başbakan da şortta kaldı heralde:)
Printable View
başbakan da şortta kaldı heralde:)
[quote=mmommo;77421]2 gün önce Davaosta IMF ile görüşecem diye açıklama yapan aynı BAşbakan değilmiydi şimdi ne olduda henüz belli değil diyor.[/quote]
mal alamamıstır, Mehmet haber verdıyse...
[quote=mmommo;77427]O anlayışın eskide kaldığını söyleyen kendisi değilmiydi acaba bak şimdi koskoca Başbakanın yaptığına,[/quote]
Severler her şeyi mındar etmeyi,
Zamanında sessiz sedasız yapsa idi, şimdiye sorun yoktu,
İş dünyası karşısında, o da tabanına oynuyor, ama bu sefer Her yukselen trendın bır gun bıttıgı gıbı, onunda duzeltme gormesı lazım.
Artık S1'e mi S3 'e mı gıder bılınmez. Onu da Fıbonaccı bılır...
bugün py..satıyor..ama haftalıkta malcı......izliyoruz ..hangi plan ...ne zaman...
Slm arkadaslar 22 günlük ortalamadan 2. Dönüşümüz oldu 34100 dikkatle takip edilmelidir slmlr
üzülüyorum gerçekten.ülkem adına çocuklarım adına üzülüyorum.parsel parsel yandaşlarına sattılar bu ülkeyi.kendi zenginlerini yarattılar.
dün habertürk te okudum.fatihte bir arsayı satmışlar yandaşlarına arsanın satış bedeli 150 bin USD 350 bin USD mi nedir.o sırada planda camii varmış o bölgede.plandan camiyi çıkarmışlar şimdi o arsanın değeri 30 milyon dolara vurmuş.
nedir abi bu? soygun değil mi? peşkeş değil mi?
yazık ya.
bunlara ancak yine biz dur diyebiliriz.yoksa bunların durmaya niyeti yok.zaten sloganlarıda öyle değil mi?
durmak yok yola devam.
durmayın babacım satın.eşe dosta yandaşa bu ülkeyi satın.vatandaş aç mı, işsiz mi? size ne.siz satın...
Buna Anadolu da hem kel hem fodul derler,
Ikı kişi ile oyun oynanmaz, Elinde silahı veya parası olanla..
Para isteyen kendisi, nara atan kendisi...
Para yı veren düdüğü çalar, ilkokulda öğrendik biz bunu...
Memleketi bu hale getirmeden önce düşünseydin ya...
[quote=serkanyurttas;77432]slm arkadaslar 22 günlük ortalamadan 2. Dönüşümüz oldu 34100 dikkatle takip edilmelidir slmlr[/quote]
spotta bu seviye 33800
[quote=teo;77434]Buna Anadolu da hem kel hem fodul derler,
Ikı kişi ile oyun oynanmaz, Elinde silahı veya parası olanla..
Para isteyen kendisi, nara atan kendisi...
Para yı veren düdüğü çalar, ilkokulda öğrendik biz bunu...
Memleketi bu hale getirmeden önce düşünseydin ya...[/quote]
silah tamamda ama burada elinde parasi olanla oyun oynuyoruz bunu anlamadi ben
Bugünkü bilançolar...Saatleri hakkında bilgim yok
AT&T 0.66$
Wells Fargo 0.37$
Pfizer 0.60$
Starbucks 0.18$
BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN, ``IMF ILE OLAN
GORUSMELERDE HER GECEN GUN YENI YENI BAZI MADDELER ONUMUZE GELIRSE O MADDELER
BIZDE HASSASIYET OLUSTURUR. CUNKU BIR YOLA CIKARKEN BU ANLASMANIN ICERIGINDE
NELER VARSA BUNLAR BELLIDIR`` DEDI.
ERDOGAN, 39. DUNYA EKONOMI FORUMU`NA KATILMAK UZERE ISVICRE`NIN DAVOS
KASABASINA HAREKETINDEN ONCE ESENBOGA HAVALIMANI`NDA ACIKLAMALARDA BULUNDU VE
GAZETECILERIN SORULARINI YANITLADI.
DAVOS GORUSMELERI KAPSAMINDA IMF BASKAN YARDIMCISI JOHN LIPSKY ILE BIR
ARAYA GELMESININ PLANLANIP PLANLANMADIGI YONUNDEKI SORU UZERINE ERDOGAN, ORADA
YASANACAK GELISMELERE GORE BOYLE BIR GORUSMENIN OLABILECEGINI SOYLEDI.
ERDOGAN, ``IMF ILE GORUSMELERDE BAZI HASSASIYETLERIN HALA ASILAMADIGINI``
IFADE ETTIGINI HATIRLATARAK, BUNLARIN NE OLDUGUNU SORAN BIR GAZETECIYE SU
KARSILIGI VERDI:
``IMF ILE OLAN GORUSMELERDE HER GECEN GUN YENI YENI BAZI MADDELER ONUMUZE
GELIRSE O MADDELER BIZDE HASSASIYET OLUSTURUR. CUNKU BIR YOLA CIKARKEN BU
ANLASMANIN ICERIGINDE NELER VARSA BUNLAR BELLIDIR. VE GECEN MAYIS`TAN BU YANA
SUREKLI OLARAK BAZI DEGISIKLIKLER ONUMUZE GELIRSE VE BUNLARI BIZ BIR KISMINI
CEVAPLAMISKEN HALA BUNLARIN DEGISTIRILEREK TEKRAR ONUMUZE GELMESI BU NOKTADA
BIZIM TABII KI OLAYLARA DAHA HASSAS BAKMAMIZI GEREKTIRIR. BIZIM HER ZAMAN
SOYLEDIGIMIZ SUDUR, BIR DEFA IMF BIZIM DE ORTAGI OLDUGUMUZ BIR KURULUSTUR,
IKINCISI DE KRIZ DONEMLERINDE BU KRIZLERIN ASILMASINA YONELIK DESTEK VERMESI
GEREKEN, PROJELER URETMESI GEREKEN KURULUSTUR. AMA BUNDAN CIKAR DA COK DAHA
FARKLI YAKLASIMLAR ORTAYA KOYARSA TURKIYE`YI DUNYADAKI COK FARKLI ULKELERLE AYNI
DUZEYDE ELE ALMAYA KALKARSA TURKIYE`YI KENDI SARTLARI ICERISINDE DEGERLENDIRMEZSE
O ZAMAN BIZIM HASSASIYETIMIZ ARTAR. OLAY BUDUR.``
ERDOGAN, BIR GAZETECININ TIYATRO SANATCISI ATILLA OLGAC`IN ACIKLAMALARINA
ILISKIN SORUSU UZERINE, ``KENDISI BUNU DAHA SONRADAN UYDURDUGUNU IFADE
ETTI.ORTADA BIR SENARYO SOZ KONUSU. DOLAYISIYLA BOYLE BIR SEY HAKKINDA
DEGERLENDIRME YAPMANIN BIR ANLAMI YOK`` DEDI.
-AA-
Bence çok sert açıklama yapmış
[SIZE=1][B]hangisi yalanci[/B]
28/01 11:23 [/SIZE] [SIZE=1]GÜLER SABANCI,"BAKANLA GÖRÜŞTÜM, İMF İLE DETAYLARI GÖRÜŞTÜKLERİNİ, ÖNEMLİ BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ"[URL="http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:newsOpen%28%2720090128112339%27,%27tr%27%29;"][/URL][/SIZE]
5 dakikalıklarda OBO oluşumu belirmekte...
çok kuvvetli direnç varsa aşılıp aşılmıyacagı birazda pastadan anlaşılabilir mi ?
dirence yakın yerlerde fiyat yukarı-sabitken py satıyorsa,pasta satıcı artıyorsa genelde geçilemez..bugün 34400 de olduğu gibi..ama bundan sonra geçilebilirmi onu bilemem...destek içinde tam tersi...
Gün sonunda 34000 altı kapanış olursa 34000 üstü shortlar çok kıymetli olabilir.
[B]hexen[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=77402#post77402"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]sindi 34400 yeresine yaklastıca teknik traders short ıcun malyet edyolar amma stop 34500 üstesi olma sartla.. bu onların gorevi..
amma aynı teknik traders o yerelerin üstesinde 35400 yeresine gitme potans oldunu bilyor.
sindi long tutan kim ?
trend takip eden system gore harlet eden traders.
cunki
5dakk long
15 dakk long
gun long sinyal
system+teknik bakan traders napyor ? 34400 yeresine yaklastıca long realiz edyor amma short etmiyor cunki systems long sinyal..[/I]
bu mesajı önünüze alın..py bunu yapmak istiyor..fırssat yakalarsa bu plan A planı....
yurt dışı dönerse vahşice 33600 lere gelir...B planı..ama orda tekrar karar vermesi gerek...tekrar A planına dönmek ister.....
py satış yapıyor..ama vahşice değil...yurt dışı dönmedi..başbakan olumsuz konuştu...
plan kuruldu...yedirerek aşağı.....beklentileri kır.....kısaya teşvik et...eger longlar dökülmezse satiş sertleşir...şişman kadın veya alman kurum gelir...orda hazır olmak gerektir....iki önemli nokta 33600....aşagıda....34425..yukarda.....
parası olan piyasa yapar...bilgisi olan malı götürür....
[QUOTE=Dantes;77439][SIZE=1][B]hangisi yalanci[/B]
28/01 11:23 [/SIZE] [SIZE=1]GÜLER SABANCI,"BAKANLA GÖRÜŞTÜM, İMF İLE DETAYLARI GÖRÜŞTÜKLERİNİ, ÖNEMLİ BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ"[URL="http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:newsOpen%28%2720090128112339%27,%27tr%27%29;"][/URL][/SIZE][/QUOTE]
Sabancıyı oyalamışalr ya da kandırmışalr. Bakan kalkıp başbakanı kandıacak değil ya iş dünyasını kandırıyor.
[QUOTE=sentinus;77442]Gün sonunda 34000 altı kapanış olursa 34000 üstü shortlar çok kıymetli olabilir.[/QUOTE]
Avatardaki grafik dünde kalmış. Ne zamanda bir güncelleniyor .dng
Dünya ekonomik forumu, davos görüşmelerine bizim katılım yapmamızı eleştiriyorum, protesto ediyorum, bu forum Dünya için en büyük tehlikedir, insanoğlunun şeytani planları burada masaya yatırılıyor, bu sayede eşşek kesimin emeline ulaşması için gerekli açıklar tüm dünyanın gözü önünde alenen veriliyor, maşalar sağolsun toplantıya katılımı kaçırmıyor, yazıklar olsun, hani nerde insanlık, saygılar.
[QUOTE=VOBiX;77445]Avatardaki grafik dünde kalmış. Ne zamanda bir güncelleniyor .dng[/QUOTE]
Ayrıntılar gözünüzden kaçmıyor bakıyorum. Evet düne ait fakat orda sabitlendi. Slmlar.
[quote=VOBiX;77444]Sabancıyı oyalamışalr ya da kandırmışalr. Bakan kalkıp başbakanı kandıacak değil ya iş dünyasını kandırıyor.[/quote]
başbakan tek adam..ondan başka....hiç kimse yetki sahibi değil....ondan izin almadan lavaboya gidemezler....ama başbakan dogru yapıyor...ımf ile aslanlar gibi boğuşuyor..(ülkeyi ımf e muhtaç etti ama...)
diğerlerine kalsa çoktan imza atılmıştı...ama neye.....işe yaramayan ımf reçetelerine...........dng
[quote=SEREN I;77448]başbakan tek adam..ondan başka....hiç kimse yetki sahibi değil....ondan izin almadan lavaboya gidemezler....ama başbakan dogru yapıyor...ımf ile aslanlar gibi boğuşuyor..(ülkeyi ımf e muhtaç etti ama...)
diğerlerine kalsa çoktan imza atılmıştı...ama neye.....işe yaramayan ımf reçetelerine...........dng[/quote]
imf nin reçetesi olmaz, ticari kurum, para kazanmaya çalışıyor, Gayet normal.
Para istiyorsan şartları belirleyemezsin.
BUnların aslında imf ye de ihtiyaçları yok. Yeni yerleri özelleştirmek için tabanı ikna ediyor.
Imf ile anlaşamadım, çok şey istedi, bende bunu sattım diyecek.
Hepsi dümen...
Başbakan onların yancısı, hiç onların menfaaati dışına çıkarmı.
Adamlar getirmişler AKP yi. Akp onların bir dediğini iki edecek...
RTE sonunda mecbur kabul edecek. Bu kadar artmış borcun var ve yeni kredi istersen boynun bükük ve ezik olman gerekir. Eğer celallenirsen dersini verir piyasa.
katılıyorum.piyasa ile inatlaşmak çok doğru degıl..
teo nun dediklerinide düşenmek gerekir bence.
[B][COLOR=red]şimdilik[/COLOR][/B] bir tıkandı baba görüntüsü var.bir önceki tepe direnç olarak çalıştı.aşarsa soluğu 35.XXX lerde alırız.
yok burası tepe ise aşağısı dipsiz kuyu.
ben kurşunları ufaktan sıkmaya başladım.ama temkinliyim.bağırttırabilirler çünkü.canımız yanabilir.
düşüncem doğru ise VADELİ 25.XXX lere gitmeden önceki son rötüşları yapıyor.
[quote=teo;77449]imf nin reçetesi olmaz, ticari kurum, para kazanmaya çalışıyor, Gayet normal.
Para istiyorsan şartları belirleyemezsin.
BUnların aslında imf ye de ihtiyaçları yok. Yeni yerleri özelleştirmek için tabanı ikna ediyor.
Imf ile anlaşamadım, çok şey istedi, bende bunu sattım diyecek.
Hepsi dümen...
Başbakan onların yancısı, hiç onların menfaaati dışına çıkarmı.
Adamlar getirmişler AKP yi. Akp onların bir dediğini iki edecek...[/quote]
akşama ben bu konuyu topiğimde anlatayım...sende anla....herkes fikrini koysun..ortaya...şimdi pas geçelim...
py ilk fırsatta yukarı gitmek istiyor......vob ve spot böyle söylüyor.....
usd/trl yenden 1.6190 larda
[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/180/gggggggggggggggggzk9.jpg[/IMG][quote=SEREN I;77455]py ilk fırsatta yukarı gitmek istiyor......vob ve spot böyle söylüyor.....[/quote]
Longcular dikkatttt... PY ile anlaşmam var unutmayın :..:
5 dakikalıklarda KEDİ var..
vob da çalışkan bankayı bugün agresif bekliyorum...gözümüz üstünde olsun.....
[quote=serkanyurttas;77457][ımg]http://img216.imageshack.us/img216/180/gggggggggggggggggzk9.jpg[/ımg][/quote]
py yukar gitmek istiyorda neden günlük de sattığı aldığından 3 kata yakın fazla hadi ordan dolar ancak 2 li dip yapmıştır 34050 geçilmedikçe
pasta sakat ama sen nelere kadirsin :)
[quote=catedral;77458]Longcular dikkatttt... PY ile anlaşmam var unutmayın :..:
5 dakikalıklarda KEDİ var..[/quote]
tamamen kontrollu..grafikler çizdiriliyor..kitap gibi....sürekli teknik tehdit...ortalık mayınlı....stoploss şart..ama ben planımı kurdum..plan benim değil py.nin...A PLANI..B PLANI... i
[quote=serkanyurttas;77460]py yukar gitmek istiyorda neden günlük de sattığı aldığından 3 kata yakın fazla hadi ordan dolar ancak 2 li dip yapmıştır 34050 geçilmedikçe[/quote]
çok kazık sordun...soruyuda anlayamadık..üstadım ..kusura bakma...biz acemiyiz....dng
[quote=SEREN I;77463]tamamen kontrollu..grafikler çizdiriliyor..kitap gibi....sürekli teknik tehdit...ortalık mayınlı....stoploss şart..ama ben planımı kurdum..plan benim değil py.nin...A PLANI..B PLANI... i[/quote]
vobu bosver spota bak,spot 33717.55 altına gıtmedıkce sorun yok...
Dolar sahte kırılım yaparak gerı geldı, musade edersenız ben dusecegım dıyor...
[QUOTE=hexen;77402]sindi 34400 yeresine yaklastıca teknik traders short ıcun malyet edyolar amma stop 34500 üstesi olma sartla.. bu onların gorevi..
amma aynı teknik traders o yerelerin üstesinde 35400 yeresine gitme potans oldunu bilyor.
sindi long tutan kim ?
trend takip eden system gore harlet eden traders.
cunki
5dakk long
15 dakk long
gun long sinyal
system+teknik bakan traders napyor ? 34400 yeresine yaklastıca long realiz edyor amma short etmiyor cunki systems long sinyal..[/QUOTE]
[B]systems long sinyal olma ne sorun sebep olur piyasa nasıl harket eder ?[/B]
sindi burda teknik traders para kazanmak icun 2 secenek var..
1. systems destek yeresine gelince 34400 yeresinden actı shorts realiz etme
2 systems destek yeresinde kar alma icun realiz etmeme ( eyer shorts realiz etmese systems destek yeresi calısmaz system gore trade eden traders ek long cılız kalır destek savunma olmaz.. bu system destek kırılma sebep olur system gore long olan traders stop eder bu teknik traders ilk destek yeresine kadar kar garanti eder..
Amma
genel hem teknik + hem system gore bakan traders hep system destek yeresinde short realiz eder bu systemler destek olur.. sadce teknik bakan traders terkar yukarya donceyiz diye hızla kar realiz etme istek dogar.
sindi piyasa bunu yasıyor..
5 dakk system destek 33800 yeresi
[quote=teo;77465]vobu bosver spota bak,spot 33717.55 altına gıtmedıkce sorun yok...[/quote]
33717 yi anladık da.....o kusurat nedir...teo bizi kandırıyon sen...sende gizli formül var....gerçeği itiraf et.....