tahtada net bir alıcı satıcı yok...
en iyi alıcı Y.KREDİ +1.300 kontrat
en iyi satıcı GLOBAL -770 kontrat
Printable View
tahtada net bir alıcı satıcı yok...
en iyi alıcı Y.KREDİ +1.300 kontrat
en iyi satıcı GLOBAL -770 kontrat
selam arkadslar
yeni actım ekranı bu eur-usd paritesi nolmus ole 1.43 lerde ve borsalar hala ayakta yuhh yanii.. cok pis satıs yapıcaklar ama ne zaman ?
[quote=VOBiX;175407]Madem çok çarpılıyorsun bir de işelem yapamadan durmaıyorsun. 100-150 puan gibi bir hedef koyup onu alıp çıkmaya baksana. stopunu da ayarlamayı unutma. 64650deki boşluk boğların iştahını kabartıyorda onan pişman olmadın akapttığına.[/quote]
vobix patronaj, böyle terso indik buldun, bir filtre neyin koy hayata geçirelim bunu lo, forumda bu işin hikayesi bile yazılmıştı, keniym hikayedeki adama 10 geçirir lo,
Aşağıya oltaları koyduk, yukarıyada serpmeleri koyduk, bekliyok, lo
[QUOTE=VOBiX;175404]Ben bir haftada 50,000USD batırdım demoda. Açtım pozu bıraktım öylece. Gece gündüz çalıştı.
Bu arada eğer gerçekten hesap açmayı düşünmüyorsanız ve sadece demo hesap açacaksanız. Uydurma bir mail adresi alın. Demo hesaba kayıt olurken de o mail ile uydurma bir telefon verin. Yoksa gerçek hesap açtırana kadar arıyorlar. Ücretli forex semienrlerine filan davet ediyorlar.[/QUOTE]
aynen hocam 50000 doları 1.510 da eur/usd shortladım bıraktım oylesıne 14000 ytl kalmıs hesapta .. tamam yuksek kaldırac kullandım fılan ama ebesının horekesı dedım artık bu bıle stoplanıyosa dıye... sonra tabı tekrar kalan tutarla poz actım japon yenıdır ısvıcre frangıdır fılan 25000 yaptım parayı lakın bana pek tekın gelmedı kaldırac maalesef dusuk tutulmalı benım gıbı ya herro ya merrocular bulasırsa ıllakı stop calısıyo bı sekılde :)
OIB: CAMLIBEL, FIRAT, ULUDAG VE VANGOLU OZELLESTIRILMESI ICIN ACILAN IHALEDE 43 SIRKET ON YETERLILIK ICIN BASVURDU ---- matriks
ula dagları gollerı ırmakları da mı ozellestırıyolar ne ıs anlamadım
Birincisi 60 lık, ikincisi 10 luk, patronajlar,
[quote=security;175415]Birincisi 60 lık, ikincisi 10 luk, patronajlar,[/quote]
Ek koymayı unuttuk lo,...
[quote=Kennym;175414]OIB: CAMLIBEL, FIRAT, ULUDAG VE VANGOLU OZELLESTIRILMESI ICIN ACILAN IHALEDE 43 SIRKET ON YETERLILIK ICIN BASVURDU ---- matriks
ula dagları gollerı ırmakları da mı ozellestırıyolar ne ıs anlamadım[/quote]
buralarda orman bakanlığına ait turizm tesisleri var kardeş onların işletim haklarını özele devir için ihale yapıyolar.
[quote=juliano;175417]buralarda orman bakanlığına ait turizm tesisleri var kardeş onların işletim haklarını [COLOR=red]özele [/COLOR]devir için ihale yapıyolar.[/quote]
bence o "özeller" bellidir:..:...daha ihalesi yapılmamış büyük projelerde, ihaleden 2 ay önce firmaların iş yapmaya başlaması olayını hatırladım...:..::..: nedense..
ne uyuz bi gün yaf böyle.. ne alan var ne satan...
[quote=Astatin;175418]bence o "özeller" bellidir:..:...daha ihalesi yapılmamış büyük projelerde, ihaleden 2 ay önce firmaların iş yapmaya başlaması olayını hatırladım...:..::..: nedense..[/quote]
dediğini anladım asticim ama ön yeterlilik diye bişey var ona bakıyolar. ayrıca bakış açını da anladım. ben izmirdeyim kerestecilik yapıyoruz. toki ihalelerini alanların yarısı chp ye mensup buna inanmayıp dalgaya alabilirsin ama burayı bilen ve işten anlayan bir tanıdığın varsa ona da sorabilirsin.