vay canına..iselçuklu patronun xauusd sini duyan geliyo bir tekme daha basmaya
Printable View
vay canına..iselçuklu patronun xauusd sini duyan geliyo bir tekme daha basmaya
Bu işe bulaşmadık, ama kaçan balık ta büyük,.......saatlik altın grafı
secretery abeyğim özel mesaj atmışın emme okuyamıyorum gözlerim kamaşyoruz göreemeyyorum yazrın okycam özel mesajını gayreii pardon gayeres bourbon cok carptı
[IMG]http://www.yazete.com/pics/news/171220091036526445094_3.jpg[/IMG]
"Bu imzaya kredi mi verilir?"
Kredi için başvuran Vladimir Kirlov bankadan çok ilginç bir nedenle olumsuz cevap aldı.
Rusya'da bir bankaya kredi için başvuran 34 yaşındaki Vladimir Kirlov'un bu talebi ilginç (!) imzası nedeniyle reddedildi.
Zira, bankaya başvuran Kirlov'un belgelerinin üzerindeki imzası gülen surat şeklindeydi.
Banka yetkilileri bu imzayla kredi veremeyeceklerini belirtti.
Kirlov ise, "Pasaportumda ve kimlik kartımda bu imza kabul edilmişken, bankanın kabul etmemesini anlamıyorum" diye şaşkınlığını dile getirdi.
Adı açıklanmayan bankanın sözcüsü Oleg Pavloviç ise "Bir gülen surat çizimdir, imza değildir" açıklamasını yaptı.
Yorumlar, belirtilen tarihin akşamında (genelde geç saatlerde) yayınlanmaktadır.
[B]17 Aralık 2009 :[/B] XU30 Günlük grafiğe baktığımızda, dün fiyat formasyonu-Mom(H)/Mom(L)-Önemli Dirençde Kapanış argümanlarıyla öne sürdüğümüz zayıflık bugün kendisini gösterdi. Bugünkü grafiğe bakarsak, dünde iki mavi bant ile gösterilen formasyonun aşağı kırıldığı ayrıca
1) 63000-63100 bandının hem bir destek hemde EMA(7) seviyelerini temsil ediyor olması nedeniyle, bu seviyelerin altındaki kapanışların daha olumsuz bir görüntüye işaret edebileceği
2) Mom(H) ve Mom(L) nin 0 seviyelerine yakın birbirine yaklaştığı ve geçmiş hareketlere bakıldığında bunun genelde mevcut yöndeki hareketin devamı anlamına geldiğini
3) Son bir kaç gün olan yükselişe rağmen DIS'in 20 seviyesini yukarı kıramadığını ve zayıflamaya başladığını görüyoruz.
[IMG]http://www.vobmatriks.com/gunebak_17ara_xu30.png[/IMG]
Astinin sitesi vobmatris.com dan
[quote=VOBiX;175804].....Astinin sitesi vobmatris.com dan[/quote]
neyse astiye kilitledik bu siteyide :::
fdow da bu cuma vade değişimi var...yani yanılmıyorsam bu gece 01:00 den sonra MART aktif vade olacak...
[quote=okansak;175793]ben teklıfımı yaptım.lelele[/quote]
hemşehri olarak okana ortakçı olayım mudanya erol balık diyeyim..
atlayın yenikapıdan vapura 1,5 saatte bursadasınız..
varmısın yokmusun asti patron,yoksa kutuyamı gideceksin :::
bu 60 dk lık yarında sat vermezse adı mc gayvır olsun :)
[quote=VOBiX;175804]Yorumlar, belirtilen tarihin akşamında (genelde geç saatlerde) yayınlanmaktadır.
[B]17 Aralık 2009 :[/B] XU30 Günlük grafiğe baktığımızda, dün fiyat formasyonu-Mom(H)/Mom(L)-Önemli Dirençde Kapanış argümanlarıyla öne sürdüğümüz zayıflık bugün kendisini gösterdi. Bugünkü grafiğe bakarsak, dünde iki mavi bant ile gösterilen formasyonun aşağı kırıldığı ayrıca
1) 63000-63100 bandının hem bir destek hemde EMA(7) seviyelerini temsil ediyor olması nedeniyle, bu seviyelerin altındaki kapanışların daha olumsuz bir görüntüye işaret edebileceği
2) Mom(H) ve Mom(L) nin 0 seviyelerine yakın birbirine yaklaştığı ve geçmiş hareketlere bakıldığında bunun genelde mevcut yöndeki hareketin devamı anlamına geldiğini
3) Son bir kaç gün olan yükselişe rağmen DIS'in 20 seviyesini yukarı kıramadığını ve zayıflamaya başladığını görüyoruz.
Astinin sitesi vobmatris.com dan[/quote]
Hah işte yaww arkadaşlık destek böyle olur...Hit olsun çamurdan olsun::::::::: İsabetli gold ve paritelerimiz vardır.kom.kom.kom(yalnız ben MA sevmem, Hullma severim..yok ya onuda sevmem...MA ile işim olmaz):cool::cool::cool:
PS: AY didıntduit..no rileyşınşıp
[quote=SEYYAH;175807]neyse astiye kilitledik bu siteyide :::[/quote]
Hulem pambık..çok uyanıksın ha..bide eleman ilanı vermişsin siteye..EW ci aranıyor diye..hani PAMBIK EW bildiğine ve sitede ew ci aradığına göre kesin PAMBIK ın siteyle ilgisi yok süsü verek için....tertiplerin tergenekon u geçti haaa:mad::::
[quote=Astatin;175814]Hulem pambık..çok uyanıksın ha..bide eleman ilanı vermişsin siteye..EW ci aranıyor diye..hani PAMBIK EW bildiğine ve sitede ew ci aradığına göre kesin PAMBIK ın siteyle ilgisi yok süsü verek için....tertiplerin tergenekon u geçti haaa:mad::::[/quote]
yok lem o ilan üstü kapaklı sazan abiyi siteye çekmek içindi :..:
yani kızım sana söylüyom gelinim sen anla durumları :p