-
bu linki bana [B]mozkan[/B] abi vermişti.hatta bana mı vermişti yoksa buraya foruma mı yazmıştı onuda tam hatırlamıyorum.
burada NFA,FSA kayıtlı brokerlar var,scalpingçiler cart curt hepiciği var...
FX çiler için oldukça işe yarar bir link...bende bulaşacam bu FX e...bu VOB un GAP leri iş değil arkadaş.hemide canın istediği zaman trade et istemediği zaman kalk ekran başından.falan filan...ama önce çok küçük bir meblağ ile başlamak gerek hatta önce DEMO ile iyice pişmek gerek sanıyorum.
[URL]http://www.100forexbrokers.com/[/URL]
-
[quote=Astatin;175369]63600 aralık şortkabırma yapıp, şubatta 64300 den açarız derken bir sabah erken haymana ovasında bir kuş öterken lan nooldu derken[/quote]
sevdiğimiz yanımızda yumuşacık uyurken....birbirimizi manyak gibi severken...lan noldu derken :..::..:
-
[quote=Astatin;175363]Ülkedeki saçma sapan gündemlerle kafası bulanan ve bu nedenle sadece ve sadece "teknik" ile işlem yapmak isteyen ancak ister istemes bu gündemlerden etkilenen insanlar için FX birebir..ama kesinlikle çok daha ilgi alaka ve teknik istiyor..yoksa yüksek kaldıraçın cazibesine kapılıp küçük bir terse gelince paralar püff olabiliyor..risk yönetimi ve teknik şart!!!
(bazı arkadaşlarla yazıştık bilirler -vahi batıda-, zamanında NZDJPY de bir teknk mevzu yakalamıştım ve koyduğum para 1-2 gün içinde inanılmaz ama inanılmaz bir kazanç sağlamıştı...ama piramit ve yüksek kaldıraçla kazandıklarımı daha kısa sürede geri verip anaparanın az bir şey üstüyle çıkabilmiştim.. o zaman ciddi bir tırsmıştım ama yaklaşık 1 aydır, teknik görüntü dışında hiç bir gündemle ilgilenmeden basit bir indikatörle (dün foruma yazmıştım) sürekli açgözlü olmadan işlem yaptım bence daha kolay bir piyasa FX..evet ya..VOB underweight FX Overweight... bir kötü tarafı FX de sağlam geyik yapacak adam-forum bulamayık...:D:D
Ya limit, dün akşam ne götürdük be pariteden:..::..::..::..: takdir edeyim seni sende beni:..::..::..:[/quote]
ettim ettim, bak hem katıldım hem teşekkür ettim. :D
-
aga makası eksiye aldı...yine bir numero olacak....
volatilite kaçınılmaz....
-
65.200 tepesi her yükselişte direnç olarak çalıştı....çanakkale geçilmez .......
bakalım aga bu duruma karşı ne yapacak.........vade sonuna az kaldı...denklem zorlaşıyor....paradoksa dönüyor......
-
175'den full long poz 450'den stop'lanır... Erken çıkmış olabilirim ama Pala bir hainlik düşünüyor gibime gelmeye başladı....
-
sistem hala satta..pala senin **
-
FX'de işlem yapmak isteyen arkadaşlara bir uyarı daha...
oynayacağınız pariteyi seçerken, çooook uzun eleme kriterleri kullanın.
çoook uzun...
her parite her yiğidin harcı değildir.
ağız sulandıran pariteler, ocak söndüren paritelere dönüşebilir...
foreks güzeldir. mantık daha fazla işler.
[B]ama çok ama çok büyük sabır[/B] gerektirir...
pozisyonda oturma sabrı değil, öğrenme sabrı.
1'e 100 kaldıraçta zaten pozisyonda pek sabırla oturamazsınız, zıplatırlar sağlam bi tekme ile! :D
-
[quote=7410;175371]bak avatarındaki dayı bi bolumde dediki...hesap tutmak ayrı iş hesap görmek ayrı iş..:..::..:
59 bin uzunlar duruyor hala :):)[/quote]
ben hesabını aynen görüyorum bu vob'un dert etme sen gayri...:)
ama sürekli tren rayında oturup da "acaba bana da bigün tren çarpar mı demek yanlıştır,çünkü o tren elbet bi an gelecek vuracaktır.başarı,çarpılmadan geçmektir sadece o raydan...
-
abavv erken kapattık dıyoduk megersem ıyı kapatmısız .. bıde arada carpılmasaydım super olurdu .. neyse sımdılık beklemedeyız bunlar gene bı ayak yapıyolar hayırlısı... uzun sure sonunda ılk kez + puan alabıldım bı pozdan auhauahuh mutluyum forum bu + parayı agaya gerı vermeden nasıl raahat ederım bılmıyorum...
-
Günaydın Beyler, bol kazançlar, tuttuğunuz puvan olsun,
-