölü takliti yapmakla meşgulum :)
altın yarın tepe yapıp şelale bekliyorum bedava beklemek
[quote=macide;455119]ben b[B]eklemiyorum[/B]. [B]ölü takliti yapmakla[/B] meşgulum :)[/quote]
demekki bekliyorsun..hemde olduğun yerde:p
herkese hayırlı akşamlar :) gün ola hayrola :)
altın 1060 dolar olurmu
[QUOTE=medet;455015]Yatay kapanacak görünüyor
sl yi yazdım bahtıma
ben kahveye biraz okey atim
bol şans...[/QUOTE]
asti
sabah geçikecem
yarın longlar %51 flatlar %kırksekiz cortlar % 1 avantajlı
sağlıcakla..:..::..:
[QUOTE=macide;455107]93,200
apsd +3157
olabülür de olmayabülürde[/QUOTE]
Olabülür,olmayabülür. Olursa zaten oldu olmazsa sıkıntı yok. En sevecen analiz.:D:D
Yalnız halen bu apsd çılgınlığı yaşanıyor ya,tam komedi.:):):):)
Gülmekten çıldırıyorum,kurnazlık olarak buralarda medet ummak????
Bu işleri bırakmak lazım. Hangi teknik gün içi çarpılmayı önleyebilirse o zaman belki bu işler İŞE yarar. Ama söz konusu piyasa olduğundan cevap hiçbir ZAMAN.
EE NE İŞE YARAR. ANCA ÇİŞE.:):):):):)
EYLÜL AYINDAN SONRA ÖZEL BİR YERDE AZDA OLSA AV SANATLARINI ÖĞRETMEYE ÇALIŞACAĞIM.
TABİ Kİ BELİRLİ BİR BEDEL KARŞILIĞI OLACAK HERKES GİREMEYECEK.
AMA BEDELİ MAALESEF PARA OLMAYACAK.:):):):)
YARINA PARTİ DEVAM. SN. MACİDE yanılmazsa eğer ekmeğe tereyağ üzeri kadayıf sürdük demektir..lelele.lelele.lelele
94200 pure DİKKAT.
[QUOTE=abka;455116]yarın açılışta kapatmak niyetiyle geceye long girdim...
hadi bakam...[/QUOTE]
Olmadı şimdi ama sn. abka.:o:o Neler konuştuk neler yazdık. Siz kısaları kapadınız yukarıdan açmak üzere uzun hiç düşünmüyordunuz.!!!!
Sonuç uzunda geceye girmişsiniz. Bir borsacının bu kadar hızlı karar değiştirmesi real time parite işlemleri kadar kararlarını uygulaması bence yanlış.
Kusura bakmayın kişisel fikrimi söylemek istedim. Umarım kazanırsınız fakat sistem ve disiplin dışı hareketler ölümcül olabilir.
Ne kadar eski olduğunuzu bu piyasada biliyorum lakin kazanmak sürekli başka olsa gerek. Yarın ve her zaman kazanmanızı dilerim.
Bakın arkadaşlar ben bir çok arkadaş gibi 10-50 kontrat ile işlem yapmıyorum. Girdiğim pozisyonlar genelde çok ağır ve hele dostlarımla işlem yaparsam çok daha yüklü oluyor.
Alınan pozisyonu kapamak kolay lakin alana kadar çok farklı durumlar yaşanıyor. Biraz abartın doğru yerde giremeyin işler rayından çıkıyor. Sığ piyasada avlanmak çok zorlaştı. Burada tabi ki her hareketi belirtmiyorum fakat 200 kontrat açmak için atmadığımız takla kalmıyor bazen.
Bundan dolayı kimseyi etki altında bırakmak istemem. Gerekli kar ettiğini düşünen ve hızlı hareket edenler varsa zaten biraz akıllı davranırlarsa haftalık ortalama 3-5 bin puan alabilirler.
Benim tarzım farklı ve en az 5-10 bin puan için pozisyon alırım. Zaten takip eden çoğu kişi bunu bilir. Neyse konu çok uzamasın.
Rakamlar, 94200 ikinci kez atlanıyor. Cumaya kadar son şansı var. Eğer göremez ise önceki hedef olan 82100 revize edilecek ve 83600 olacaktır lakin tüm yapı bozulacaktır.
94200 lerin görülmesi ile 1/4 daha kısa yapılacaktır. 91200 ler kırılırsa eğer 1/2 kısa yapaılarak 83600 ler beklenecektir.
94200 lerin görülmesi ve 1-3-1-3 olması halinde hedef üzülerek söylüyorum lakin mecburen 79850 civarıdır.
İYİ GECELER.
Günaydın. Avı gösterdiğin için teşekkür ederiz Kurt abi.
uzunları 100 puana okuttum:)
uzun girmeyecektim esasında,ama son dakika gaza geldim:)
neyse kısa pozisyon almak için beklemeye devam..