65000 kısalar 100 den kapandı...900 puvanı cebe kodum ...
Printable View
65000 kısalar 100 den kapandı...900 puvanı cebe kodum ...
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Dün açılan 64600 longlar elimizde patlar
Gunaydin iyi seanslar.
64100 de erken indik gene shortlardan... pifff geri acarım 64000 e inerse...
good morning........
bugün, aralık şortları diplerden kapatıp, ilk tepkide şubatta şort açacağım....becerebilirsek
[quote=Astatin;175341]bugün, ocak şortları diplerden kapatıp, ilk tepkide şubatta şort açacağım....becerebilirsek[/quote]
neden?
1) Şubat şort ay malum.. Bu kadar net sinyal nerde olacak..Şort ayda şort kazandırır..
2) Enteresan bir şekilde çift yıllarda hep şanslı olmuşumdur (2009 un **)
dünden kalan stoplar bugün çalıştı .. full flat ..
Günaydın,
Torpilin fotoğrafı :D
[url]http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/245098/mecliste-torpil-kameraya-yakalandi.html[/url]
[quote=selçuklu;175343]dünden kalan stoplar bugün çalıştı .. full flat ..[/quote]
patronaj,
ben galiba hover-all un büyük kısmını fx e kaydırıp, vob defterini baya bir incelteceğim.... gerçi zaten bu gidişle FX overallu VOB u zaten kendiliğinden geçecek...söylemesi ayıp 1 ayda FX de 2 lira olmuş 7.2 lira...vob da olmuş zırt..hemen hemen olduğu yerde..FX in IMF si yok, G. Yatırımı yok, cemaati yok, ekonomi dışı bir sürü faktörle ilgili saçma sapan gündemler yok, pala yok..........
[QUOTE=Astatin;175341]bugün, ocak şortları diplerden kapatıp, ilk tepkide şubatta şort açacağım....becerebilirsek[/QUOTE]
Ne ocağı asti baba ocağı mı asker ocağı mı?
Kapı Aralığı demek istedin sanırsam.
[quote=VOBiX;175346]Ne ocağı asti baba ocağı mı asker ocağı mı?
Kapı Aralığı demek istedin sanırsam.[/quote]
yok ocak aralığı demek istedim:..::..:ççmesajlarımda niye kelime değiştiryorsun tokobajjjj:)