[quote=security;175382]Günaydın Beyler, bol kazançlar, tuttuğunuz puvan olsun,[/quote]
Rüyamda,tuttuğumu kopmuş gördüm :) hayırdır inşallah...:D
Printable View
[quote=security;175382]Günaydın Beyler, bol kazançlar, tuttuğunuz puvan olsun,[/quote]
Rüyamda,tuttuğumu kopmuş gördüm :) hayırdır inşallah...:D
[quote=ERGEN;175384]Rüyamda tuttuğumu kopmuş gördüm :) hayırdır inşallah...:D[/quote]
Ne tuttuğuna bağlı yorumu....Balık, bal peteği, kelle, dal, kaya????:::
[quote=ATHLON;175380]ben hesabını aynen görüyorum bu vob'un dert etme sen gayri...:)
ama sürekli tren rayında oturup da "acaba bana da bigün tren çarpar mı demek yanlıştır,çünkü o tren elbet bi an gelecek vuracaktır.başarı,çarpılmadan geçmektir sadece o raydan...[/quote]
ben ne dert edicem cokta lülü :..::..:trenden korkan dert etsin :..::..:
ben kazandığıma bakıyorum...
......
dünyayı kurtaran adam helikopter ben buyurmuş......
ekonomi iyidir..eyi yoldadır....kem küm...devam etmiş enflansyon riski yoktur..
bankalar kredi versin....ALLAH ALLAH.....ekonomi eyi olacak...ve enflansyon riski
olmayacak.....en kahraman rıdvan bile buna inanmaz...ama yukardaki iki cümleden
biri doğru....biz doğruyu bilenlerdeniz....
aganın bugun olusan olumsuz dusuncelerı kırmak ıcın bı haber getirmesi lazım.. ne bileyim tr karne notları fılan acıklaması lazım fılan .. bı parmak bal surse fena olmaz
piyasanın agzına...
[quote=Astatin;175385]Ne tuttuğuna bağlı yorumu....Balık, bal peteği, kelle, dal, kaya????:::[/quote]
Bu geyiğe stratejist de katılırsa karışmam ama...:::
[quote=ERGEN;175390]Bu geyiğe stratejist de katılırsa karışmam ama...:::[/quote]
özellikle seçenek koydum..şaibe olmasın diye:cool:
[quote=7410;175386]ben ne dert edicem cokta lülü :..::..:trenden korkan dert etsin :..::..:
ben kazandığıma bakıyorum...[/quote]
:)))
allah daim etsin kazandıını o zaman lulu insan..
helikopter ben..amcanın tercümesi şudur....ekonomi kırılgandır..büyüme çok azdır...
ancak küçülmeyi halledebildik..o da çok büyük likidite vererek ve risk alarak...amma
bu durum sürdürülemez.....bundan dolayı bankalar kredileri bolca versinler.....
yoksa kral çıplak ...ve ilerleyen günlerde herkes görecek.....
yeme bizi ben amca............
[quote=ERGEN;175390]Bu geyiğe stratejist de katılırsa karışmam ama...:::[/quote]
Aman abi... Gaza getirme beni no'olur... Ne yorumlarım var ama yazamıyom... :..:
Günlük te sis ve indiklerim alda,
60 lık satta,
Günlğüm sata geçerse o zaman shrt olur ve tutarım, ama böyle puvanı görür alır parayı flat olurum, geç kalkınca az aldık ama olsun,