cuma biz kapanırken fdow 10.301 di...yuh olsun 100 puanlık çıkışı yalan etti PALA...
Printable View
cuma biz kapanırken fdow 10.301 di...yuh olsun 100 puanlık çıkışı yalan etti PALA...
gap tradingimi şort yönünde kullandım yarın açılışta 300 puan eksi gap var
[quote=Astatin;270134]hula sen bu mesajı yazmadan önce filatladığmı yazdımya..yani benle ilgili değil,i elektrotlarının başına her ne geldiyse.boks.[/quote]
elektroliz işlemi oldu bugün beyincik sıvısında. elektrik kesintisi kaynaklı. :::
[quote=hpy;270122]Hatırlıyorum ağbi.Çok güzel belirledin gerçekten.75 altı da yandı.O da cuk oturdu.Artık yukarı gidelim bence.77600 ü bekliyorum.geçerse 87 hedefim olur.geçemezsek ben ayu olurum bundan sonra.[/quote]
75700 direnç oldu kırarsa rahatlayacak ama zorlanıyor nedense 500 üstünde kaldıkça problem yok gibi 500 altı sakat sanki
brent petrolü aldılar.Eksisi kalmadı neredeyse.
Anlamadığım NYMEX % 1 eksi ama BRENT nötr oldu.
hangisi doğru söyler bunların?
bak pala olmaz böyle..oazartesi zaten gerginim falan...hiç böyle negatif ayrışmaya gelemem ha... negatif süsü verilmiş pozitif ayrışma süsü istiyorum ilerleyen sattlerde..hasta etme adamı
[quote=hpy;270154]Anlamadığım NYMEX % 1 eksi ama BRENT nötr oldu.
hangisi doğru söyler bunların?[/quote]
ikiside doğru
Ben gidiyorum.Piyasa size emanet.kapanışı 87 yapıverin size zahmet :D
Grafikte elmas formasyonu mu oluştu ne... :..: :::
(Bundan daha etkili ralli çağırma yolu bilmiyorum kusura bakmayın... :p :))) )
dow la beraber çakacakmı ki ?
gap tradinge gerek kalmadı pala 300 puanımı verdi pozu kapattım hayırlı akşamlar