-
[QUOTE=Astatin;77596]benim bildiğim catedral karşı pozisyona günahını vermez[/QUOTE]
O zaman ben alırım
cati spot 30a yükselen takoz çok yakışıyor :..:
Asti senin FK (hisseciler için not : fiyat kazanç değil fincan kulp) spot30de yok. Desteklemez.
-
tacirler eğer bunlardan deilse ona bi öpücük gelior
-
[quote=VOBiX;77604]O zaman ben alırım
cati spot 30a yükselen takoz çok yakışıyor :..:
Asti senin FK (hisseciler için not : fiyat kazanç değil fincan kulp) [COLOR=red]spot30de yok. Desteklemez[/COLOR].[/quote]
Benim PY m enginlere sığmaz taşar..Spot 500 çıksa PY mde üstüne o kadacık makas atsa yeter zaten :) Ayrıca onun adı FK değil.. DBFK...düşük belli FK...isim hakka bana aittir:D:D
-
[QUOTE=catedral;77525]yürüyün leyn ne rallisi... :D .boks.[/QUOTE]
ralli olsun....arkadaşlara kızma.....:D
uzun devam......
-
12 ocakta dow 8500 üstünden altına meylederken biz 34150yi görmüşüz en yüksek. Bu da IMF farkı olsa gerek.
-
halbuki sorunu en az olan bankaydi.
WELLS FARGO'NIN 4. CEYREK HISSE BASINA ZARARI 0.79 DOLAR
-MATRIKS-
-
bir dilim kati, bir dilim patlıcan, bir dilim jerfi, bir dilim domates, bir dilim Bull market bir dilim (eğer döndüyse Vob bTreydır) :)
34300 kırılmadığı sürece bu yzdıklarım erken öten horoz namesi olarak kalır...DBFK duacısıyız
-
kurbağalar kaçmasın diye suyu yavaş yavaş ısıttılar...
-
RALLİ RALLİ RALİİ 2/5 long... DBFK sen bizim herşşeyimizsin
-
eksi makastan sıkılan MARBAS ve SANKO atağa kalktı
-
[QUOTE=mbm;77607]ralli olsun....arkadaşlara kızma.....:D
uzun devam......[/QUOTE]
he ralli ralli ralli .. 36000 olsun
-
[QUOTE=VOBiX;77589]Bu da işin teorik kısmı :
[b][color=red]Senaryo :[/color] 2 [color=red]Fiyat :[/color] Yukarı [color=red]APS :[/color] Yatay [color=red]Etki :[/color] Olumlu [color=red]Piyasa :[/color][/b]
[b]a. [/b]Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
[b]b. [/b]Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
[b]c.[/b] Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)[/QUOTE]
pek bir şey anlamadım:..:confused::confused::confused:
Bir şey açıklayabilirmisiniz.Şu anda apsd 800 civarı veya dolarda apsd sabah -500 lerde idi.Şimdi ise + 4000 lerde.Sabahtan yana 4500 sözleşme long mu açılmış???
-
Dow da futurelerin performansını gösteribilirse EFG nin iteklemesiyle kapanışa dogru makası artı yöne açılabilir
-
terminal gitti....fiyt kaç şubat vade 30 ???
-
[QUOTE=otobus;77615]pek bir şey anlamadım:..:confused::confused::confused:
Bir şey açıklayabilirmisiniz.Şu anda apsd 800 civarı veya dolarda apsd sabah -500 lerde idi.Şimdi ise + 4000 lerde.Sabahtan yana 4500 sözleşme long mu açılmış???[/QUOTE]
4500 tane açık pzosiyon=4500long=4500short tur.
APSDnin düşerken artması doalrın düşmeye daha sitekli olduğunu gösterir.
-
[quote=astatin;77617]terminal gitti....fiyt kaç şubat vade 30 ???[/quote]
34150-34175
-
[quote=astatin;77617]terminal gitti....fiyt kaç şubat vade 30 ???[/quote]
34175-34200
-
-
60 dakikalık veriler için, 2. hatta 3. tepe yapılmış ancak momentum indikatörlerinin hemen hemen tümünde güç kaybı var
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v475/bonnie112/28012009.gif[/IMG]
-
34250-34275 terminal gelince haber et
-
[quote=VOBiX;77623]34250-34275 terminal gelince haber et[/quote]
geldi dostum ..saolasın
-
dax tan utandım biraz daha yukarı giderim formasyonu bitmedi bi türlü
34400 lere geldik betoncu başları napcek bakalım..
usd yen 89.40
usd trl 1.6129
-
Spot 34460 olmuş, olağanüstü bir durum olmalı, bir duyum falan almış olmalılar, başka türlü bu yukarı hareketin anlamı yoktur, sistemleride çarptı bu yukarı hareket, demekki ne olursa olsun, sahte yukarı hareket, ama sonuçta 38000 e kadar sahte yukarı yaparmı yaparlar, neyse, ben ihtimal vermiyorum, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;77626]Spot 34460 olmuş, olağanüstü bir durum olmalı, bir duyum falan almış olmalılar, başka türlü bu yukarı hareketin anlamı yoktur, sistemleride çarptı bu yukarı hareket, demekki ne olursa olsun, sahte yukarı hareket, ama sonuçta 38000 e kadar sahte yukarı yaparmı yaparlar, neyse, ben ihtimal vermiyorum, saygılar.[/QUOTE]
ya bullmarket ne duyumu...
dax 4.58
biz 3.86 yükselmişiz.....
varsa duyum daxda var... he heeee:D biz az bile yükseldik....
-
S&P ilerleyen gunlerde bolınger ust bandı gunluklerde 935'e gıdıyor, ama bız nereye gıdecegız bellı degıl...
-
[quote=teo;77628]s&p ilerleyen gunlerde bolınger ust bandı gunluklerde 935'e gıdıyor, ama [color="red"]bız nereye gıdecegız bellı degıl[/color]...[/quote]
37500
-
[QUOTE=mbm;77627]ya bullmarket ne duyumu...
dax 4.58
biz 3.86 yükselmişiz.....
varsa duyum daxda var... he heeee:D biz az bile yükseldik....[/QUOTE]
İyide, biz evvelki gün vobda +%10 a varan bir yükselişi yaparken bunlar neredeydi diye soruyom kendime, sizede sorayım gelmişken, saygılar.
-
-
fir firci amcalar gorev basinda yine. boncuk bulmus gibi aliyorlar.
-
EFG satıştan alışa geçti en yii üçüncü alıcı
-
baş döndüren alımlar :)
ve makas artılandı
-
eskiden caprisun die bi meyve suyu vardı. reklamnında sloganı önce hüplet sonra gümletti.
seansdada aynı durum var önce tut sonra tek çubukla çiz:)
-
Yeni long yapıolar iyimi..
-
[QUOTE=bull market;77630]İyide, biz evvelki gün vobda +%10 a varan bir yükselişi yaparken bunlar neredeydi diye soruyom kendime, sizede sorayım gelmişken, saygılar.[/QUOTE]
dünde verdik bi kısımını ya....
iki ileri bi geri devam edeceklermiş gibi druyorlar...
çokta umrumda olmaz....
uzuna devam şimdilik......
-
ha şöyle akıllı olun, ne o mıymıy...
-
-
nihahahahah...kısadayken borsa düşünce grrooarrrrrr deniliyorduda, boğa sesi nasıl bi şekilde yazılmalı acep...(möööö diyecek arkadaşlara peşinen diyeyim..kendileri öyle yazabilir ama karizması zayıf bir ünlem olduğundan ben kullanmayacağım)
-
demekki tacirler de bunların adamıymış way anasını sayın seyirciler
-
-
350 den uzadım ... yapacak bişi yok... TV de canlı yayında spekülasyon manüpülasyon her şey yapılıyor... Hemde MB başkanı tarafından...