dow 10600 kapatsın yarın 1 milyon zizek açsun :D
Printable View
dow 10600 kapatsın yarın 1 milyon zizek açsun :D
so n pozum gısa .. uyuz bi gün bence .. belki strpo patronun elması çalışır küskülenir borsalar .. üvvv ...
[quote=selçuklu;270169]so n pozum gısa .. uyuz bi gün bence .. belki strpo patronun elması çalışır küskülenir borsalar .. üvvv ...[/quote]
Selpatro ben o elması ralli olsun diye çizmiştim aman tikkat et... Ama sanırsam çakma elmas olunca işe yaramıyo... Grafikte hakikaten elmas olması lazım.... Yoksa şimdi 80.000'deydik.... :)))
5 dk lıklar çarpılmaya başladı,bu hafta yataya bağlanacak gibi piyasa..
75 bin altı yada 76 bin üstü gerek hareket için..
[QUOTE=Strategist;270173]Selpatro ben o elması ralli olsun diye çizmiştim aman tikkat et... Ama sanırsam çakma elmas olunca işe yaramıyo... Grafikte hakikaten elmas olması lazım.... Yoksa şimdi 80.000'deydik.... :)))[/QUOTE]
patron istatistiksel olarak ... çakma olarak düşünlen elmas formasyonların çalışma olasılığı .. gerçekten inanılıp çizilenlere göre daha yüksekmiş .. ühühüühüh ... :o:o:D:D:D ... ..sistemli abi poz .. du bakalım ... ügühühüh :o:o
[quote=The Tatar;270176]5 dk lıklar çarpılmaya başladı,bu hafta yataya bağlanacak gibi piyasa..
75 bin altı yada 76 bin üstü gerek hareket için..[/quote]
yok be abi, 75-76 arasında gidip gelmesi de işimi görür. yeter ki elektriklerimi kesmesinler üvvvv:::
imkbde alıcı satıcı bilgisi kaldırılmak isteniyormuş vobdada kaldırılırsa tam felaket olur tahminim üwwwwwwwwwwwwwww
vurgun var demek üwwww soyacaklar üwwwwwwwww
[quote=seagate;270183]imkbde alıcı satıcı bilgisi kaldırılmak isteniyormuş vobdada kaldırılırsa tam felaket olur tahminim üwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
VOB'u 23:00'e kadar uzatsınlar, sonra ne yaparlarsa yapsınlar. İsterlerse 10 kat komisyon vereyim, isterlerse teminatı 20.000'e çıkarsınlar, isterlerse kaldıracı düşürsünler, hepsine razıyım... Yeter ki Dow açıkken kapalı olmasın VOB... ühü ühüü ühhhü.... üvvvvv....
[quote=seagate;270183]imkbde alıcı satıcı bilgisi kaldırılmak isteniyormuş vobdada kaldırılırsa tam felaket olur tahminim üwwwwwwwwwwwwwww
vurgun var demek üwwww soyacaklar üwwwwwwwww[/quote]
:::::::::
[quote=Strategist;270184]VOB'u 23:00'e kadar uzatsınlar, sonra ne yaparlarsa yapsınlar. İsterlerse 10 kat komisyon vereyim, isterlerse teminatı 20.000'e çıkarsınlar, isterlerse kaldıracı düşürsünler, hepsine razıyım... Yeter ki Dow açıkken kapalı olmasın VOB... ühü ühüü ühhhü.... üvvvvv....[/quote]
abi naptın sen bizim özel hayatı birtirecekmisin? hem o kadar açık olursa gap traderlar nereden para kazanacak ? hem senin sistemlerde çöpe gider söyliim sana.aman diyim sakın diyim böyle güzel bence.
[quote=Strategist;270184]VOB'u 23:00'e kadar uzatsınlar, sonra ne yaparlarsa yapsınlar. İsterlerse 10 kat komisyon vereyim, isterlerse teminatı 20.000'e çıkarsınlar, isterlerse kaldıracı düşürsünler, hepsine razıyım... Yeter ki Dow açıkken kapalı olmasın VOB... ühü ühüü ühhhü.... üvvvvv....[/quote]
24 saat olsun:::::::::
son yarım saat golümü olacak .. üvvv .. olsun valla . . bana uyar .. ..hareket olsunda nası olursa olsun ** .. üvvv .. fincan kulpmu oldu üvvvv ..