Bari grafik atayım... Ben ancak bundan anlarım zaten... :..:
Printable View
Bari grafik atayım... Ben ancak bundan anlarım zaten... :..:
****** *
* * * *
****** * * * *
* * *
* * *
* * *
[quote=boz ayı;175393]helikopter ben..amcanın tercümesi şudur....ekonomi kırılgandır..büyüme çok azdır...
ancak küçülmeyi halledebildik..o da çok büyük likidite vererek ve risk alarak...amma
bu durum sürdürülemez.....bundan dolayı bankalar kredileri bolca versinler.....
yoksa kral çıplak ...ve ilerleyen günlerde herkes görecek.....
yeme bizi ben amca............[/quote]
Cinsi önemli deyil ayucum,
Senin aran iyi galiba helikopterle,sorsaydınya o kadar borcu ne yapacakmış,nasıl ödeyecekmiş...:::
[quote=Strategist;175394]Aman abi... Gaza getirme beni no'olur... Ne yorumlarım var ama yazamıyom... :..:[/quote]
Tahmin ediyorum çatlıyorsun...:::
hemen atlamamak lazım mevzulara patronajlar, aşağısı 20000 puvan elbet bir yerinden tutarız lo,......:::
[quote=ERGEN;175398]Cinsi önemli deyil ayucum,
Senin aran iyi galiba helikopterle,sorsaydınya o kadar borcu ne yapacakmış,nasıl ödeyecekmiş...:::[/quote]
Ödemesi gerekiyormu? Yada zaten bir şekilde dünyaya ödetmiyormu? Daha önce anlatmıştım bir anekdot..
Bir uluslararası toplntı.. Malumunuz Çin, dışsatımının çok büyük bir bölümünü ABD ye yapıyor ve aldığı parayıda yine ABD hazine bonolarına yatırıyor..Zebil gibi de ABD hazine bonosu portfoyu var..Toplantıda Çin MB başkanı kasıla kasıla, ya biz bu karşılıksız USD basılmsı olayından tiksindik artık bu bonoları elden çıkarabiliriz mealinde bir şeyler diyor...FED başkanı söz alıyor ve tek cümle ediyor "Sayın Başkan, ABD hazine bonolarını kime satmayı düşünüyorsunuz" :)
Sonuç: Adam zaten malum para sistemi dolayıısyla dünyayı köle etmiş kendine, kağıt üzerinde sana 3 ona 5 borcum var dese noolur demese noolur..
[quote=Astatin;175401]Ödemesi gerekiyormu? Yada zaten bir şekilde dünyaya ödetmiyormu? Daha önce anlatmıştım bir anekdot..
Bir uluslararası toplntı.. Malumunuz Çin, dışsatımının çok büyük bir bölümünü ABD ye yapıyor ve aldığı parayıda yine ABD hazine bonolarına yatırıyor..Zebil gibi de ABD hazine bonosu portfoyu var..Toplantıda Çin MB başkanı kasıla kasıla, ya biz bu karşılıksız USD basılmsı olayından tiksindik artık bu bonoları elden çıkarabiliriz mealinde bir şeyler diyor...FED başkanı söz alıyor ve tek cümle ediyor "Sayın Başkan, ABD hazine bonolarını kime satmayı düşünüyorsunuz" :)
Sonuç: Adam zaten malum para sistemi dolayıısyla dünyayı köle etmiş kendine, kağıt üzerinde sana 3 ona 5 borcum var dese noolur demese noolur..[/quote]
Katılıyorum,artıkın hayvan çok terli ve çok yorgun...:)
[QUOTE=Strategist;175360]Forex'de çok dikkatli olmak lazım... Yeni başladığımda sanal parayla oynarken bir kez 1:100 kaldıraçla haber zamanı terste kaldım. Anında 7.000 $ sanal para buharlaştı... Gerçek para da olabilirdi... İyi bir ders oldu... Gerçek parayla çok dikkat ediyorum şimdi... VOB mob affeder ama Forex'in hiç şakası yok...[/QUOTE]
Ben bir haftada 50,000USD batırdım demoda. Açtım pozu bıraktım öylece. Gece gündüz çalıştı.
Bu arada eğer gerçekten hesap açmayı düşünmüyorsanız ve sadece demo hesap açacaksanız. Uydurma bir mail adresi alın. Demo hesaba kayıt olurken de o mail ile uydurma bir telefon verin. Yoksa gerçek hesap açtırana kadar arıyorlar. Ücretli forex semienrlerine filan davet ediyorlar.
[quote=VOBiX;175404]Ben bir haftada 50,000USD batırdım demoda. Açtım pozu bıraktım öylece. Gece gündüz çalıştı.
Bu arada eğer gerçekten hesap açmayı düşünmüyorsanız ve sadece demo hesap açacaksanız. Uydurma bir mail adresi alın. Demo hesaba kayıt olurken de o mail ile uydurma bir telefon verin. Yoksa gerçek hesap açtırana kadar arıyorlar. Ücretli forex semienrlerine filan davet ediyorlar.[/quote]
aynen zıvaynen
ben bizzat şahsen kendim yaşadım :..::..:
ama yemedim :..::..:
[QUOTE=enorton;175368]Peki %100 çalışıyor mu? Gerçekten güvenilir mi? Yani nasılsa sisteme göre hareket eder deyip bakmadık diyelim, sonra bir geldik baktık parite uçmuş ama biz short kalmışız... Sistem long demiş ama emir gitmemiş... Bu tip durumlar yaşayan var mı?[/QUOTE]
Merak etme o otomatik sistemlerin işini de küskübarlarla hallediyorlar. eee bilemme en verisi geldi parite sert tepki verdi vs.
[QUOTE=Kennym;175381]abavv erken kapattık dıyoduk megersem ıyı kapatmısız .. bıde arada carpılmasaydım super olurdu .. neyse sımdılık beklemedeyız bunlar gene bı ayak yapıyolar hayırlısı... uzun sure sonunda ılk kez + puan alabıldım bı pozdan auhauahuh mutluyum forum bu + parayı agaya gerı vermeden nasıl raahat ederım bılmıyorum...[/QUOTE]
Madem çok çarpılıyorsun bir de işelem yapamadan durmaıyorsun. 100-150 puan gibi bir hedef koyup onu alıp çıkmaya baksana. stopunu da ayarlamayı unutma. 64650deki boşluk boğların iştahını kabartıyorda onan pişman olmadın akapttığına.
[QUOTE=Astatin;175385]Ne tuttuğuna bağlı yorumu....Balık, bal peteği, kelle, dal, kaya????:::[/QUOTE]
Palanın kellesi omuzlarına ağırlık yapıyormuş...
Yorumu derken ben de dün bir tim eşliğinde gece palanın mekanını bastım. ..nenin mekanında iki tane dev plazma ekran vardı. Bir de L şeklinde çalışma amsaıs vardır. Mekan yeraltında bir yerde kazı ekipleriyle girdik. ortam turuncu kahverengi apırlıklı renklerle dekore eilmişti. Noprmal bir evin salonu büyüklüğünde idi. Bizim kazı ekibiyle girip patlattığımız kapağın orada kapı vardı ama iptal edilmiş. KArşı köşede bir yanfın merdiveni var. Merdivenin sonunda dik bir tüp vardı. Tırmanıyordu herhalde. Pala yoktu içeride onu da kaçarken ERGEN ağa yakalamış herhalde... .dng