-
[QUOTE=sazan;175480]Diğer taraftan, bu bankaların bu kadar zayıf ve piyasa koşullarına bu kadar hassas olduğunu, bu bankaların kriz öncesi durumlarını yüksek puanlı notlarla değerlendiren, değerlendirme kuruluşları ve onların değerli piyasa, ülke, şirket yorum ve değerlendirmelerini ne kadar ciddiye alabileceğinizi ise sizlere bırakıyorum.[/QUOTE]
Abi sen analar ağlasın istiyorsun galiba (!)
-
[QUOTE=sazan;175481]Yes.....[/QUOTE]
Sizi farkında olmadan kırmadık, kızdırmadık umarım... Artık çok az girip, çok kısa yazıyorsunuz :(
-
[quote=sazan;175480]Diğer taraftan, bu bankaların bu kadar zayıf ve piyasa koşullarına bu kadar hassas olduğunu, bu bankaların kriz öncesi durumlarını yüksek puanlı notlarla değerlendiren, değerlendirme kuruluşları ve onların değerli piyasa, ülke, şirket yorum ve değerlendirmelerini ne kadar ciddiye alabileceğinizi ise sizlere bırakıyorum.[/quote]
konu hakimiyet diil miydi...
-
[quote=enorton;175483]Sizi farkında olmadan kırmadık, kızdırmadık umarım... Artık çok az girip, çok kısa yazıyorsunuz :([/quote]
Hayır dostum,
Yıl sonu aktivitelerimiz çok yogun, son 3 gündür bırak forumu, 5 dk. seans bile izleyemedim.
-
[quote=enorton;175482]Abi sen analar ağlasın istiyorsun galiba (!)[/quote]
Ooofff, OF.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
-
[quote=sazan;175469]Bugün ögleden sonra 65 ve biraz üstüne bir hareket bekliyorum.[/quote]
abi kısa vadeli bir sayımın var mı? ya da sayman mümkün mü? özellikle şu 65.650 den sonrası...
5-15 dk filan hangisi mümkünse...
teşekkürler,
-
-
[QUOTE=VOBiX;175443]Bornova üçyol hattını biliyorum. Yer üstünden başlayıp yer altına iniyor sonra yer üstünün üsütne çıkıyor en son yerin dibine iniyo. Az binmedim öğrenciyken. O mavişehir filan bir gün batmazsa iyi valla...[/QUOTE]
sen yine metroyla gidip geliyormuşsun...
276 ve 670 hatlarını bilirmisin :):):).kom.kom.kom
uyursun, uyurken ineceğin durağı kaçırırsın...
ders çalışırsın...
tabi bunların hepsi otururken yapabileceğin şeyler...
ayaktaysan zaten bittin demektir...
bu arada inciraltına özdilek yaparlarken bizzat ordaydım...:):)
o çakılan kazıklarla hiç bişey olmaz alttan su çıkmasına rağmen...
-
[quote=SEYYAH;175488]abi kısa vadeli bir sayımın var mı? ya da sayman mümkün mü? özellikle şu 65.650 den sonrası...
5-15 dk filan hangisi mümkünse...
teşekkürler,[/quote]
65 üstüne çıkarsa harika bir sayımım olacak.
Şu var ama düşüşü desteklemiyor.
-
65.225 üstünde durmaz gibi...
-
çok uyuz senas .. hiç ilgimi çekmiyor alsat .. piyasanında hiç tadı tuzu yok .. full flat ..
-
[quote=selçuklu;175497]çok uyuz senas .. hiç ilgimi çekmiyor alsat .. piyasanında hiç tadı tuzu yok .. full flat ..[/quote]
nerden anket açıyoruz