no way..kıreşiance
Printable View
no way..kıreşiance
Pala bugün piyasayı serbest düşüşe bırakmış, yavaş yavaş kendiliğinden düşen piyasa akşama doğru hızlanır düşüşü, ama 63500 de alışlar var bakalım, en azından oraya kadar serbest bence:) saygılar....
sortlar gol olacak sanırım da fren nerede tutacak onu kestirmek zor
[quote=bull market;175581]Pala bugün piyasayı serbest düşüşe bırakmış, yavaş yavaş kendiliğinden düşen piyasa akşama doğru hızlanır düşüşü, ama 63500 de alışlar var bakalım, en azından oraya kadar serbest bence:) saygılar....[/quote]
Almak isteyene verir pela...pelada esirgeme olmaz [B]verirde verir[/B] elinde ne varsa [B]hayrına canım..PAYLA şımcı PELA....[/B]:)
Evet bir sistem geyiği açıyorum...
Aynı dönemde komisyonlar da dahil edilmiş şekilde aynı getiriyi veren iki sistemden 1000 işlem yapanı mı yoksa 500 işlem yapanı mı tercih edersiniz?
Bütün mesele saatlik, sanırım 63950 altında kaldıkça, yarınada iyi bir düşüş var gibi, ben 62000 civarı biraz duraklar diye düşünüyorum:) saygılar....
63000 e gelmemiz lazımdı :(
sert dusus onumuzdeki bir kac gun daha devam edebilir diye dusunuyorum.
[quote=bull market;175585]Bütün mesele saatlik, sanırım 63950 altında kaldıkça, yarınada iyi bir düşüş var gibi, ben 62000 civarı biraz duraklar diye düşünüyorum:) saygılar....[/quote]
biraz duraklasada ben daha altini bekliyorum:)
[quote=enorton;175584]Evet bir sistem geyiği açıyorum...
Aynı dönemde komisyonlar da dahil edilmiş şekilde aynı getiriyi veren iki sistemden 1000 işlem yapanı mı yoksa 500 işlem yapanı mı tercih edersiniz?[/quote]
veriler yetersiz :) tek seferde max ne haşırdatmış, max ne kadar kar tutmuş, haşırdatma başına ortalama haşırdatış v.b. v.b. önemli...
[quote=tutku;175588]biraz duraklasada ben daha altini bekliyorum:)[/quote]
Yukarı kısmetten çıkınca,destek kendiliğinden çözülür..:::
bu akşamki merkez bankasının faizi degiştirmemesi ya da yakında arttırabilecegine ilişkin bir mesajı olursa bu aşagı hareketi tetikleyebilir