İstatistki olarak % 70 olasılıkla cuma kapanış IMKB100 de 27 000 üstünde olacaktır, ay sonları genelde olabildiğince yüksek kapatmak istiyorlar.
Printable View
İstatistki olarak % 70 olasılıkla cuma kapanış IMKB100 de 27 000 üstünde olacaktır, ay sonları genelde olabildiğince yüksek kapatmak istiyorlar.
ralli
[quote=Vob Trader;77518]ralli[/quote]
ralli...
[quote=SEREN I;77410]grafik çizdiriyor py..önce ikili tepe yaptırdı..şimdi aşağı geliyor.....neden.....
baz senaryo tekrar yukarı gidecek..hem mermi... hemde kısa teşvik ediyor namussuz......[/quote]
baz senaro çalışıyor...çalışkan bank..sanko ..yapı ..gar..py...
sanko damı?..evet.... çalışkan bank işlemlerine dikkat.............dng
Ralli bitti ralli, uzunları kısaya çeviriyolar..
EURUSD 1.3250 üzerinde kaldıkça ralli..hatta ralli ralli ralli :)
ulan fortis yatacak yerin yok
Uzzzunnn bir aradn sonra FX işlemi yaptım..EURUSD long.. S/L 1.3200
[QUOTE=Vob Trader;77518]ralli[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;77519]ralli...[/QUOTE]
yürüyün leyn ne rallisi... :D .boks.
Kedi gören yokmuuuuu? Sanki ben gördüm:)
[QUOTE=Astatin;77499]Bilhassa kati nin dikaktine;
Efenim 15 dakıkalık grafı açınız..Son iki günde oluşan Fincan Kulp klonu görüntüye dikkat çekerim, grafik derki fiyatı 35100 e çekerim...
Efenim daha da korkmak isterseniz yine 15 dakikalık grafı açınız, ayın 22 sinden bu yana oluşan Düşük Belli FK formasyonuna bakınız. Düşük belli FK formasyonu en son spot tolarda 1.44 iken görülmüştü!!!! Düşük belli FK formasyonu en az düşük belli pantolonlar kadar cazip (boğalar için) ve bir o kadar da tehlikeli (ayular için) ..dir..
34300 çok dikkatle izlenmelidir...En az mersiyk nın avatarına atatdığınız dikkat kadar bir dikkat ister 34300...[/QUOTE]
Asti kulbunun olduğu tarafı kırık fincanda ne çay içilir ne kahve ;) Ne koyarsan üstüne dökülür yanarsın sonra. Dikkat et.
10.30 kadar cikis cok volumlu idi 12.30 kadarki dususde oyle en az onun kadar ama bu cikis cok ciliz volume acisindan dikkat.
[quote=catedral;77525]yürüyün leyn ne rallisi... :D .boks.[/quote]
kızma beaahh..bende VOB da poz. yok...sorun değil..ralli malli olsada olur olmasada olur
vob..30 dk.lık..grafik...tehdit...OBO döndü....ÇOK şık bir TOBO oldu.......33750..altına gelmezse...TOBO tehdit hedefi 35600........ne enteresan...yine aynı rakkam..sn.hexen.....acaba grafiker mi var...py ..de...
usd/trl 1.6180
usd/yen 89.30
33.975 den yenıden longa dondum, bugun tam bır hıyarlık ve uyuzluk soz konusu,
775 dusmeden kısa yok bana...
ralli ralli ralli bu film burda bitmez ..
[QUOTE=catedral;77511]Sevgili VOBIX
Şu APSD ye bi yorum yapabilirmisin?[/QUOTE]
APSDnin düşerken artması çıkarken azalması. Ayualrın hazırlığına benziyor. APSD fiyat yönünde arttığı takdirde yönü destekler. iki üç gündür çıkışalrda azalması bize bazı short pozsiyonalrın stoploss yaptığını tepkiye oynayan süt danalarının da bu kadar otlamak yeter dediğini gösteriyor.
[quote=VOBiX;77527]Asti kulbunun olduğu tarafı kırık fincanda ne çay içilir ne kahve ;) Ne koyarsan üstüne dökülür yanarsın sonra. Dikkat et.[/quote]
Cık o kırık kulp değil...Düşük bel :):..::..: 34300 olursa, düşük belli şortlar düşer :..::..:
30 ..dk.lık graf. lutfen.. tehdit ciddi....iki gündür ne obo çalıştı..ne tobo...amma bir çalışırsa....yukarı marj çok güzel...py de malcı..neden olmasın..........
kısacılar........dikkat.....şişman kadın satışları yalan..olabilir........
Mersiyk neredesin?, kediyi çiziktirmeye başla bence, akşama kadar bişeyler olur diye düşünüyorum:) saygılar.
[quote=Astatin;77529]kızma beaahh..bende VOB da poz. yok...sorun değil..ralli malli olsada olur olmasada olur[/quote]
Artık ralli şart..33975 1/5 long..ralli ralli ralli..öğlen yemeği zayıftı...canım ayı antrkot çekti..EURUSD dede ralli ralli ralli
Spot tekrardan 34300 ulaştı ama o anda vob 34050-34100 de oldu, fark eksi, py kısaya dönüyo bence, saygılar.
[quote=bull market;77539]Mersiyk neredesin?, kediyi çiziktirmeye başla bence, akşama kadar bişeyler olur diye düşünüyorum:) saygılar.[/quote]
Mersiyk dün benle karşılaştı kazara...(Gerçekten kazara yaw, kimsenin özel bir çabası olmadı)... Ondna sora gece 4 e kadar uyuyamamış..Şu an muhtemelen hala uyuyor yada fiziken uyandı ama beyin hala şokta...
[QUOTE=SEREN I;77536]30 ..dk.lık graf. lutfen.. tehdit ciddi....iki gündür ne obo çalıştı..ne tobo...amma bir çalışırsa....yukarı marj çok güzel...py de malcı..neden olmasın..........[/QUOTE]OBO da TOBO da çalışmıyorsa piyasa yatay bağlar trend istemez.
Forumun bütün kısları shortları .. Erkekleri de haşemaları.. giydi :)
[QUOTE=Astatin;77545]Mersiyk dün benle karşılaştı kazara...(Gerçekten kazara yaw, kimsenin özel bir çabası olmadı)... Ondna sora gece 4 e kadar uyuyamamış..Şu an muhtemelen hala uyuyor yada fiziken uyandı ama beyin hala şokta...[/QUOTE]
Allah Allah, senle karşılaşanı gece uyku tutmuyomu demek istiyorsun.dng
[quote=catedral;77549]Forumun bütün kısları shorları giydi.. Erkekleri de haşemaları.. :)[/quote]
mahalle baskısı war mecbur....boks.
Soros açıklamalar yapıyor kötü takan yok pekde
bunlar önmüzdeki 3 yıl için dj ye 12000 lere alım yeri demedilermi ben cede pek takılmaması gerken insanlar
[quote=SEREN I;77536]30 ..dk.lık graf. lutfen.. tehdit ciddi....iki gündür ne obo çalıştı..ne tobo...amma bir çalışırsa....yukarı marj çok güzel...py de malcı..neden olmasın..........[/quote]
ben söyleyeyim de....günah benden gitsin...............dng
[QUOTE=catedral;77549]Forumun bütün kısları shorları giydi.. Erkekleri de haşemaları.. :)[/QUOTE]
Erkekler gözlerini kıslardan alamayacağıan göre işine konsantre olamaycaklar. Kıslar kazanacak. Şampuan reklamında vardı son kalan park yerien geçmek için kısın biri arabana çıkıp salına salına yürüyordu, erkekler kısa baakrken de diğer kıs arabayı park ediyordu.
[quote=bull market;77551]Allah Allah, senle karşılaşanı gece uyku tutmuyomu demek istiyorsun.dng[/quote]
küçük bir düzeltme ile evet...
"benle karşılaşan bayanları gece uyku tutmuyor" :..::..: hatta gündüz de tutmuyor..:..::..::..: artık frankeştayn mıyım alain delon muyum hangisiyse
[QUOTE=catedral;77549]Forumun bütün kısları shortları .. Erkekleri de haşemaları.. giydi :)[/QUOTE]
Yanlış, ben haşema giymem, short severim:)))
[QUOTE=bull market;77557]Yanlış, ben haşema giymem, short severim:)))[/QUOTE]
Senin de döne döne başın dönecek sonra pençeleri savuramayacaksın. Bir dur istersen. .dng
[quote=catedral;77549]Forumun bütün kısları shortları .. Erkekleri de haşemaları.. giydi :)[/quote]
haklı olmanı çok isterim ama ,düşüşe dair bir tane sarılacak done yok...
[quote=bull market;77557]Yanlış, ben haşema giymem, short severim:)))[/quote]
Short u bizde severiz ama kendi üzerimizde değil :D:D:D (en azından bu diyalog çerçevesinde)
ARACILARDA KİMİN KİMLE ÇALISTIĞINI BİLEMEDİĞİMDEN YORUMSUZDUR [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/5952/vvvvvvvvvvvvsc6.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;77556]küçük bir düzeltme ile evet...
"benle karşılaşan bayanları gece uyku tutmuyor" :..::..: hatta gündüz de tutmuyor..:..::..::..: artık frankeştayn mıyım alain delon muyum hangisiyse[/QUOTE]
Ürkünce uyku kavramı kalmıyordur, insan ürkmesi hayvan ürkmesine benzemez.dng
[IMG]http://img105.imageshack.us/img105/5952/vvvvvvvvvvvvsc6.jpg[/IMG]ARACILARDA KİMİN KİMLE ÇALISTIĞINI BİLEMEDİĞİMDEN YORUMSUZDUR