Pasta sevenlere,.......sevenlere pasta,..:..:
Printable View
Pasta sevenlere,.......sevenlere pasta,..:..:
[quote=ATHLON;175468][B]öyle bi baş yok[/B],merak etme...
saolasın iltifatın için...görmek istersen küpümün içi daha da janjanlı.. :):)[/quote]
[B]Varmısın iddiasina[/B]..:::
[quote=ERGEN;175471][B]Varmısın iddasina[/B]..:::[/quote]
küpüm için mi;baş için mi?:):):):):)
Agaları, palaları gözünüzde oldugundan fazla büyütmeyin arkadaşlar.
Sandığınız kadar başarılı olsalardı (veya bu işi bilselerdi), kendi değerlerinde aşağıdaki değişimler olmazdı.
[IMG]http://static.mybanktracker.com/articles/wp-content/uploads/2009/02/bank_market_cap_comparison.jpg[/IMG]
[quote=VOBiX;175443]Bornova üçyol hattını biliyorum. Yer üstünden başlayıp yer altına iniyor sonra yer üstünün üsütne çıkıyor en son yerin dibine iniyo. Az binmedim öğrenciyken. O mavişehir filan bir gün batmazsa iyi valla...[/quote]
Vobix,abi izmirli misin?ben liseyi bornovoda okudum..bal+ifl..
[quote=ATHLON;175472]küpüm için mi;baş için mi?:):):):):)[/quote]
Siz hangisini tercih ederdiniz...:):):)
[quote=sazan;175469]Bugün ögleden sonra 65 ve biraz üstüne bir hareket bekliyorum.[/quote]
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
[quote=Astatin;175476]:eek::eek::eek::eek::eek::eek:[/quote]
Asti işimize yolumuza taş koyma,biz [B]ayu [/B]olarak[B]danacak[/B] 76500 isdiyok..:::
[quote=ERGEN;175475]Siz hangisini tercih ederdiniz...:):):)[/quote]
iddaayı ortaya atan sizsiniz efem...ben bilemem..:)
[QUOTE=sazan;175469]Bugün ögleden sonra 65 ve biraz üstüne bir hareket bekliyorum.[/QUOTE]
SW ye göre mi?
[quote=sazan;175473]Agaları, palaları gözünüzde oldugundan fazla büyütmeyin arkadaşlar.
Sandığınız kadar başarılı olsalardı (veya bu işi bilselerdi), kendi değerlerinde aşağıdaki değişimler olmazdı.
[IMG]http://static.mybanktracker.com/articles/wp-content/uploads/2009/02/bank_market_cap_comparison.jpg[/IMG][/quote]
Diğer taraftan, bu bankaların bu kadar zayıf ve piyasa koşullarına bu kadar hassas olduğunu, bu bankaların kriz öncesi durumlarını yüksek puanlı notlarla değerlendiren, değerlendirme kuruluşları ve onların değerli piyasa, ülke, şirket yorum ve değerlendirmelerini ne kadar ciddiye alabileceğinizi ise sizlere bırakıyorum.
[quote=enorton;175479]SW ye göre mi?[/quote]
Yes.....