Gurt başgan,
patron buralardaysan 1-54 arasında senden de iki adet sayı alabilir miyik..denks in edvens
Printable View
Gurt başgan,
patron buralardaysan 1-54 arasında senden de iki adet sayı alabilir miyik..denks in edvens
[quote=Astatin;455158]Ben şahsen çalıştığım iki bangaya teşekkür ediyorum kredi kartı hususunda..
BANGA1'in kartı;
-Nakit taşımak zorunda kalmıyorum
-Kartla yaptığım harcama kayıt altına girmek zorunda olduğu için, harcama yaptığım yerin çatır çatır vergisini ödediğinden/ödemek zorunda olduğundan gayet mutluyum
-Üstüne bonus kazanıyorum. Her yaz tatile giderken yol üzerindeki outletlerde şorttu tişörttü v.b. deniz yaıydı felan bedavaya geliyor..
-Tercih etmiyorum ama her zaman faizsiz harcama taksitlendirme imlanı var
-Evet 60 TL kart aidatı var yıllık..Kasko poliçemi aynı bangadan aldığım sürece o aidatı da iptal ediyorlar
-Sahte para aldın verdin sorunsalı yok
-ÖZel günlerde bazı özel işyerlerinde v.b. %25e yakın indirim veriyorlar.
-Bedava ferdi kaza sigortası var
BANGA2'nin kartı.
-Bunu hiç kullanmıyorum sadece olağanüstü durum olur lazım olur diye elde tutuyorum.
-Kart pasif olduğu için de kart aidatı işlemiyor. İşlese de bu kartın aidatı 20 TL yıllık..
tebrik ederim...
Bir hizmet veren karşılığını alaak arkadaş. Ha fahiş hizmet fiyatı mı var? Girersin BDDK nın sitesine, orada her bankanın kart ve diğer ürünlerinin hizmet fiyatları var, uygun olanını seçersin, hiçbiri uygun değilse seçmezsin kullanmazsın..dimi? Bangalar kar etmek için kurulmuş organizasyonlar öyle ya..yoksa biz sosyalist sisteme geçtik de benim mi haberim yok[/quote]
Güzel sistem.
Benim henüz düzene kavuşturamadiğim bir hayatım var.
Fazla seyyar.
Aynı düzeni kurarim inşaallah sabitleştiğimde.
17:00 da BEN Amce konuşcek
15:30 dada konuşma metni dağitilacak imiş.
15:30 da
ABD de veriler de var.
O zamana kadar piyasayi hazirlarlar.
O saat itibari ile de bir yöne hurraaaaa bir 3. dalga atarlar .
Aşağidan rakamlari gurt başgan verdi zate,
yukarida 94275, 95175 ve de 95775 de benden olsun dicemmm olmasa daha iyi ya
Bir bankacı olarak şunu çok net olarak söyleyim ki bankacılık sistemimizdeki ürünler, hizmetler dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Bunun bir maliyeti ve ücreti olacak tabi. Diğer husus da bu ücret konusunu sömürüye dönüştüren bankalar da var malesef. Bunun için de tercihinizi siz yapacaksınız. 50 tane banka var, rekabet kıyasıya, bundan faydalanın. Hemen herkesin bankaya işi düşer işini görür ama en ufak bişeyde vurun bankalara. Bazen çok acımasız ve gerçeklerden uzak yapılıyor eleştiriler. Sn Astatin güzel izah etti, bankaları akıllıca kullanırsanız karlı olan hep siz olursunuz.
[quote=altay;455163]Güzel sistem.
Benim henüz düzene kavuşturamadiğim bir hayatım var.
Fazla seyyar.
Aynı düzeni kurarim inşaallah sabitleştiğimde.[/quote]
İnşallah Altay başgan..Bu arada ehliyetin varsa hayatın düzenlide olsa düzensiz de olsa 15 TL mecburi yenileme ücreti ödeyeceksin:p Öyle ya, kar amacı ile kurulmuş olan organizasyonlar bankalar değil, devlet! O yüzden kart plastiği+basımı v.b. maliyeti asla ve asla 5 TL yi geçmeyecek ehliyeti 15 TL ye yenileyeceksin..Hem de seçme şansın yok..Mecbıren yenileyeceksin...AMA yine de iyisin ha..115 TL idi, sonradan tepkiler nedeniyle 15 TL ye indirdiler...Yaklaşık 8 aydır devletin yapması gereken stopaj iademi beklediğim konusuna ise hiç girmeyeyim... Bankam, sigorta poliçemi iki gün geç gönderince telefon açıp basabiliyorum kalayı ve mesela kargo ile aynı gün gelebiliyor. Ama bu stopajı ne zaman iade edeceksiniz diye soracak bir muhatap yok Maliye tarafında...Aşırı yoğunluktan dolayı telefonlara cevap vermeleri mümkün değilmiş ve mail kutuları da 8 aydır dolu olduğu ve boşaltılmadığı için de maillede ulaşamıyorsun... Devlet baba devlet babaaaa, gurtar bizi bu bangalardan babaaaaa:p
[quote=Astatin;455166]İnşallah Altay başgan..Bu arada ehliyetin varsa hayatın düzenlide olsa düzensiz de olsa 15 TL mecburi yenileme ücreti ödeyeceksin:p Öyle ya, kar amacı ile kurulmuş olan organizasyonlar bankalar değil, devlet! O yüzden kart plastiği+basımı v.b. maliyeti asla ve asla 5 TL yi geçmeyecek ehliyeti 15 TL ye yenileyeceksin..Hem de seçme şansın yok..Mecbıren yenileyeceksin...AMA yine de iyisin ha..115 TL idi, sonradan tepkiler nedeniyle 15 TL ye indirdiler...Yaklaşık 8 aydır devletin yapması gereken stopaj iademi beklediğim konusuna ise hiç girmeyeyim... Bankam, sigorta poliçemi iki gün geç gönderince telefon açıp basabiliyorum kalayı ve mesela kargo ile aynı gün gelebiliyor. Ama bu stopajı ne zaman iade edeceksiniz diye soracak bir muhatap yok Maliye tarafında...Aşırı yoğunluktan dolayı telefonlara cevap vermeleri mümkün değilmiş ve mail kutuları da 8 aydır dolu olduğu ve boşaltılmadığı için de maillede ulaşamıyorsun... Devlet baba devlet babaaaa, gurtar bizi bu bangalardan babaaaaa:p[/quote]
İnşaallah Reis...
Düdüklendiğimin farkındayım ama bir süre daha böyle devam edecek sonra derleyip toplanacak hesap, kart vs.
Asil zevk alacağim husus 17 senedir kullandiğim hesabi kapatir ve kartlarını iade ederken alacağim zevk olacak.
Seyyar halimde hiçç yanımda olmadilar.
Ama başkalari oldu.
919xy oldu demin attiğim 5 mn YK desteği.
VOB da farklısı 922xy de
[quote=polo;455165]Bir bankacı olarak şunu çok net olarak söyleyim ki bankacılık sistemimizdeki ürünler, hizmetler dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Bunun bir maliyeti ve ücreti olacak tabi. Diğer husus da bu ücret konusunu sömürüye dönüştüren bankalar da var malesef. Bunun için de tercihinizi siz yapacaksınız. [B]50 tane banka var, rekabet kıyasıya, bundan faydalanın[/B]. [B]Hemen herkesin bankaya işi düşer işini görür ama en ufak bişeyde vurun bankalara[/B]. Bazen çok acımasız ve gerçeklerden uzak yapılıyor eleştiriler. Sn Astatin güzel izah etti, [B]bankaları akıllıca kullanırsanız karlı olan hep siz olursunuz.[/B][/quote]
Kesinlikle.... ha bu arada bu kaka bankaların tüm gelirleri kayıt altında ve sistemleri uzaktan hem maliye hem bddk denetiminde...Gelir oluştuğu ay sonunda BSMV ödüyorlar..Yıl sonunda da çatır çatır kurumlar vergilerini son kuruşuna kadar ödüyorlar... Bir de kart işinin işyeri tarafı boyutu var. Ben gittim bir işyerinden alışveriş yaptım. Ama kart borcumu ödeyemedim.. Battım v.b. Ama banka işyerine her durumda işlem tutarımı ödüyor ödeme garantisi veriyor..Senet sepetle yapsam bu işi, geçmiş olsun, tahsil için haciz maciz uğraşacaktım o da tahsil edecek bir şey bulursam kart sahibinde... Olsun abi vurun bangalara.....Gutar bizi bangalardan devlet baba!!!!
amanın..bollinger--geriliorr
[quote=altay;455154]Dün 1 mn kanal attım 2. seans açilişi ile aşaği kırıldı ve yikildi piyasa
Buda 5 mn kanal.
Bakalım en kısa zamanda yıkılması dileği ile
1-3/2-4 kanalinada çok benziyor emmmeee topiksel inşaallah değildir diyorum...
ONS şimdilik yüzümü kara çikarmadi, çikarmamali da zaten.
3. defa yazdım ONS'ta bu sefer 7 dolar çikti ben yazdiktan sonra diğer ikisinde 5 ve 4 dolar terste birakti idi
performansım düşüyor
[IMG]http://666kb.com/i/cfuzrftipz5g72h59.gif[/IMG][/quote]
920xy oldu ganal alt bandı.
makas +1000 den +500 e düştü anasını satiyim düşerken yapsan ya bunu
abiler.."Abicim" in forum anasayfasında taaa ocak ayında yaptığı dow ew sayımı..eğer tutarsa X yerelerindeyiz.
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8938/djis.jpg[/IMG]