evt ilk işlem yaptım ve
güne 125 puan zararla basladık auhauha panikci biri olarak tepeden stopladım 750 shortu..
Printable View
evt ilk işlem yaptım ve
güne 125 puan zararla basladık auhauha panikci biri olarak tepeden stopladım 750 shortu..
uyuz bir gün olacağa benzer .. vay anasını nerde eski seanslar ..
[quote=adalı54;175826]Asti senin sistem dün son barda al vermemişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?[/quote]
doğru hatırlıyorsun..ama alı sistem değil matriks vermiş...nasıl mı? akşam işyerindeki makinada al da kapatmıştı son barda..eve gittim evdeki makinada al yok..sabah işyerine geldim baktım burdada yok...(gece MTX e bol bol saymam bu yüzdendir)..sistem dün al vermemiş (en azından öyle görünüyor)...şu an 925 fiyat itibariylede satta hala ...son sinyal önceki gün son bar sat 64650.....
Kennym ya makara yapıyorsun yada matbaa var para basıyorsun yeter bu nedir yaw her işlemin zarar gibi tesadüfen kazanc oluyor galiba .İnsanın kendine güveni kalmaz be Arkadaş Lütfen dikkat et artık
[quote=Astatin;175832]doğru hatırlıyorsun..ama alı sistem değil matriks vermiş...nasıl mı? akşam işyerindeki makinada al da kapatmıştı son barda..eve gittim evdeki makinada al yok..[B]sabah işyerine geldim baktım burdada yok[/B]...(gece MTX e bol bol saymam bu yüzdendir)..sistem dün al vermemiş (en azından öyle görünüyor)...şu an 925 fiyat itibariylede satta hala ...son sinyal önceki gün son bar sat 64650.....[/quote]
Demek pela senin işyerini patlatmış....:::
[quote=adalı54;175833]Kennym ya makara yapıyorsun yada matbaa var para basıyorsun yeter bu nedir yaw her işlemin zarar gibi tesadüfen kazanc oluyor galiba .İnsanın kendine güveni kalmaz be Arkadaş Lütfen dikkat et artık[/quote]
bence kenim aslında bu işlemleri yapmıyor.... hayırlı bir misyon edindi kendine...böyle dehşet işlemler yazıp, VOB a yeni girmek gibi niyeti olanları caydırmaya çalışarak bence çok hayırlı bir iş yapıyor...dimi kenim:confused::confused: evet deüüüüüü
[quote=Astatin;175832]doğru hatırlıyorsun..ama alı sistem değil matriks vermiş...nasıl mı? akşam işyerindeki makinada al da kapatmıştı son barda..eve gittim evdeki makinada al yok..sabah işyerine geldim baktım burdada yok...(gece MTX e bol bol saymam bu yüzdendir)..sistem dün al vermemiş (en azından öyle görünüyor)...şu an 925 fiyat itibariylede satta hala ...son sinyal önceki gün son bar sat 64650.....[/quote]
Hepimizde oluyor böyle şeyler bendede oluyor gecici al sat lar cıkabiliyor onun icin barın kapanışı lazım ve sanırım bar periyodunu tam doldurmadan gelen sinyaller silinebiliyor.Son bar 5 dklık veriyi kapsamıyormu ? O yüzden olabilir
[quote=adalı54;175836]Hepimizde oluyor böyle şeyler bendede oluyor gecici al sat lar cıkabiliyor onun icin barın kapanışı lazım ve sanırım bar periyodunu tam doldurmadan gelen sinyaller silinebiliyor.Son bar 5 dklık veriyi kapsamıyormu ? O yüzden olabilir[/quote]
yok yaww..geçicilikle falan ilgisi yok...son bardaki sinyal kapanışta geçici bile olsa, ertesi gün yeni bar açıldığı için o geçici kalan sinyal mutlaka kalıcı olarak görünür... ayrıca burda konu oda değil...kapanışta burda görünen sinyal akşam evdeki makinada yoktu...sonra burdada yoktu..belliki mTX veri değiştirmiş...daha öncede forumd bahsi edildi..gün içide de oluyor bu (emortım ve sazan ında başına gelmişti sanırım)..MTX ile ilgili tamamen...paranoyak yaptılar beni..ne zaman sinyal çıksa üstü üste veri güncelleme yapıp emin olmaya çalışıyorum...
Yeni denemekte olduğum 5 dklık sistem 09,25 al vermiş 825 ten biz KAL dayız vay anasını sayın seyirciler
[quote=Astatin;175837]yok yaww..geçicilikle falan ilgisi yok...daha öncede forumd bahsi edildi..gün içide de oluyor bu (emortım ve sazan ında başına gelmişti sanırım)..MTX ile ilgili tamamen...paranoyak yaptılar beni..ne zaman sinyal çıksa üstü üste veri güncelleme yapıp emin olmaya çalışıyorum...[/quote]
MTX kullananlar birbirlerine ŞANS dileyip işe başlasınlar artık yapacak bişey yok (MTX kullandığımız sürece)
VOB 5 dk.
Yükselen trendline üstüne de atabilirse, güçlü olduğumuzu kabul ederim.
[URL=http://img27.imageshack.us/i/vobsystem.png/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL]
Bu gün can yanma günü, yanalım bakalım,.......kavrulalım, sıkmayalım, serbest bırakalım, rahat olsun......