Ula goLd gene şelalalerde biz gidiyoz 97300 den fiiLLL lönkLüyok pala bizimi izliyon
Printable View
Ula goLd gene şelalalerde biz gidiyoz 97300 den fiiLLL lönkLüyok pala bizimi izliyon
[quote=seagate;422127]vay arkadaş imrenmemek elde değil adamlar 97200 lerden uzlaşmada piramitli lönk yapiyor pehhhh[/quote]
Pala, gredi gartının limitini yokluyor.....dng
[QUOTE=excali;422129]Pala, gredi gartının limitini yokluyor.....dng[/QUOTE]
palaya gomisyon gidiyor gredi gartını gullanınca lönkleyincede gidiyir filatlayincada gidiyir gredi gartını ödeyemeyince gene pala gazanıyor böyle bi düzen varmı las vegasta bile yoh
[quote=seagate;422130]palaya gomisyon gidiyor gredi gartını gullanınca lönkleyincede gidiyir filatlayincada gidiyir gredi gartını ödeyemeyince gene pala gazanıyor böyle bi düzen varmı las vegasta bile yoh[/quote]
97300 lonklar para yapacak gibi. Onlarla şarj edersin gredi gartını...Pili bitmesin
[QUOTE=excali;422131]97300 lonklar para yapacak gibi. Onlarla şarj edersin gredi gartını...Pili bitmesin[/QUOTE]
bence ucuza aldık patron 97.300 üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
çok mutluyum longlarımla sarılasım geliyir
3,5 milyar hacim var bu haciMLe cacik olmaz telegolde cacik yapalım
son 30 dakkada 1.5 su bardağı eklerse cacik güzel olur yoksa olmaz
longlarıma sarılayimmm numaraları yemeyeyimmmmmmm
Yoncada 8.90'da iyi savaş var.
Haaavaaaar flexy havaaar....
cacik iyi olsun ermancımmm garıştıralımmm gabın hacmi az ama napalım elde bu var üzgünüm
[B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=422095#post422095"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Abicim,
VOB için proceksiyonlarında 96-97 yerelerindeki hedeften sonra aşağı bir düzeltme bekliyorsun..Sorum şu: VOB nereye giderse 97 üzerinde, bu procekşınlar ölür?[/I]
[B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=422095#post422095"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Abicim,
VOB için proceksiyonlarında 96-97 yerelerindeki hedeften sonra aşağı bir düzeltme bekliyorsun..Sorum şu: VOB nereye giderse 97 üzerinde, bu procekşınlar ölür?[/I]
[I]abey şimdi 97.00 lerde
96.00 altı ve tekrar 97.000 üstü sonra sıkı düzeltme bekliyorum.
(projeksiyon ölümü nerede olur bilinmez.)[/I]
[I]şimdide 96.800 lerde hala aynı şeyi bekliyom abey. (orayı okuyamazsan diye buraya not düştüm.hehehe)[/I]
[quote=seagate;422136]cacik iyi olsun ermancımmm garıştıralımmm gabın hacmi az ama napalım elde bu var üzgünüm[/quote]
Cacıkın yanına Ana yemek ne var?
ahhahahahahahaha 77 altı kapanış geldi ahahahaha
Çok mutluyummmm
[quote=abicim;422137][B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=422095#post422095"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Abicim,[/I]
[I]VOB için proceksiyonlarında 96-97 yerelerindeki hedeften sonra aşağı bir düzeltme bekliyorsun..Sorum şu: VOB nereye giderse 97 üzerinde, bu procekşınlar ölür?[/I]
[I]Abicim,[/I]
[I]VOB için proceksiyonlarında 96-97 yerelerindeki hedeften sonra aşağı bir düzeltme bekliyorsun..Sorum şu: VOB nereye giderse 97 üzerinde, bu procekşınlar ölür?[/I]
[I]abey şimdi 97.00 lerde[/I]
[I]96.00 altı ve tekrar 97.000 üstü sonra sıkı düzeltme bekliyorum.[/I]
[I](projeksiyon ölümü nerede olur bilinmez.)[/I]
[I]şimdide 96.800 lerde hala aynı şeyi bekliyom abey. (orayı okuyamazsan diye buraya not düştüm.hehehe)[/I][/quote]
şimdi online oldum abicim..önce orda okumuştum şimdide burda okuyorum..denks &congs..
(ps:seviyorum kardeşim bu EWisyenleri..tahminleri tutsada tutmasada seviyorum...o ayrı:))
[quote=seagate;422141]ahhahahahahahaha 77 altı kapanış geldi ahahahaha
Çok mutluyummmm[/quote]
Gredi gartına şarj için 96500Volt biraz fazla değil mi patron?:::
[QUOTE=excali;422143]Gredi gartına şarj için 96500Volt biraz fazla değil mi patron?:::[/QUOTE]
valla abi adamdaki özgüvene bak
teorik fiyat
96200
96500 lerde trade ediyir...
NO COMMENT
Günaydın patronlar hürmetler bugün cacik yazıları yazmayacağım :) dün kafam bozulduydu kusura bakmayın.
2 yıldır vadeli mevduattaydım kıpraşmadan. sabretmeyi öğrendim. kısmetse kısalarıda uzun süre tradesiz tutacağım.. başımıza bişey gelmezse..
:o:o:o:o:o:o:o
21 aralıkda kıyamet kopacak borsalar düşecek diye satan borsadan parasını çekip götürüyomuş öylemi?
yani bu durumda borsanın yukarı gitmesini mal buldum diye büyüklerin almasınamı bağlıycaz?
ne dersiniz?:o
dikkate alsakmı? :confused:
belki doğrudur genelde bir hissede ky tarafından satış oldumu yukarı çekerler ya::::::
belki kıyameti farklı yorumlyanlar vardır mesela piyasalarda kıyamet kopacak ne biliiiim büyük bi banka vb bişey tıpkı lehman brothers gibi bişeymi bekleniyo acaba
Tek aksiyon: 96400 de şortlar kavır ve şimdi 875 reşort...
pala the tembel hayvan
hacılar nerdesınız ya...boün diver tpie misafir oldm gayri....97900e gideydi ei olacaıydı...(ps babında yazılmıstır)
97.250 kısa 375 stop olurum...hehehe
96.000 e değmemişsin
[quote=abicim;422195]97.250 kısa 375 stop olurum...hehehe
96.000 e değmemişsin[/quote]
Hörmetler abicim...Senin adını, bugünkü zirveden şort yapan ve 10000 pian alan adam olarak tarihe altın harflerle yazmak istiyorum:D Çıkarbirliği bu olsa gerek..:p
[quote=ATHLON;422194]hacılar nerdesınız ya...boün diver tpie misafir oldm gayri....97900e gideydi ei olacaıydı...(ps babında yazılmıstır)[/quote]
hacı iş güç toplantı..krupiye olayları:..: filan...
[quote=Astatin;422199]Hörmetler abicim...Senin adını, bugünkü zirveden şort yapan ve 10000 pian alan adam olarak tarihe altın harflerle yazmak istiyorum:D Çıkarbirliği bu olsa gerek..:p[/quote]
Astatin abey stopu 97.075 e çektim..
gelirse tekrar kısalacam 97.300 lerden yada kırarsa 96.800 ü tekrar kısa...
10.000 pian...hehehe..
abeyim 96.000 e çarptıktan sonra tekrar 97.000 üstü sonra 10.000 olsun.hehehe
ittiriorum hacılar...tekdurun gayriii...:)
[quote=ATHLON;422204]ittiriorum hacılar...tekdurun gayriii...:)[/quote]
dgıışşş...gışşş.git burdan bull... süsme bizi..üğwwww
su yolu bı acın hacılar..çok gitmiicem söz..:))
[quote=abicim;422203]Astatin abey stopu 97.075 e çektim..
gelirse tekrar kısalacam 97.300 lerden yada kırarsa 96.800 ü tekrar kısa...
10.000 pian...hehehe..
abeyim 96.000 e çarptıktan sonra tekrar 97.000 üstü sonra [B]10.000[/B] [B]olsun[/B].hehehe[/quote]
10 milyon çiçek açsın:o
97.275 kısa
97.575 stop (marjı arttırdık hehehe)
kısayı 475 e
stopu 675 e kaydırdım. yada 96.950 tekrar kısa olurum. ulen pela 25 pianlamı vermedin yani.hehehe
ulen pela normalde gün sonuna flat çok uzun zamandır ama bugün son anda verirsen geceye seninleyim hehehe...
[quote=abicim;422208]97.275 kısa
97.575 stop (marjı arttırdık hehehe)
kısayı 475 e
stopu 675 e kaydırdım. yada 96.950 tekrar kısa olurum. ulen pela 25 pianlamı vermedin yani.hehehe[/quote]
"Zirvede vuruşanlar".brv
[quote=Astatin;422211]"Zirvede vuruşanlar".brv[/quote]
allah senide güldürsün be abeyim...hehehe.
yok abey 2 gündür böyle denk düşüyor. patron erken giderse bakabiliyorum.. 2 gündür yok .....n patronu... mesai bitimi...çok kızıyor bu işe.hehehe...
bu arada 475 in gelmesindense 950 yi tercih ederdim...dedim ve 475 i sildim abeyler...hehehe yarın bakamayabilirim...geceye flat...
[quote=abicim;422212]allah senide güldürsün be abeyim...hehehe.
yok abey 2 gündür böyle denk düşüyor. patron erken giderse bakabiliyorum.. 2 gündür yok .....n patronu... mesai bitimi...çok kızıyor bu işe.hehehe...
bu arada 475 in gelmesindense 950 yi tercih ederdim...dedim ve 475 i sildim abeyler...hehehe yarın bakamayabilirim...geceye flat...[/quote]
gıllı gıllı graşımız olacaktı...rrroooooooooaaaaaaarrrrrr gece..olsun abicim..hep bekleriz dopiğe...hoşcakal diye selam veriyorum..spak ın ayu hali..hehehehe
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWbu6Y2YoakJY9J2hlqtOZX_6V4Oj8L1jMqsb1idZi8uaoWyc_Pg[/IMG]
patronlar bangalara yeni yüksekler yaptırmışınız ayıp oliyiiii
GE KARTLARI SATIp bitirmiş deyorlar...
cörtcüler içün kara haber gibi oldu
ühühühühühü
ıngaaaa
günaydın patronlar ingaaaaaa
bernanke sonsuz para verecem diyor biz shortluyoruz gene sakalına ........
fedin parasının biteceği yok pehhhhhhhhhhhhhhhh
yabancı payı
65,61
vay ***
130 140 binci gene çıkmış ortaya *********** 130 olacak deyir vay arkadaşş :) al sana CÖRT ***
nisana biri cörtledi kafası bozuldu galiba 97 ye verdi isyanda vatandaş
-0.41 yaptı nisanı pehh
sana bişi olmasın memü...:) sen deyince farktım..nisanın fiyatı hem şubat hem aralık ın altında..peehh..bu kadar sığ piyasada gelde mana ver
[QUOTE=Astatin;408567]Tablo Adı : Turbulent Environment
Modern tarzda bir çalışma..01.06.2012, İstanbul by Astatin
Öyle graş gruş gonuşuyoruk da, 65525 altında günlük kapanış olmadığı sürece müsterih değilim...Ama 65525 altında günlük kapanış olursa onun çook derin manaları var..Kırmızı çizgi son iki bar hariç önceki 5 günün eğilimini yansıtoyor (son iki gün pala atraksiyonlarındna süzülmüş arındırılmış hali)..Onun altına inmiş oalcak..Yeşil ortanın altına inmiş olacak..CCı lar ve mom lar tepeden dönüş yapmış olacak..ver elini şarkışla olacak..trend gücü göstergesinin 2 nin üzerine sıçraması feyk kalmış olacak (önceki iki kez, 3 den geri dönüşüne bakın!!)...çiçek gibi olacak
[IMG]http://i48.tinypic.com/351fvcn.png[/IMG][/QUOTE]
patron :D nostalji öyle bi dıkladıydım üwwwwwwww
65 deyirr 97 deyik 98 görecez bugün galiba ingaaaaaaaaa
[quote=seagate;422242]patron :D nostalji öyle bi dıkladıydım üwwwwwwww
65 deyirr 97 deyik 98 görecez bugün galiba ingaaaaaaaaa[/quote]
fıstık gibi anaizmiş hacı daa ne istiyon..düşen trend kıtıldığında longlayan ebedi huzur içinde bugünlere geldiydi:p
[QUOTE=Astatin;422243]fıstık gibi anaizmiş hacı daa ne istiyon..düşen trend kıtıldığında longlayan ebedi huzur içinde bugünlere geldiydi:p[/QUOTE]
haci beklemekten başka silahı yoh kynın bekleyecen abi 1 senede olsa beklemek lazım. hee evi arabayı full shortlamamak lazım tabi 1 kaldıracı geçmeden.. :)
belki 98-100-105 olacak 1 kaldıraçta sıkıntı yok..sonra gene 65 olacak belki... bekleyen kazanır 10 kaldıraçta İFLAS. Tecrübe :)