[quote=hpy;270095]credit ve docun net satışları ve daxın beşlik sıkışmayı aşağı geçmiş olması olumsuz durum.[/quote]
karşısında kim var peki hpy
Printable View
[quote=hpy;270095]credit ve docun net satışları ve daxın beşlik sıkışmayı aşağı geçmiş olması olumsuz durum.[/quote]
karşısında kim var peki hpy
bu arada borsacılar neden puro içer bilmiorum...bu soruyu en iyş cohiba müptelası olan adaşım cevaplar...bi insan da cohibanın t-shirt u bıle olur mu yaw...:))
bu arada 500 den uzuna dondum ve uzun dewam yeniden..
[quote=a.kaya;270105]karşısında kim var peki hpy[/quote]
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/97ab3f7b.jpg[/IMG][/URL]
Buyur ağbi pasta ikram edeyim sana
teşekkür hpy hala yukarı beklentin devam ediyor demi ama sanki hemen götürmeyecekler gibi ne dersin ben salı demiştim saat 15 den sonra hareket başlar demiştim geçen haftadan hatırlarsan:..:
[quote=oguzhan;270098]75500 den o göstergede ala geçti
sistem alda.[/quote]
patron ben kapattım günü.
çok şükür günü güzel karla bitirdik. ama bu tedirginlikle trade yapılmaz...elektrik kesintisinde jenaratör devreye giriyor, sıcaktan dolayı 15 dakika sonra kendini kapatıyor. geçen sefer 2 jeneratör yaktık öyle. o yüzden karışmıyoruz alet kendini kapattığında.
başka fırsatlar yakalarız.:)
[quote=a.kaya;270114]teşekkür hpy haşa yukarı beklentin devam ediyor demi ama sanki hemen götürmeyecekler gibi ne dersin ben salı demiştim saat 15 den sonra hareket başlar demiştim geçen haftadan hatırlarsan:..:[/quote]
Hatırlıyorum ağbi.Çok güzel belirledin gerçekten.75 altı da yandı.O da cuk oturdu.Artık yukarı gidelim bence.77600 ü bekliyorum.geçerse 87 hedefim olur.geçemezsek ben ayu olurum bundan sonra.
Kısa vadede ise 75700 ün geçilmesi önemli.geçilirse çok süper olur.
[quote=Astatin;269944]sistemin 650 şort sinyalini, 050 den histemle flatledim..+600 teprik ederim kendimi..daytrader değil ama three day trader olduk..ehueheu[/quote]
balıma da kurban..balıma da balıma da:D:D:D sistemde 550 den lonkkk olmuş..pek hoş..bende oldum..
herkeş LONG sa :o:o:o:o
hayat bayram olsa :o:o:o
[quote=unlimitted;270047]asteton patron...
elektrotları sen mi söktün lem kısacı olduğunda::::::.kom.kom[/quote]
hula sen bu mesajı yazmadan önce filatladığmı yazdımya..yani benle ilgili değil,i elektrotlarının başına her ne geldiyse.boks.
[quote=TÜRKOĞLU;270131]herkeş LONG sa :o:o:o:o
hayat bayram olsa :o:o:o[/quote]
şimdi onu diyecektim ha...üüü:Düüü
[quote=hpy;270123]Kısa vadede ise 75700 ün geçilmesi önemli.geçilirse çok süper olur.[/quote]
Yine takıldı ve güzel marj veriyor her çarpmada.Bu işin sonu sert yukarı kırılım olacak bence.trade etmiyorum.bekliyorum palanın keyfini.