kaldığımız yerden devam..........
ilk seans eksi makasa kadar giden agam veri öncesi makası abarttı....500 puan...
tesadüfen oldu demeyin.....agamı hafife almayın....bunların hepsi oyun planına dahil..
Printable View
kaldığımız yerden devam..........
ilk seans eksi makasa kadar giden agam veri öncesi makası abarttı....500 puan...
tesadüfen oldu demeyin.....agamı hafife almayın....bunların hepsi oyun planına dahil..
eur/usd 60 dk ve altı periyotlarda net + uyumsuzluklar oluşturmaya başladı..
ancak trend 1,48 üstüne çıkılmadığı sürece dolar lehine olacak gözüküyor..
[QUOTE=nunu;175623]yok, ben bu issizlik verisinin ustune uzayamam.
hem zaten noel baba icin de iyi seyler soylemiyorlardi:::[/QUOTE]
eee hani yeni tepe gelecekti üüü
Ameirkler bozdu mu hesapalrı şimdi....
parite destekler 1.41- 1.38 - 1.35
[quote=boz ayı;175641]kaldığımız yerden devam..........
tesadüfen oldu demeyin.....agamı hafife almayın....bunların hepsi oyun planına dahil..[/quote]
bu 500 puan emniyet subabı........datanın gelişine göre eylem koyacak...
burası vob para konuşur......o zaman agamın konuşmaya hakkı vardır..
Buraları kazara beğenipde kısa pozları kapasak, ne düşer ama:) fark kapanır eksi makas olur:)
En iyisi yarınıda görmek...saygılar...
[QUOTE=Astatin;175589]veriler yetersiz :) tek seferde max ne haşırdatmış, max ne kadar kar tutmuş, haşırdatma başına ortalama haşırdatış v.b. v.b. önemli...[/QUOTE]
Sadece bu iki kıstasa bakarsak... ceteris paribus desek...
[quote=VOBiX;175643]eee hani yeni tepe gelecekti üüü
Ameirkler bozdu mu hesapalrı şimdi....[/quote]
iki veri ustuste kotu geldi, sevmedim bu isi. ama teknik anlamda sat olacak bir durum yok. ayuyum ama huzursuzum.:o
[QUOTE=bull market;175640]Çıkış için bi bahane bulmaları lazım derim ben, yoksa çıkamaz:)))[/QUOTE]
Geçen 63800-64350 hareketinde hangi bahaneyi bulmuşlardı ki bunda da bahane vulsunalr. Adamların keyfine kalmış piyasa..
saat 15:oo ten beri düşünüyorum neyi kaçırdım diye.. demek para çıkışı olmadan böyle short olunuyormuş..
[quote=boz ayı;175454][I]63.450 kayıtlara geçsin.......:..::..:[/I][/quote]
[I]şu an olması gereken fiat sabah verdiğim rakkam...amma agam bu rakkama kötü datada inecek......tilkidir o tilki.......:..:[/I]
bu altın çok pis çökecek gibime geliyo .. ama short açamıyorum tıkandım... eheuhe::::::