[quote=ERGEN;175563]Nasıl diyorsiniz biz Türkler eee emmm Yimiyenin karini yirler..:::[/quote]
kari alin, helali hos olsun da, zarar ettirmeyin be gurban.dng
Printable View
[quote=ERGEN;175563]Nasıl diyorsiniz biz Türkler eee emmm Yimiyenin karini yirler..:::[/quote]
kari alin, helali hos olsun da, zarar ettirmeyin be gurban.dng
long devam veriyede long .. cümleten bol şans herkese ..
Gaziemirden ahber var :
GÖKHAN:
*BUNDAN SONRA YATAY GIDER BORSA
Sabahtan beri ıkıp sıkınan sisteme 15.00 barında SAT geldi, artık ukarı gidebilir piyasa :D
[quote=jani;175565]iyi o zaman bunuda oku...
.
Sofular haram demişler bu aşkın şarabına
Ben doldurur,ben içerim,günah benim kime ne
Ben melamet gömleğini deldim,taktım eğnime
Ar-u namus [B]şişesini taşa çaldım[/B],kime ne
Gah çıkarım gökyüzüne,hükmederim kaf ve kaf
Gah inerim yeryüzüne, yar severim kime ne[/quote]
e Guzum ben sana demedimmi bulaşma bu [B]şişeye[/B] [COLOR=red][B]CİN[/B][/COLOR] çıkar içinden,sonra şişeye girmez diye... anladın sen onu..:::
übe alertt..saatlik sistem sat firmeye başladı...
[quote=Astatin;175573]übe alertt..saatlik sistem sat firmeye başladı...[/quote]
Ağız tadıyla bir ralli yaptırmadın Asti,çok fenasın..:)
Dov önemli kararı o verecek, artı yaparsa fake olur, diğer türlü her yer kızarır, yereler grafta mevcut,.......
[URL=http://img24.imageshack.us/i/171213.png/][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/1557/171213.png[/IMG][/URL]
FEDEX IN SORUMSUZLUGU ..
FEDEX , açiklmasi çok ilginç çünkü geçen hafta tam tersini söylemisti...
Su an hala -4%......
NEDEN DOLAR ENDEKSI YÜKSELIYOR ..
Su an dolar endeksi neden o kadar yükseliyor sorarsaniz ....
Sebebi çok basit : dolar in yükselisi FED den agresif bir faiz artirim fiyatlamaya çalisiyor ..
Yani Ben amcamiz , ne kadar inkar ederse etsin, faizleri 0.25 puan degil , en azindan 2 puan artirmasi gerekiyor , kosan enflasyonu engellemek için ..
Maalesef , Mr BEN "fantazi" (fazla iyimser ) bir issizlik rakami çikartarak , kendi tuzagina düsmüs oldu !
FEDEX IN KÖTÜ SÜRPRIZI
Maalesef tabloyu agistiran yeni bir gelisme : FEDEX den uyari (warning )..
Su abn FEDEX -4%
NEW YORK UYANMAK ÜZERE ..
Bugün NEW YORK bas agrisiyla uyanmak üere ..
Neden sorarsaniz ...
1/ FED in enflasyon mücadele edemiyecek endisesi , ve faiz artirim korkusu yarattigi için...(dolarda yükselis bunu yansitiyor )
2/ CITI de ki gerginlik .
3/ GOLDMAN SACHS in downgrade edilmesi.
Ve en son olarak Ben amcamiz yeniden FED in patronu olabilecekmi
GOLDMAN DOWNGRADE EDILDI..
MEREDITH GOLDMAN i downgrade etti.. Su an GS -1% Ekinciler Yatırım Stratejisti Baybars Sezen
put in place
ula gene tum gun kıprasmaktan hıcbısey kazanamadım .. yukarı gıtse kaybedıyom assa gıtse kazanamıyorum demekkı sorun bende.. yok yok ben bu ısı bıarkayım..
erken ındık gene shorttan sonrada tırtık mırtık derken karıda kaptırdık nerdeyse..
sımdı cokmus pıyasa.. pifff sabretmeyı ogrenemden bu ıste bana ekmek yok anlasılan...
Citi hisselerinde açılış öncesi düşüş yüzde 10'u aştı
(17/12/2009 - 15:40:16)