[QUOTE=AMON RA;19102]şimdi önümüzde 650 ler var kırdıkmı bana göre tepki süreci başlar.[/QUOTE]
Ben artık HAYIRLI OLSUN DıYORUM! .lelele
Printable View
[QUOTE=AMON RA;19102]şimdi önümüzde 650 ler var kırdıkmı bana göre tepki süreci başlar.[/QUOTE]
bence spotta yeni buyuk oyunculara ihtiyac var satan satti ve gitti.Aslina bakarsaniz uluslararsi piyasalar icin 1 milyar dolar fazla bir para degil (kemerde 1 otelin 250milyon dolara satildigi dusunuldugunde).Yok mu psikopat bi arap seyhi :):)
bence spotta yeni buyuk oyunculara ihtiyac var satan satti ve gitti.Aslina bakarsaniz uluslararsi piyasalar icin 1 milyar dolar fazla bir para degil (kemerde 1 otelin 250milyon dolara satildigi dusunuldugunde).Yok mu psikopat bi arap seyhi :):)
bıktım bu bizim piyasaların pis oyunlarından....
spot artıyı gösterip tersyüz olmazsa neyim....
2 ye yakın eksiydi
bıktım bu bizim piyasaların pis oyunlarından....
spot artıyı gösterip tersyüz olmazsa neyim....
2 ye yakın eksiydi
46.000 uzeri kapatabilirse ne ala yoksa yarin yine ayni filmi izleriz.
46.000 uzeri kapatabilirse ne ala yoksa yarin yine ayni filmi izleriz.
haftasonu flattim..45700 den longladım..kısmet!!!!
haftasonu flattim..45700 den longladım..kısmet!!!!
bu seferde fdow ve fsp nin saatlikleri aşagı giderim demeye başladı...
çok hızlı çıkmazsa.....
ya ralli olacak... yada düzeltme kaçınılmaz olur gibi fdow ve fsp de.saatlikte
ralli tercihimizdir...
piyasalar iyice şaşırdı...
vadelinin tam istediği oldu...
bu seferde fdow ve fsp nin saatlikleri aşagı giderim demeye başladı...
çok hızlı çıkmazsa.....
ralli tercihimizdir...
piyasalar iyice şaşırdı...
vadelinin tam istediği oldu...
Arkadaşlar Vadeliyi Devamli Takip Edenler Bilir Son Dönemlerim Genel Bant Aralik Ortalamasi 1000 Puan 46075 45075 Ortalama500 600 Puan Düşüş Bekliyorum Satişlar çok Güçlü Görünüyor 700 üzerinde Ve 45525 46525 Bant Arliği Oluşmayacağina Göre Bence Bugün 1, Bant Araliği Oluşacaktir
Arkadaşlar Vadeliyi Devamli Takip Edenler Bilir Son Dönemlerim Genel Bant Aralik Ortalamasi 1000 Puan 46075 45075 Ortalama500 600 Puan Düşüş Bekliyorum Satişlar çok Güçlü Görünüyor 700 üzerinde Ve 45525 46525 Bant Arliği Oluşmayacağina Göre Bence Bugün 1, Bant Araliği Oluşacaktir
Bu Tip Durumlarin Genel özelliği Hep şöyle Gelişir Avrupa Yükseldiği Halde Yükselmediysek Onlar Düşerken Yine De Düşeriz Avrupa Düşerken Düşmediysek Ve Hala Yükselmeye çalişiyorsak Avrupa Yükselirken Daha Da Yükseliriz Yada Abd Yi Bekler Yükseliriz Gelen Olumlu Bi Haber Varmi Blmyrm Bugün 0,50 Faiz Indirimi Falan Gelse Ancak 38000 üzerine Atar Bu Piyasa
Bu Tip Durumlarin Genel özelliği Hep şöyle Gelişir Avrupa Yükseldiği Halde Yükselmediysek Onlar Düşerken Yine De Düşeriz Avrupa Düşerken Düşmediysek Ve Hala Yükselmeye çalişiyorsak Avrupa Yükselirken Daha Da Yükseliriz Yada Abd Yi Bekler Yükseliriz Gelen Olumlu Bi Haber Varmi Blmyrm Bugün 0,50 Faiz Indirimi Falan Gelse Ancak 38000 üzerine Atar Bu Piyasa
[QUOTE=serkanyurttas;19109]Arkadaşlar Vadeliyi Devamli Takip Edenler Bilir Son Dönemlerim Genel Bant Aralik Ortalamasi 1000 Puan 46075 45075 Ortalama500 600 Puan Düşüş Bekliyorum Satişlar çok Güçlü Görünüyor 700 üzerinde Ve 45525 46525 Bant Arliği Oluşmayacağina Göre Bence Bugün 1, Bant Araliği Oluşacaktir[/QUOTE]
kısamısın sn serkan....:)
[QUOTE=serkanyurttas;19109]Arkadaşlar Vadeliyi Devamli Takip Edenler Bilir Son Dönemlerim Genel Bant Aralik Ortalamasi 1000 Puan 46075 45075 Ortalama500 600 Puan Düşüş Bekliyorum Satişlar çok Güçlü Görünüyor 700 üzerinde Ve 45525 46525 Bant Arliği Oluşmayacağina Göre Bence Bugün 1, Bant Araliği Oluşacaktir[/QUOTE]
kısamısın sn serkan....:)
Sn Vob Tüccari Tüm Ağustos Ve Haziran Vade Takas Alabilirmiyiz Teşekkürler
Sn Vob Tüccari Tüm Ağustos Ve Haziran Vade Takas Alabilirmiyiz Teşekkürler
[quote=mbm;19111]kısamısın sn serkan....:)[/quote]
EVET HAFTA SONUNDAN BERı :)
[quote=mbm;19111]kısamısın sn serkan....:)[/quote]
EVET HAFTA SONUNDAN BERı :)
uzuna devam bende....
futurların göstergeler şişti.. tek handikap o...
dow açılana kadar biraz aşagı gelip rahatlatsalar....
uzuna devam bende....
futurların göstergeler şişti.. tek handikap o...
dow açılana kadar biraz aşagı gelip rahatlatsalar....
Efg Yatirimcilar Için Yön Tayini Yapmaya Başladiği Için Başarili Poz Dolayi Artik Py Bu Durumu Gördü Ve Efg Alim Satim Da Diğer Yatirimcilari Veya Kurumlari Yaniltma Arci Olark Kullandiği Bir Kurum Gözüyle Bakiyorum Artik Efg Ye şimdilik
Efg Yatirimcilar Için Yön Tayini Yapmaya Başladiği Için Başarili Poz Dolayi Artik Py Bu Durumu Gördü Ve Efg Alim Satim Da Diğer Yatirimcilari Veya Kurumlari Yaniltma Arci Olark Kullandiği Bir Kurum Gözüyle Bakiyorum Artik Efg Ye şimdilik
[QUOTE=mbm;19108]bu seferde fdow ve fsp nin saatlikleri aşagı giderim demeye başladı...
çok hızlı çıkmazsa.....
ralli tercihimizdir...
..[/QUOTE]
fdow ve fspde sıkıntı vardı
geldiler biraz aşagıda sıkıntı yukarda yazdıgım gibi devam ediyor hala....
bu hoşuma gitmiyor....
[QUOTE=mbm;19108]bu seferde fdow ve fsp nin saatlikleri aşagı giderim demeye başladı...
çok hızlı çıkmazsa.....
ralli tercihimizdir...
..[/QUOTE]
fdow ve fspde sıkıntı vardı
geldiler biraz aşagıda sıkıntı yukarda yazdıgım gibi devam ediyor hala....
bu hoşuma gitmiyor....
yavrum fdow dibi buldu.....gösterge aşagı gösteriyordu zaten....
bu düzeltme yeterse tekrar yukarı olur kanımca....
biraz buralarda oyalansa çıkışı daha saglıklı olur...
yoksa dahada aşagı gelme ihtimali devam eder gece... fdow için
yavrum fdow dibi buldu.....gösterge aşagı gösteriyordu zaten....
bu düzeltme yeterse tekrar yukarı olur kanımca....
biraz buralarda oyalansa çıkışı daha saglıklı olur...
yoksa dahada aşagı gelme ihtimali devam eder gece... fdow için
Dönüp dönüp 46:) bin i göreceğiz galiba, sıkıcı ama yarına tekrar oradayız bi şekilde, görüntü bu, saygılar.
Dönüp dönüp 46:) bin i göreceğiz galiba, sıkıcı ama yarına tekrar oradayız bi şekilde, görüntü bu, saygılar.
fdow buralarda oyalanması lazım bir iki saat...
yoksa çıksa bile gelir aşagı geri... bu daha kötü....
finiş aşagıdan olur.....
o yüzden buralar iyi şimdilik vakit geçirip göstergeyi rahatlatmak için...
düzeltmeyi yaptı ama.. gösterge hala rahatlamadı....
o yüzden ben şimdi dowdan bir çıkış beklemiyorum...
olursa gecenin ikinci yarısında daha iyi olur...
fdow buralarda oyalanması lazım bir iki saat...
yoksa çıksa bile gelir aşagı geri... bu daha kötü....
finiş aşagıdan olur.....
o yüzden buralar iyi şimdilik vakit geçirip göstergeyi rahatlatmak için...
düzeltmeyi yaptı ama.. gösterge hala rahatlamadı....
o yüzden ben şimdi dowdan bir çıkış beklemiyorum...
olursa gecenin ikinci yarısında daha iyi olur...
Uzuna geçmek uzunda kalmak son derece sakıncalı yinede, gidebileceğimiz en fazla 46000 ve biraz üzeri, fakat düşüş nereye kadar devam eder bilinmediğinden kısa geceler en iyisi diyorum, saygılar.
Uzuna geçmek uzunda kalmak son derece sakıncalı yinede, gidebileceğimiz en fazla 46000 ve biraz üzeri, fakat düşüş nereye kadar devam eder bilinmediğinden kısa geceler en iyisi diyorum, saygılar.
fdow için 600 den kısaya döndüm..
fdow göstergeyi düzeltmeden gidemez diye...
yalnız gece uzun girecegim..alttan nerden alırsam....
fdow için 600 den kısaya döndüm..
fdow göstergeyi düzeltmeden gidemez diye...
yalnız gece uzun girecegim..alttan nerden alırsam....
[quote=serkanyurttas;19110]Bu Tip Durumlarin Genel özelliği Hep şöyle Gelişir Avrupa Yükseldiği Halde Yükselmediysek Onlar Düşerken Yine De Düşeriz Avrupa Düşerken Düşmediysek Ve Hala Yükselmeye çalişiyorsak Avrupa Yükselirken Daha Da Yükseliriz Yada Abd Yi Bekler Yükseliriz Gelen Olumlu Bi Haber Varmi Blmyrm Bugün 0,50 Faiz Indirimi Falan Gelse Ancak 38000 üzerine Atar Bu Piyasa[/quote]
[quote=serkanyurttas;19109]Arkadaşlar Vadeliyi Devamli Takip Edenler Bilir Son Dönemlerim Genel Bant Aralik Ortalamasi 1000 Puan 46075 45075 Ortalama500 600 Puan Düşüş Bekliyorum Satişlar çok Güçlü Görünüyor 700 üzerinde Ve 45525 46525 Bant Arliği Oluşmayacağina Göre Bence Bugün 1, Bant Araliği Oluşacaktir[/quote]
[quote=serkanyurttas;19116]Efg Yatirimcilar Için Yön Tayini Yapmaya Başladiği Için Başarili Poz Dolayi Artik Py Bu Durumu Gördü Ve Efg Alim Satim Da Diğer Yatirimcilari Veya Kurumlari Yaniltma Arci Olark Kullandiği Bir Kurum Gözüyle Bakiyorum Artik Efg Ye şimdilik[/quote]
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR Bİ ŞEYLER YAPABİLDİYSEM NE MUTLU BANA :)
HİÇ BİR ZAMAN GEÇ DEĞİDİR
GECEYE KISA FED TOPLANTISI YARIN SONUÇ ÇRŞ NERYE GİDECEK DOW
[quote=serkanyurttas;19110]Bu Tip Durumlarin Genel özelliği Hep şöyle Gelişir Avrupa Yükseldiği Halde Yükselmediysek Onlar Düşerken Yine De Düşeriz Avrupa Düşerken Düşmediysek Ve Hala Yükselmeye çalişiyorsak Avrupa Yükselirken Daha Da Yükseliriz Yada Abd Yi Bekler Yükseliriz Gelen Olumlu Bi Haber Varmi Blmyrm Bugün 0,50 Faiz Indirimi Falan Gelse Ancak 38000 üzerine Atar Bu Piyasa[/quote]
[quote=serkanyurttas;19109]Arkadaşlar Vadeliyi Devamli Takip Edenler Bilir Son Dönemlerim Genel Bant Aralik Ortalamasi 1000 Puan 46075 45075 Ortalama500 600 Puan Düşüş Bekliyorum Satişlar çok Güçlü Görünüyor 700 üzerinde Ve 45525 46525 Bant Arliği Oluşmayacağina Göre Bence Bugün 1, Bant Araliği Oluşacaktir[/quote]
[quote=serkanyurttas;19116]Efg Yatirimcilar Için Yön Tayini Yapmaya Başladiği Için Başarili Poz Dolayi Artik Py Bu Durumu Gördü Ve Efg Alim Satim Da Diğer Yatirimcilari Veya Kurumlari Yaniltma Arci Olark Kullandiği Bir Kurum Gözüyle Bakiyorum Artik Efg Ye şimdilik[/quote]
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR Bİ ŞEYLER YAPABİLDİYSEM NE MUTLU BANA :)
HİÇ BİR ZAMAN GEÇ DEĞİDİR
GECEYE KISA FED TOPLANTISI YARIN SONUÇ ÇRŞ NERYE GİDECEK DOW