-
[quote=security;175598]Ve flat, pozda olmak saçma ve mesnetsiz, totali [B]2290 puvan[/B] cepte, gerisi hikaye, dovun durumuna bakarım, geceyi o na göre geçiririm, fake eğer olursa zaten hepimize malum olur, bun arağmen taşeron haber olmadan zaten karı düşük olur, herkese bol şans,......[/quote]
secure bu bildiğimiz 2.290 pıvan değil yanılmıyorsam.aslında karın kaç puana denk geliyor ve neden bu şekilde hesaplıyorsun ki?
ilginç...
-
63900 den stop oldu longlar..
short için hala erken diye düşünüyorum..
-
sabır taşı kırıldı burası hala bekliyor :)
-
la astüüü...yurotollarda 1.4348 den lönkk denemedin mi la??:D:D:D
-
[quote=YAVUZHAN;175605]63900 den stop oldu longlar..
short için hala erken diye düşünüyorum..[/quote]
ben de tam aynisini yazacaktim. short icin erken ama ayuluk ruhumuzda var. sadece ihtimali bile beni deli ediyor:::
-
[QUOTE=SEYYAH;175604]secure bu bildiğimiz 2.290 pıvan değil yanılmıyorsam.aslında karın kaç puana denk geliyor ve neden bu şekilde hesaplıyorsun ki?
ilginç...[/QUOTE]
doalr artı endeks toplam ahreket sonucu.
Kontrat başı değil.
-
[quote=emir;175607]la astüüü...yurotollarda 1.4348 den lönkk denemedin mi la??:D:D:D[/quote]
la yapışkan emirrrrrrr...mesajları dikkatle ve sırayla okusana laaaaa:..::..::..::..:
-
[quote=Astatin;175610]la yapışkan emirrrrrrr...mesajları dikkatle ve sırayla okusana laaaaa:..::..::..::..:[/quote]
hep bu pela üzünden...göz mü kaldı...zabahdan beri şaftım gaydı walla:..::D
-
[quote=nunu;175597]kuzum. elimi tut.[/quote]
tutamam nunum....sana olan askımın gem furulamaz oldugunu bilirsin....sevdamın ebadı mecnununkini nokta kılar...
emme tutamam nunum...sen longsun...günahkarsın....tukaka olmussun....ben ise saf ve temiz....ve ulaşılmazım...SHORTUM.
-
Bir şeyler anormal. (Grafikler ve bir çok şey uyumsuz)
Yine bir haber mi gelecek ? (Olumsuz anlamda)
-
[quote=Astatin;175610]la yapışkan emirrrrrrr...mesajları dikkatle ve sırayla okusana laaaaa:..::..::..::..:[/quote]
pardom şincik gordum....yapışkann derkene???üüü
-
[quote=jani;175612]tutamam nunum....sana olan askımın gem furulamaz oldugunu bilirsin....sevdamın ebadı mecnununkini nokta kılar...
emme tutamam nunum...sen longsun...günahkarsın....tukaka olmussun....ben ise saf ve temiz....ve ulaşılmazım...SHORTUM.[/quote]
peki. ben geliyorum o zaman yanina. cayin altini yak:..: