-
[QUOTE=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/QUOTE]
Spottaki hisselerde güçlü pozsiyon açıp boyamaya başlarken hisseleri de boyamam lazım yoksa boyadığınla kalırsın. ahaa manyağın biri spotun 1000 puan altından kısalıyor arbitraja bak deyip uzarlar sonra.
-
Günaydın dün MOST desteğinden dönmüştük, bakalım bugün de tutacak mı??
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/373/mosty.png[/IMG]
-
bak abicim int sayfasından fiyat bakaraktan apsd sayaraktan haber dinleyerekten bu iş olmaz ve olmuyorda sende görüyorsun En doğru kararı kendin verirsin
-
[quote=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/quote]
eksik kaldı..son olarak şunu yapıyorum..Eva, Jena ve Tifany yi Türkiye ye getirtiyorum yukarıdaki operasyon öncesinde...Operasyonun ertesi günü yani vob seansının üzerinden bir gece geçtikten sonra, bu muhterem ablaların her birine, üzerinde mahşerin üç atlısı aracı kurumun isimlerinin olduğu tişortler giydirip, medyaya poz veriyoruz:D:D:D:D anladınız mesajı
-
[QUOTE=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/QUOTE]
2milyar dolarım olsa sanırım fantezilerim çok farklı olur ama bunu burda söylersem banlanırım:))))
-
-
[quote=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/quote]
Büyük adamların hayalleride büyük olur,ne diyim..rast gele..:::
-
[quote=Kennym;175842]tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum :) makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
istisnasız tüm denemelerde terste kaldım..
voba baslamadan once vegas yada kıbrısa gıdıp tek shot yapmak ıstıyodum uzak kactı :) ben de voba baslamıstım keyfini cıkarıyorum sımdı :P
bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum :) ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...[/quote]
Kennym hocam hepsi normal, senin bir özelliğin var, bu sende zamanla çok işe yarayacak buna inanıyorum, diğer taraftan sarmala girmişsin ve durumunu kabullenmişlik var, burada önemli olan sıfırı tüketmemek, dikkat çekilen bu, .....
-
vade başından bir pasta verebilecek olan var mı? benim datalar tam değilde.
teşekkürler,
-
[quote=Astatin;175859]eksik kaldı..son olarak şunu yapıyorum..Eva, Jena ve Tifany yi Türkiye ye getirtiyorum yukarıdaki operasyon öncesinde...Operasyonun ertesi günü yani üzerinden bir gece geçtikten sonra, bu muhterem ablaların her birine, üzerinde mahşerin üç atlısı aracı kurumun isimlerinin olduğu tişortler giydirip, medyaya poz veriyoruz:D:D:D:D anladınız mesajı[/quote]
Tİ-ŞORTU [B]GİYDERSEYDİN [/B]bu kadar zevk almazdın,hayali daha güzel demi...:::
-
[quote=Astatin;175859]eksik kaldı..son olarak şunu yapıyorum..Eva, Jena ve Tifany yi Türkiye ye getirtiyorum yukarıdaki operasyon öncesinde...Operasyonun ertesi günü yani üzerinden bir gece geçtikten sonra, bu muhterem ablaların her birine, üzerinde mahşerin üç atlısı aracı kurumun isimlerinin olduğu tişortler giydirip, medyaya poz veriyoruz:D:D:D:D anladınız mesajı[/quote]
patron bu muhterem ablaların gözü bantlımı bantsızmı,haber 3. sayfadanmı yoksa manşettenmi veriliyor :::
-
Asti bugün on the way yokmu ...
Yol üstünde ağaç olduk.....:)