[QUOTE=teo;77559]haklı olmanı çok isterim ama ,düşüşe dair bir tane sarılacak done yok...[/QUOTE]
sen uzunsun :)
Printable View
[QUOTE=teo;77559]haklı olmanı çok isterim ama ,düşüşe dair bir tane sarılacak done yok...[/QUOTE]
sen uzunsun :)
[quote=teo;77559]haklı olmanı çok isterim ama ,düşüşe dair bir tane sarılacak done yok...[/quote]
ve catedral...yükselişte [COLOR=red]sarılacak don[/COLOR] da olmayak çünkü şortlarınız çok kısa.. ayrıca haklı olmanı istemem kati :)
dow future 8222 üstesi kaldımı halen 8500 yeresine potansta..
vob da 34400 yeresinden short olan teknik traders systems asaya zorluyor amma halen 5 dakk 15 dakk gun long sinyal
Çok fena düşücez diye düşünüyorum hedef 33.200
[quote=bull market;77563]Ürkünce uyku kavramı kalmıyordur, insan ürkmesi hayvan ürkmesine benzemez.dng[/quote]
Yani onu bilemiyorum..kendisi bilir...:..: bana çok ürkmüş gibi gelmedi... :..::..: ama olu rmu olur..kendisi desin :) bi uyanabilse konuşacak da
[QUOTE=hexen;77566]dow future 8222 üstesi kaldımı halen 8500 yeresine potansta..
vob da 34400 yeresinden short olan teknik traders systems asaya zorluyor amma halen 5 dakk 15 dakk gun long sinyal[/QUOTE]
dowfuture 8500 olsun abi .. mümkünse ..
[quote=hexen;77566]dow future 8222 üstesi kaldımı halen [COLOR=red]8500[/COLOR] yeresine potansta..
vob da 34400 yeresinden short olan teknik traders systems asaya zorluyor amma halen 5 dakk 15 dakk gun long sinyal[/quote]
Hexen bizi diskoya götür
Hokaaaheyyy..EURUSD ralli ralli rallii....
[QUOTE=selçuklu;77569]dowfuture 8500 olsun abi .. mümkünse ..[/QUOTE]
sana verdiğim bütün teşekkürleri akşama geri alacağım...
Teo seninkileride geri toplıycam....boks.
[QUOTE=Astatin;77568]Yani onu bilemiyorum..kendisi bilir...:..: bana çok ürkmüş gibi gelmedi... :..::..: ama olu rmu olur..kendisi desin :) bi uyanabilse konuşacak da[/QUOTE]
Bişeyler demesi için şartlandırmamalı bence;), kediyi çizsin bana yeter, sende artıkın birdahaki görüşünde durumu öğrenirsin, biz öğrenmesekde olur:))), saygılar.
34000 kırılmaz diyorlar. Veya öylemi gösteriyorlar.
[QUOTE=selçuklu;77569]dowfuture 8500 olsun abi .. mümkünse ..[/QUOTE]
8222 üstesi kalırsa traders 8500 ıcun malyet eder ama garanti yok onların stop 8222 olur ondan 34400 asayasında temkin olma gerek..
dow future 8222 asayasında olur eyer dikat olma gerek net hedef yok 8222 .8180 yeresi belirsiz yeresi
Herkes neyi görmek isterse onu görüyor kimi kedi kimi obo kimi tobo kimi uyumsuzluk kimi fincan kimi BO vs. vs.
fikir değiştircem çakacaklar
[quote=bull market;77573]Bişeyler demesi için şartlandırmamalı bence;), kediyi çizsin bana yeter, sende artıkın birdahaki görüşünde durumu öğrenirsin, biz öğrenmesekde olur:))), saygılar.[/quote]
sana mutluluğun resmini çizse olmaz mı :..::..: (bu arada karşılaşma durumu falan yok...aa BM sen niye kızın arkasından konuşuyon bakiimm)
[quote=catedral;77572]sana verdiğim bütün teşekkürleri akşama geri alacağım...
Teo seninkileride geri toplıycam....boks.[/quote]
bana dokanmayan kati 1000 yıl yaşasın:..::..:
[QUOTE=Astatin;77570]Hexen bizi diskoya götür[/QUOTE]
Piyasa aşağıya gelirse sizi ben buraya götürecem
[URL="http://www.bullmarketrestaurant.com/"]http://www.bullmarketrestaurant.com/[/URL]
Hersey aksam açıklanacak önlemlerle yarın ki büyüme verisine odaklandığından buralarda tutuyolar işte çok sıkıcı ne yüksel ne alçal
[QUOTE=catedral;77572]sana verdiğim bütün teşekkürleri akşama geri alacağım...
Teo seninkileride geri toplıycam....boks.[/QUOTE]
bende akşam 35000 üstü kapatırsak ... senin tüm mesajlarına teşekkür atacam .. . rüzgara karşı kısa donla bekleme ablam ..
[quote=sentinus;77576]Herkes neyi görmek isterse onu görüyor kimi kedi kimi obo kimi tobo kimi uyumsuzluk kimi fincan kimi BO vs. vs.[/quote]
BO yu sadece bir kişi görebiliyo..VOb treydır..Sanıyorum düşük belli FK yıda sadece ben görebiliyorum..:..:
APSD artıya geçiyor piyasada kararsızlık hüküm sürüyor. Süt danaları biraz daha otlasam mı diyor. Ayular da boşuna ürkmüşüz oyuna dönelim diyor.
[QUOTE=selçuklu;77582]bende akşam 35000 üstü kapatırsak ... senin tüm mesajlarına teşekkür atacam .. . rüzgara karşı kısa donla bekleme ablam ..[/QUOTE]
rüzgarın yönünden emin misin selçuklu:)
[quote=Vob Trader;77577]fikir değiştircem çakacaklar[/quote]
bende öyle mi yapsam:D:D:D
Astatin eur-usd sezonu açmışsın yeni gördüm :D Maximum kaça gider ben de girmeyi düşünüyorum senin hatrına :D Dolar-Ytl ve Altın için de birer cümle lütfen :D
EDIT: DJI için bu gece ralli mi bekliyorsun gerçekten?
[QUOTE=jerfin;77585]rüzgarın yönünden emin misin selçuklu:)[/QUOTE]
emin değilim sistemim ne derse .. şimdilik yukarı diyor.. ama az kaldı az daha verirlerse yön değiştirecek ..
Bu da işin teorik kısmı :
[b][color=red]Senaryo :[/color] 2 [color=red]Fiyat :[/color] Yukarı [color=red]APS :[/color] Yatay [color=red]Etki :[/color] Olumlu [color=red]Piyasa :[/color][/b]
[b]a. [/b]Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
[b]b. [/b]Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
[b]c.[/b] Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)
[QUOTE=Astatin;77583]BO yu sadece bir kişi görebiliyo..VOb treydır..Sanıyorum düşük belli FK yıda sadece ben görebiliyorum..:..:[/QUOTE]
çok pis bo dd ve kü görürüm :) görüncede affetmem hiç uygularım direk:D
[QUOTE=selçuklu;77588]emin değilim sistemim ne derse .. şimdilik yukarı diyor.. ama az kaldı az daha verirlerse yön değiştirecek ..[/QUOTE]
aaa öyle döneklik yok:D
[QUOTE=Astatin;77579]bana dokanmayan kati 1000 yıl yaşasın:..::..:[/QUOTE]
Onalrdan aldığı teşkkürleri sana verecekmiş.
[quote=hexa;77587]Astatin eur-usd sezonu açmışsın yeni gördüm :D Maximum kaça gider ben de girmeyi düşünüyorum senin hatrına :D Dolar-Ytl ve Altın için de birer cümle lütfen :D[/quote]
EURUSD: Alış 1.3250 S/L 1.3200 T/P 1.3400 (çok enteresan duruyor, 1.3250 üzerinde kaldıkça 1.36 bilem yapabilir...
USD-YTL: İçgüveysinden hallice
XAUUSD : 911 de sat demiştim...1 ay soru kabul etmem :D:D 865 destekden 20 lik bir depküye oynanabilir..şimdilik FIFA gözlemcisiyim burda
[QUOTE=jerfin;77591]aaa öyle döneklik yok:D[/QUOTE]
eee bu işler böyle jerfin ... piyasaya delikanlılık sökmez .. sat gelsin hemen dönerim catedralin yanı başına otururum valla hahahah .. :D:D
bankalarda alıcı yok gibi
ben long bekliyom ama sanki çözülme olacak gibi imkb de
[quote=VOBiX;77592]Onalrdan aldığı teşkkürleri sana verecekmiş.[/quote]
benim bildiğim catedral karşı pozisyona günahını vermez
hexen baba graf koysada onumüzü görsek
Peki DJI bu gece nasıl kapatır? Gerçekten ralli mi bekliyorsun? Diğerlerini anladım fakat Usd-Ytl'yi anlamadım düşmek istemiyor sanki direniyor :D
[quote=hexa;77598]Peki DJI bu gece nasıl kapatır? Gerçekten ralli mi bekliyorsun? Diğerlerini anladım fakat Usd-Ytl'yi anlamadım düşmek istemiyor sanki direniyor :D[/quote]
Yaşamak direnmektir HExa cım..USDYTL de sistem al demedikçe bulaşmam..Bu aakadş büyük hareketlerden sonra haber bağımsız salınır yatayda geleneksel olarak adam çarpabilir..deyk keyır ov yu
Ralli mi bekliyorum..VOB da beklentisizim :) sistemi izliyorum :) ama hissiyat dersen heeee bence de alacklar..bencede sistemimce..ama anında satarım sistem satarsa :)
AYNI FLIM....SADECE OYUNCULAR FARKLI...
>
>
> Su an ayni flim oynaniyor. : Eylul ayinda Sherif Paulson "toxic" leri
> alaçagiz komedisini oynadi.... Piyasalar bu masali satin aldi ve ondan
> sonra çöktü..... Çünkü maalesef "toxic" satin almak , sifir degerli bir
> sey almak gibi....Ve hakikaten Sherif Paulson döndü dolasti bir sey
> yapamadi..... Ne yazikki o zaman bütün medyalar bu hikayeyi sonuna kadar
> pompaladilar...
>
>
> 5 ay geçti.....yine ayni flim oynatiyorlar.... fakat oyuncular bu sefer
> farkli (Obama ve arkadaslari)...... Sonuç ayni olacak maalesef :
> shortcular için çok güzel bir firsat yaratacaktir...(o yüzden futuresler
> yukarda gözüküyor.... daha iyi basmak için..)....
>
> Su an bu beklenti ile beraber BAC +13% CITI +10% yukarda....( Fakat o
> kadar dipten geliyorlarki.)..
[url]www.ekinvest.com[/url]
€/$ da 3340 ı aşarsa 3500 seviyelerine kadar çıkış olabilir genel olarakta piyasalarda son bir çıkış hamlesi görülebilir
34,100 de resmen savaş var.. kim kazanacak merak ediyorum...
Ben de eur-usd long giriyorum kapatınca foruma yaz haberim olsun :D Son soru: Eur-Usd tırmanırsa bugün xau-usd satış yapmak tehlikeli görünüyor?