yaf bole bi geyik yok be :D hareket ettigim yerde carpılıyorum uehuahuah :D
Printable View
yaf bole bi geyik yok be :D hareket ettigim yerde carpılıyorum uehuahuah :D
[QUOTE=Astatin;175345]patronaj,
ben galiba hover-all un büyük kısmını fx e kaydırıp, vob defterini baya bir incelteceğim.... gerçi zaten bu gidişle FX overallu VOB u zaten kendiliğinden geçecek...söylemesi ayıp 1 ayda FX de 2 lira olmuş 7.2 lira...vob da olmuş zırt..hemen hemen olduğu yerde..FX in IMF si yok, G. Yatırımı yok, cemaati yok, ekonomi dışı bir sürü faktörle ilgili saçma sapan gündemler yok, pala yok..........[/QUOTE]
FXten para çektin mi hiç? Çektiysen kurmu yaz d amllet dolandırıcı kurumalra düşmesin.
finexo muydu?
[QUOTE=Astatin;175345]patronaj,
ben galiba hover-all un büyük kısmını fx e kaydırıp, vob defterini baya bir incelteceğim.... gerçi zaten bu gidişle FX overallu VOB u zaten kendiliğinden geçecek...söylemesi ayıp 1 ayda FX de 2 lira olmuş 7.2 lira...vob da olmuş zırt..hemen hemen olduğu yerde..FX in IMF si yok, G. Yatırımı yok, cemaati yok, ekonomi dışı bir sürü faktörle ilgili saçma sapan gündemler yok, pala yok..........[/QUOTE]
aynen katılıyorum .. fx te bir sürü enstrüman var .. kaldırac istediğin gibi ayarla .. benim için dha uygun tek sıkıntısı zaman geceleri hareketli oluyor .. :) .. gündüz ağır aksak biraz ..
yaf poz alınca kıpırdamamayı ogrenmedım gıttı.. gıcık oldum iyice...
[quote=selçuklu;175350]aynen katılıyorum .. fx te bir sürü enstrüman var .. kaldırac istediğin gibi ayarla .. benim için dha uygun tek sıkıntısı zaman geceleri hareketli oluyor .. :) .. gündüz ağır aksak biraz ..[/quote]
bi yanlışlık olmasın?
geceleri daha ağır aksak olur aslında...
Sistem SAT vermedi...
YYLD :D
[quote=VOBiX;175349]FXten para çektin mi hiç? Çektiysen kurmu yaz d amllet dolandırıcı kurumalra düşmesin.
finexo muydu?[/quote]
finexo sağlamdır, para da çektim... gerçi büyük para değildi çektiğim ama..bidliğim kadarıyla bir danimarka bankasının iştiraki, hatta eksik bir belge gönderdiğim için açık hesabı geçici bloke ettiler falan...
birde ODL var
[QUOTE=VOBiX;175349]FXten para çektin mi hiç? Çektiysen kurmu yaz d amllet dolandırıcı kurumalra düşmesin.
finexo muydu?[/QUOTE]
Evet tam ben soracaktım...
[quote=enorton;175353]Sistem SAT vermedi...
YYLD :D[/quote]
MP dün son barda satta...(ama dabi bu bir sorunsal, son bar hemde 5 dakıkalık olunc auygulamak mı lazım uygulamamakmi :))..ben zaten genelde şortta olduğum için bende sorun olmadı:D
[QUOTE=unlimitted;175352]bi yanlışlık olmasın?
geceleri daha ağır aksak olur aslında...[/QUOTE]
şuan ağır aksak .. akşamadoğru ve bizim piyasa kapandıktan sonra hareketleniyor benim gözlemlediğim ..
[quote=VOBiX;175349]FXten para çektin mi hiç? Çektiysen kurmu yaz d amllet dolandırıcı kurumalra düşmesin.
finexo muydu?[/quote]
ODL.
kurumun kurallarını iyi öğrenin.
kaç pipe scalping diyorlar, serbest mi değil mi...
bunlar da önemlidir sorun çıkarmamaları için.
[quote=selçuklu;175357]şuan ağır aksak .. akşamadoğru ve bizim piyasa kapandıktan sonra hareketleniyor benim gözlemlediğim ..[/quote]
abi ağır aksak dediğin piyasada 55 dakika önce 5'lik tek barda 45 pips verdi GBP/USD. 1'e 100 kaldıraçla ne eder biliyonnu sen. :D
şaka bi yana, forekste önemli olan gece/gündüz saatleri değildir.
önemli olan 4 seans'ın hand over (başlangıç-bitiş) saatleridir.
sydney seansının başlangıç, londra seansının bitiş saatleri en hareketli saatlerdir.